Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קאפצ'ור חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה אני מתעניין ברנו קאפצור חדשה אוטומטית.

העיצוב שלה ממש מושך לי את העיין וממש נדלקתי עלייה. גם זה רכב גבוה ואני מחפש כזה.

השאלה שלי היא האם כדאי לקנות אותה? האם כדאי לגעת בכלל ברנו? הרבה שמעתי בעבר על רנו שזה רכב שרואה רק מוסך וסובל מתקלות חוזרות ונשנות אך האם המצב הוא גם כיום ככה ברכבים של רנו?

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין מהניסיון שלכם עם רכבי רנו. וגם אשמח את דעתכם על הרכב הזה.

תודה

פורסם

רכשתי קאפטור לפני יותר משנה. יש לי את הגרסה הבכירה. פרט ליציא מהוססת מעמידה, שזאת מחלה של כל גיר רובוטי ותצרוכת דלק בינונית לנפח מנוע כזה, אין לי טענות אליה.

מתוך כל הרכבים בבית אם הייתי צריך לבחור אחד - הייתי בוחר בקאפטור. הגובה שלה אופטימלי בשבילי. לא גבוהה מדי ולא נמוך מדי. אחלה אוטו בעיר, מרגישה טוב בכביש. למרות גודלה הקטן היא מכילה בכיף משפחה ומזוודות. האבזור שלה עולה על זה שיש ברכבים הרבה יותר יקרים ממנה. גם השרות שאני מקבל בקראסו מפתיע לטובה.

פורסם

מצטרף לעכברוני. קרובים רכשו כזו ומבסוטים עד הגג. גם מהשירות.

חוץ מאכזבה שהbt לא מסתנכרן עם אייפון 6. נפתר ב 600 שח...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תבדוק את יכולות המזגן ... בגלל הפתחים שקשה לכוון. זו התלונה היחידה ששמעתי מאבא שלי לגבי הרכב שנקנה באוגוסט 2013. חוץ מזה הכל עובד פיקס אין תקלות ולא בעיות.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
סתם מסקרנות... איך הסנכרון עם האייפון 6 נפתר?

לרוב זה נפתר ע"י ביצוע עידכון תוכנה, לדיבורית ה-BT ברכב.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

שום עידכון תוכנה. אין להם פיתרון.

התקנה של bt קבוע.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ביצעתי נסיעת מבחן ברכב - לדעתי פרט לאיכות הפלסטיקים הבינונית הרכב מעולה.

לא הרגשתי את רוב הטענות כלפיו (נוחות, הססנות וכו׳)

ממש אהבתי, לא רכשתי בסוף, אבל לא פוסל בתור יד 2 בעתיד

• תוכן חדש...