Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתי בצקאפ והציעו לי 3 צמיגים:

פאלקן 914 - 1736 ש"ח

הנקוק rs3 - במחיר 2652 ש"ח

TOYO T1SPORT - מחיר 2204 ש"ח

הרכב הוא A3 צמיג 17/45/225

האם הפאלקן יספיק לי? אני נהג די רגוע, חשוב לי שהצמיג יהיה שקט ונוח.

תודה

פורסם

מבין 3 הצמיגים שהוצעו לך ולפי מה שאתה אומר, הפאלקן תהיה הבחירה העדיפה בשבילך. למה שלא יספיק? גם התנגדות הגלגול שלו עדיפה על השניים האחרים וגם הרביעיה תעלה פחות. רק שים לב לתאריך היצור של הצמיג שלא יעלה על חצי שנה מתאריך יצורו.

פורסם

צודק, לא שמתי לב.

הפאלקן ZE914 יתן לך מענה מעולה.

לאופי נהיגה סטנדרטי ומנהלתי, אין טעם ללכת על ה-T1 Sport ובטח שלא על ה-RS3 שנחשב יחסית קיצוני.

אם Dream Card בשווי 200 ש"ח רלוונטי עבורך, אתה מוזמן להזמין רביעיית פאלקן דרכנו בעלות של 1728 ש"ח,

ולקבל גם את ההטבה המדוברת.

פורסם

מחזק, אם אתה נוהג רגוע, אין סיבה להוציא יותר. קח את ה Falken ZE914, צמיג טוב שיעשה את העבודה.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

• תוכן חדש...