Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אין סופר מיני "חמה" ל VAG ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במהלך החשיבה על מחליפה עתידית לאיביזה שמתי לב שאין לקונצרן סופר מיני עם מנוע 1.4 TSI.

יש דגמי קיצון - GTI לפולו וקופרה לאיביזה אבל אין דגמי ביניים.

למי שמעוניין בסופר מיני חמה , שימושית וללא עלויות אחזקה גבוהות כשל דגמי הקיצון אין מענה.

אני מניח שיש פוטנציאל מסחרי בסופר מיני כזאת עם מנוע TSI של 122 כ"ס או אפילו 150 כ"ס כמו של הגולף ובמחיר של עד 130K.

הטכנולוגיה כבר קיימת, לא אמורה להיות בעיה להשתיל מנוע כזה באחד הרכבים הנ"ל.

אגב, אני חושב שגם בשאר החברות יש תהום בין הדגמים העממיים של הסופר מיני לדגמים הספורטיביים הקיצונים.

חבל...

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

בחו"ל דווקא ישנה איביזה 1.4TSI עם 150 כ"ס שמשמשת כדגם ביניים לפני הקופרה,

היא פשוט לא מיובאת לארץ משיקולי ביקוש כנראה.

פורסם

כמו שkreios רשם, האיביזה שמתחדשת עכשיו (בפנסים וחומר שונה בדשבורד, לא יותר) מוצעת בארופה עם ה1.4 150 כ"ס.

היבואן המקומי לא חושב בכיוון של להביא אותה.

למה?

כנראה שזה לא באמת מעניין ולא מספיק זול בשביל להרכיב נישה כדאית.

פורסם

תודה על התשובות.

אני מבין שהאופציה היחידה היא לכיוון הפולו GTI.

או אופציה קרובה למה שחיפשתי כגון הרפיד ספייסבק שנותנת ערך מוסף מבחינת אבזור וכוח מנוע בתוספת מחיר קטנה יחסית.

S60 Rdesign

פורסם

3 דלתות ידני מתאים לי אבל… אשתי גם משתמשת ברכב מדי פעם אז זה חייב להיות 5 דלתות אוטומטי.

חזרנו לנקודת ההתחלה של פולו GTI והסייפסבק.

יש לי עוד זמן עד ההחלפה, אני נהנה להפליג במחשבות כדי להיות מוכן שיגיע הרגע.

S60 Rdesign

פורסם

אם אתה נשוי בעל משפחה, למה ללכת על סופר מיני כמו הפולו ולא על משפחתית האצ'בק?

יש לך את הלאון 1.8 בחמש דלתות ואוטומטית.

פורסם (נערך)

זהו רכב שני במשפחה נוסף לליסנג ממקום העבודה שיש לנו. רכב גדול נוסף הוא מיותר לדעתי.

מבחינת גודל הרכב , הזריזות וההוצאות השוטפות האיביזה מצויינת. אני מאוד נהנה מהרכב.

מחפש רק עוד קצת פלפל ולא על חשבון שימושיות כדי לאפשר את הגמישות מבחינת אישתי.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

לפי השמועות, האיביזה החדשה דור 6 (לא מתיחת פנים, דגם ממש חדש) אמורה להגיע לאולמות התצוגה לקראת 2017.

אז אם זה לא דחוף לך לשדרג, אולי עדיף להמתין קצת..

העיצוב יהיה שונה (בטח דומה לליאון) ומן הסתם הפלסטיקה, איכות החומרים וההרכבה בתא הנוסעים תהיה עדכנית ואיכותית יותר.

בזמנו נהגתי כשנתיים באיביזה SPORT 1.2 TSI DSG 2010, הזמנתי מהעבודה (ליסינג).

הרכב הגיע עם כל התוספות והמעבר ממנוע אטמוספרי 1.6 לסיאט הזריזה היה פשוט מדהים.. נהנתי מכל רגע :lol:

הבעיה היחידה הייתה שהרגשתי שחסר לרכב עוד קצת כוח, עוד טיפה זריזות.. הוא לא היה מרגש מספיק לטעמי.

אגב, זה נכון גם לגולף 1.4 TSI עם 122 כ"ס (בעלת אותם ביצועים כמו של האיביזה 1.2 עם 105 כ"ס).

כרגע אני נוהג בגולף הנ"ל ומרגיש שהיא זריזה אבל לא מרגשת מספיק ולכן שוקל לשדרג אותה לחדשה עם 150 כ"ס או לליאון 1.8 TSI.

המחיר של הגולף גבוה יחסית למרות הורדת המחירים האחרונה, אני מקווה שסיאט יורידו את המחיר של הליאון ואולי זאת תהיה עסקה משתלמת יותר מהגולף.

מקווה שעזרתי.

פורסם

תודה על התשובה המפורטת. זה בדיוק מה שאני מרגיש לגבי הכוח. הרכב הקודם שלי היה פאביה 1.4 אטמוספרי.

הבדל עצום בין המנועים.

הבעיה היא שלכוח מתרגלים מהר ואז ישר מדגדג לשדרג או לשפר…

אין לחץ להחליף כרגע.

אני אמשיך להמתין עד לרגע המתאים.

S60 Rdesign

פורסם

זה רק אני או שכולם כאן פספסו את החיפושית של VAG?

זה סמל היסטורי - זה איקון אמיתי - זו סופר מיני חמה מאוד לדעתי גם כשהיא מגיעה עם מנוע 2.0TSI אולי???

רק שנראה לי שהמנוע הספציפי הזה לא נמכר בארץ - לא בטוח, תבדקו.

חונה אחת כזו לידי כל בוקר בחניון של העבודה - הרכב פשוט מדליק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...