Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

למערכת שקיבלתי יש מיקרופון מובנה שלא מציג איכות טובה ולכן אני רוצה להתקין מיקרופון חיצוני עם חיבור 3.5 מ״מ. איזה מיקרופון נחשב איכותי לסינון טוב של רעשים?

תודה!

פורסם

תנסה לבדוק אם לחברה כמו ANDREALAB יש מיקרופון מסנן רעשים שהוא מתאים לחיבור לדיבוריות (שקע PL בקיצור) אבל אני בספק - מדובר על מוצר לעולם הCARPC

תביט בחנויות של אתרים כמו

http://www.mp3car.com

http://www.mo-co-so.com

לדוגמא -

http://www.mo-co-so.com/Andrea-PureAudio-USB-SA-Super-Beam-Microphone-p/mcs-and-spb.htm

תבדוק אם הפלאג מתאים ואם הדבר הזה עובד רק דרך תוכנה או שזה מיקרופון לכל דבר ודבר.

הייתי מנסה אולי לבדוק אם יש אצל מתקין מיקרופון של דיבורית איכותית כמו למשל פארוט או בורי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם אני בספק לגבי

ANDREALAB.

לפי מה שאני מוצא רוב המיקרופונים שיש הם מיקרופנים זולים ופשוטים, כנראה שאין כמעט מיקרופנים במיוחד לרכבים. אני כנראה שבאמת אלך לחנות לאביזרי רכב ואבדוק מה יש להם להציע וכמה עולה מחיר התקנה.

תודה.

פורסם

יצא לי היום ללכת לחנות שמוכרים דיבוריות ועוד כל מיני דברים והמליצו לי על mr.handsfree bc-6000 ? מישהו מכיר? יכול לתת חוות דעת עליו?

לפי מה שראיתי באינטרנט זה מגיע ב- 2 גירסאות, גירסה רגילה וגירסת pro. הראשונה התקנה פשוטה, השנייה מאפשרת להפסיק את הרדיו/מוזיקה ברגע ששיחה נכנסת. אני לא בטוח אם יש פה בארץ את גירסת ה- pro.

בסה״כ לפי כל התכונות שרשום זה נשמע דווקא מאוד טוב.

http://daily.gozrim.co.il/center/3463_motorola_car_phone/

האם בכל זאת מומלץ לבדוק על parrot או bury, לפי מה שראיתי המחירים של החברות האלו די גבוהות.

פורסם (נערך)

אגב אם יש לי אפשרות לקנות מארה״ב דיבורית parrot ושיביאו לי לארץ יהיה לזה תמיכה בעברית? יש משהו שיהיה בעייתי עם תמיכה בארץ? ואם כן לקנות האם כדאי לקנות כבר את הדגם הכי יקר PARROT MKi9200 או להסתפק ב- PARROT MKi9000? ההבדל במחירים ביניהם באמזון זה רק 45 דולר סה״כ.

אגב הסיבה שאני בוחר בדגמים האלו בגלל שיש להם שלט ללא חוטים שאפשר לתפעול. הדיבורית מיועד לבנאדם נכה שיש לו בעיה להגיע למקומות מרוחקים באוטו.

עריכה אחרונה על ידי nirmitlamed
פורסם

לגבי

mr.handsfree bc-6000 אני בטוח לא אקנה כי ראיתי שזה מגיע עם רמקול חיצוני ואני רוצה דיבורית שתתחבר ישירות לרמקולים של הרכב.

מחיפוש באינטרנט הבנתי שאלו 2 החברות הטובות ביותר PARROT ו- bury. ל- PARROT יש מחירים יקרים שבמידה מסויימת לא שווים את המחיר שלהם והפכו בעיקר למותג. מצד שני יש את bury שאמור לתת ביצועים טובים אבל ללא שלט ללא חוטים במחיר סביר. אני כמובן אצטרך לבדוק אם כן היכן אני אשים את השלט ברכב שיהיה קל לגשת אליו.

לפי מה שראיתי כולם מוכרים את הדגם הזה

cc9040 אבל באתר העולמי של בורי יש את הדגם הזה cc9048. האם זה דגם חדש יותר או שזה פשוט דגם לפי איזור?

פורסם

בשביל מה אתה מסתכל על דיבוריות חיצוניות אם יש לך את זה מובנה במערכת הקיימת?

נסה קודם לרכוש מיקרופון חיצוני, אפילו פשוט ב-2-3$ באיביי או משהו כזה ותראה אם יש שינוי, ולו רק בגלל מיקום טוב יותר של המיקרופון).

אפשר אולי למצוא גם סתם מיקרופון של מחשב שאולי יתאים, לפחות בשביל הנסיון.

מה המערכת המדוברת?

באיזה רכב מדובר?

פורסם (נערך)

תודה על התגובה.

מדובר על רכב מסחרי לנכים טרנספורטר t5 שהאיבזור שלו עבר אצל חברת איבזור וכחלק מהאיבזור הגיע גם מערכת המולטימדיה. אין לי מושג מאיזה חברה. אין על המערכת שם וגם לא דרך ההגדרות של המערכת.

בדיקה שעשיתי לא שומעים אותי טוב במיוחד ולפעמים זה יכול להיות ממש זוועתי אם המזגן עובד או שיש חלונות פתוחים.

בגלל שמדובר בנהג (אבא שלי) שיש לו מגבלות פיזיות אני ארצה שהוא יוכל לענות לשיחה מתקבלת והוצאת שיחה בקלות ככל שתתאפשר. אחרי כל הבדיקות שעשיתי, נראה שרק parrot מציעה תמיכה מלאה בעברית, לענות לשיחות או להתקשר באמצעות הקול ושלט רחוק למיקום נוח שזה התכונות שהכי חשובות לטעמי.

האם מישהו יודע היכן מוכרים דיבוריות של parrot חדשות עם אפשרות התקנה באיזור ירושלים?

אני אשמח לשמוע אם יש לך רעיונות אחרים. תודה!

פורסם (נערך)

כלומר, במערכת הנוכחית אין אפשרות להכניס ולהוציא שיחות בנוחות (דרך שליטה מההגה למשל או קולית)?

האם ביצעת נסיון עם מיקרופון פשוט שימוקם ב"מיקום אסטרטגי" מוצלח יותר?

אני ממש לא מתמצא בדיבוריות השונות ובתכונותיהן, אבל בעבר הומלץ בפורום גם לגבי המוטורולה TK30.

בדוק אם היא עונה לצרכיך.

אגב, ניסית אולי לפנות לאותה חברת איבזור כדי שיעלו פתרון?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

נכון אין שליטה בהגה והוצאה וקבלת שיחות דרך המערכת או דרך הטלפון.

המיקרופון המובנה נמצא בתוך המערכת ולכן האפשרות היחידה זה לקנות מיקרופון חיצוני ולמקם אותו בנקודה טובה יותר אבל בכל זאת אני צריך שתהיה אפשרות לגישה נוחה וכרגע אין את זה.

לגבי המוטורולה tk30 נשמע מעניין מאוד, אני אבדוק את זה, תודה רבה לך!

עריכה:

אבל ממה שנראה לי עכשיו הבעיה העיקרית זה שהבקרת שליטה מחוברת עם חוט ולכן לא נגישה. יש אופציה לשליטה דרך ההגה אבל זה לדעתי במידה ויש לך כפתורים על ההגה ואצל אבא שלי אין. ואולי דבר נוסף זה הוצאת שיחות באמצעות הקול שלא מצאתי אפשרות כזאת בדיבורים לצערי.

פורסם

אם אתה מחפש מיקרופון איכותי תבדוק אם המיקרופון הכפול של PARROT מתאים:

http://www.ebay.com/itm/Microphone-pour-Parrot-MKI-9000-9100-9200-RKI-Asteroid-OEM-Parrot-Micro-/321733943639?pt=LH_DefaultDomain_71&hash=item4ae8d66157

אני בספק אם ישפר הרבה. כנראה שגם לאיכות רכיב הבלוטות במערכת יש השפעה.

אני הייתי בודק כיוון אחר - להתקין טלפון קבוע לרכב -את הספיריט הישן והטוב של מוטורולה.

קשה למצוא אותו היום, אבל יש הרבה יד שניה. הוא עולה על הדראעקים שנמכרים היום. רמקול חזק, מקשים פיזיים גדולים והכי חשוב תפעול וחיוג קולי בעברית שגם עובד.

אף אחת מהדיבוריות בשוק לא תתן לך הפעלה קולית בעברית. רק באנגלית וגם זה בצורה מאוד מוגבלת בגלל הקושי לזהות את המבטא שלנו.

פורסם

תודה רבה! אני לא בטוח שזה מה שאני מחפש אבל אני אבדוק!

מהניסיון שלך,

PARROT יכול לספק פקודות קוליות בעברית ברמה סבירה?

• תוכן חדש...