Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בטוח שיש לך אותו, אם יש לך איזה סייר קבצים במכשיר, תחפש OTA, אמור להיות קובץ ZIP של 600-800 מגה

בפנים יש את ה FIRMWARE של המכשיר, אם אין לך את ה OTA

תדאג לבדוק שיש לך את כל הדרייבים של המכשיר ותבדוק ש adb ו fastboot עובדים

תחבר את המכשיר למחשב ותריץ

adb reboot-bootloader

כשתהיה ב bootloader

תריץ fastboot getvar all

תפרסם כאן הכל חוץ מ IMEI ו SERIAL

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חזרתי לעדכן - מדובר בפגם מכאני ככל הנראה בספיקר הפנימי - מדי פעם שומעים ובאמצע השיחה פשוט נעלם הווליום שוב.

אין מנוס כנראה מלפתוח המכשיר ולתיקון חוזר, כיף

תודה על העזרה חברים!

Opel Adam S 2017

פורסם

לא שווה, מנסיון עם M7 ותקלה ב vibration motor כל מעבדה רוצה בין 600-900 שקל עבור תיקון וזה חלק שעולה באיביי 3 דולר.

אל תשכח שזה מכשיר שקיבל 1/10 ב repairability score של ifixit

פורסם

ידוע לי בהחלט. המכשיר עדיין באחריות HTC גלובלית, הבעיה היא שלתת את זה ל TOUCH GROUP המזעזעים זה להשאיר שם את המכשיר ללא פחות מ..30 ימי עבודה!!

מנסיון קודם של החלפת לוח אם ומצלמה, חודש וחצי עד שקיבלתי את המכשיר חזרה - וכל זה כיוון והמכשיר שלי הוא "גלובלי" מילה כבדה כנראה.

אני מעדיף לישון יומיים בתחנת אוטובוס מאשר לטפל או לרכוש אצלם מכשיר בכלל.

נ.ב מצאתי אתר שאומר שהם יודעים לפתוח את המכשיר כמו שבמעבדות של HTC עושים, אני בספק, אבל המחיר הוא זול פי כמה ממה שאמרת - באיזור ה 200 ש"ח.

למישהו יש נסיון?

תיקון HTC ONE - שירות תיקונים ל htc one חומרה ותוכנהFixmart

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...