Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

אז המכשיר החביב שלי החליט שהפעם בא לו להנמיך את הווליום עד הסוף כשאני מוציא או מקבל שיחות.

לא יודע אם זה פגם בספיקר, אבל כשאני על רמקול שומעים מצויין ושומעים אותי מצויין.

כשאני לא על רמקול שומעים אותי מצויין אבל אני לא שומע כלום (הרמקול הפנימי), משהו כמו 5% של ווליום שאני מצליח לשמוע מהקו השני.

עשיתי עדכון תוכנה, לא עזר

עשיתי HARD RESET - לא עזר.

מחקתי DATA של GOOGLE SERVICES וכו' - לא עזר.

לפני שאני זורק את המכשיר מהחלון ועובר עליו עם הרכב 4-5 פעמים - יש מה לעשות?

לשלוח אותו לתיקון אצל TOUCH GROUP אני בספק שאני רוצה, ממה שזכור לי זה להפטר מהמכשיר לחודשיים עם השירות המעולה שלהם, ועוד במיוחד כשהמכשיר שלי נחשב כמכשיר מחו"ל (האדום לא היה קיים בארץ).

אני יודע שהיתה בעיה דומה לפני שנה או כמה חודשים אבל מוזר שזה פתאום יתגלגל אלי, ואם אני לא טועה הבעיה היתה אחרת שלא שמעו שום דבר גם לא מהצד השני.

נ.ב - היום משום מה זה התחיל, הווליום היה מורגש לפחות בחצי פחות מהנורמל, אז הורדתי תוכנה בשם CALL VOLUME BOOSTER שעשה בדיוק ההיפך והורידה את הווליום מטה, מחקתי אותה וזה עדיין נשאר כך גם לאחר הריסט.

רב תודות!

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

הייתה לי אותה בעיה עם htc m8 וכמוך ניסיתי הכל.

הפתרון מאוד פשוט.

הבעיה היא שהרמקולים הקדמיים שלך מלוכלכים. קח מברשת שיניים ופנה לעצמך 45 דקות וקרצף היטב גם למעלה וגם למטה עד שתראה אותם שקופים.

פורסם

אני חושב שהפתרון שלך יעזור רק אם הוא יפרק את הגרילים ויבצע ניקוי יסודי.

אם האופציה הבאה היא לזרוק את המכשיר מהחלון, אז עדיף אולי לנסות לפרק אותם

למרות שכידוע לך מדובר באחד המכשירים המסובכים ביותר לפירוק (גם לי יש אותו, ויש לי

איתו לא מעט בעיות שאני פשוט נמנע מלתקן אותן בגלל עלות מחיר גבוה/חוסר יכולת לתקן בעצמי).

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

מדובר במכשיר עם רום מקורי לוליפופ, ביצעתי ניקוי לגריל לפני יומיים עם מברשת שיניים וזה ניקה את הרוב

היום משום מה שמתי לב לווליום נמוך בחצי מהרגיל, ואחרי שהתקנתי תוכנה להגברת הווליום זה עשה יותר גרוע.

מחקתי הכל, פרמטתי את המכשיר ועדיין אותו הדבר.

Style - מעלה לי עצבים ביותר היות ועם המכשיר הזה נתקלתי בכמה וכמה בעיות, ללא ספק המכשיר האחרון מבית HTC שאני קונה (וזה אחרי 5 מכשירים כאלה). התחיל במצלמה (הוחלף), אחרי זה הלוח אם שבק חיים אחרי חודשיים בלבד כשהוא אצלי, הוחלף, המכשיר אפילו לא אצלי שנתיים אבל האחריות של TG כפי שכתבתי שווה לת*ת מנסיון והמתנה של מעבר לחודש וחצי.

SHAPIN - איזה רום תוכל להמליץ?

Opel Adam S 2017

פורסם

בוא אספר לך על החוויות שלי עם המכשיר:

- מצלמה שמצלמת בצבעי סגול וורוד.

- מיקרופון שעובד אך ורק כשאני על רמקול.

- מסך שבור שגרם לי להפרד מ-600 ש"ח.

ובאופן די מוזר, אני עדיין מת עליו אחרי הכל.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

המכשיר כשהוא עובד - עובד כמו סוס (כמו לנצ'יה), כשמתחילות הבעיות זה לא נגמר (כמו פיאט).

אוהב את המכשיר אבל זה כבר מעצבן.

SH33P - אבדוק זאת בערב, מקווה שזה בכלל יעזור ושזה לא איזה פגם חומרה במכשיר למרות שהווליום ממש ממש נמוך בצורה היסטרית - מה שאומר שכן יש חיבור חשמלי כלשהו.

Opel Adam S 2017

פורסם

התוכנה של HTC באמת סוס עבודה

החומרה קצת פחות, סוגר שנה עם המכשיר, אמנם אין לי בעיה של מצלמה סגולה שזה נפוץ מאוד

אבל הרטט הפסיק לעבוד לפני חודש

פורסם

אני עם המכשיר קרוב לשנה לאחר שנקנה מיד שנייה, זאת אומרת אני יד שלישית עם המכשיר, והוא עובד פצצה.

המצלמה שלי גם גאה (בצבעי ורוד סגול) וחוץ מזה הכל עובד מעולה.

אני עם רום של VIPER האחרון ומרוצה עד הגג.

בתכלס המכשיר הראשי שלי זה נוט 4, אז לא אכפת לי מהמצלמה.

פורסם

הקטע הוא שאני לא יודע אם זה באמת פגם במכשיר או בתוכנה, כאב ראש עם ההתעסקויות של הורדות הרומים מחדש

נ.ב - החלפה של קרנל, לא זכור לי שעשיתי במכשירים קודמים כשהחלפתי רומים, במה זה תלוי?

אני כרגע בודק רומים שונים ב XDA

Opel Adam S 2017

פורסם

תלוי בגרסת HBOOT, אם אתה בלוליפופ אז 99% שאי אפשר לעשות S-OFF (אלא אם כן בא לך לשלם 25דולר ל sunshine)

זה לא אמור להפריע, אתה עדיין אמור להיות מסוגל לפתוח את ה bootloader דרך htcdev.com, רק שים לב לגבות הכל לפני הפתיחת bootloader

לאחר מכן תשים twrp recovery ומשם אתה מסודר להטעין את הרום\קרנל מה שבא לך

אגב אם יש לך את הקובץ OTA אחרון שקיבלת עדיין על המכשיר אני ממליץ לשמור בצד על המחשב.

• תוכן חדש...