Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש להם את אחד מציי המטוסים הצעירים והחדישים ביותר בעולם המערבי (עקב צמיחה מהירה) ובניגוד לחברות כמו RyanAir הם גם מאובזרים היטב ונהנים מאינטריור בהיר וידידותי למשתמש. את הלואו קוסט מרגישים בעיקר ויזואלית בעובי המשענת של המושב (כדי להכניס עוד שורה או שתיים באורך הנתון של המטוס), אבל אלו בד"כ מושבים של Recaro שהנוחות שלהם לא נופלת מזו של האופציה הסטנדרטית במטוס של חברה רגילה.

אנשים נוטים לפספס את הפואנטה: לואו קוסט זה בסה"כ שיטת תמחור ללקוח הסופי. הוא מתאפשר באמצעות ניהול רזה ויעיל של העסק, וזה קורה לא רק דרך קיצוצים ופשרות אלא גם דרך שכלולים טכנולוגיים. הנדסת מושב חכמה יותר היא דוגמה אחת, ניהול כל האופרציה דרך האינטרנט היא נדבך נוסף, וכן הלאה.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דריש, לא אכפת לי איך קוראים לזה. גם ב klm שהיא אחת היקרות אשתדל לא לטוס וגם באיזיג'ט עד שאקבל חוות דעת חיובית ממישהו שאני יודע שיש לי את אותן הרגישויות שלי יש בנושאי נוחות.

ד"א, ממש לא מפריע לי אם המטוס קצת רועש או רועד. הכיסאות זו הנקודה שהכי חשובה לי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

~

מצטער, פספסתי את התגובה הקודמת שלך, אבל אתה רק מחזק את דבריי. בהתחשב בהיסטוריה שלך, למילה "נוחות" יש משמעות מיוחדת ואפשר להתאכזב גם ממושבים של כל חברת תעופה רגילה. היות ואתה לא לקוח טיפוסי, לא הבנתי מה הוביל אותך לקרוא למטוס של איזיג'ט "קרון בקר".

אם לטורקיש ספציפית יש מושבים שנוחים לך - אחלה, טוס איתם. אם הם מציעים מחיר דומה למתחרים אבל טסים בשעה יותר נוחה - כנ"ל. אני לא אומר שאיזיג'ט הכי טובים, פשוט טוען שהם לא מוצר נחות כפי שרבים רואים אותם, לעתים קרובות מבלי שניסו אפילו.

פורסם

מתעלק: בחיים לא לקחתי טיסה עם קונייקשן באיסטנבול, יש שם שמירת חפצים ? (במידה וארצה לטייל באיסטנבול בנתיים)

במידה וכן, מישהו התנסה בזה ? לא גונבים/מעלימים/כו' ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם (נערך)
מתעלק: בחיים לא לקחתי טיסה עם קונייקשן באיסטנבול, יש שם שמירת חפצים ? (במידה וארצה לטייל באיסטנבול בנתיים)

גונבים באטאטורק? :roll:

זה אחד מתחנות המעבר העמוסות בעולם , וככזה הוא מעניק חוויה מצוינת - דיוטי פרי ענקי, מתחם אוכל משגע,

נמל ענק שעובר בהרבה סטנדרטים ורמות נמלי תעופה רבים באירופה. נמל מודרני בהרבה מבן גוריון,

הלאונג' שלהם הוא הטוב באירופה ומהטובים בעולם, וגם מי שלא זוכה להיכנס, ימצא בחוץ מגוון גדול של מקומות לאכול, שירותי WIFI, שילוט ברור וצוות קרקע אדיב.

יותר סביר שיגנבו לך פה את מהמזוודות מאשר באטאטורק.

וכשחושבים על זה, אותו אטאטורק יכל היה לקום גם פה בארץ אם רק אלעל היו מתנהלת ע"י אנשי מקצוע ולא גנרלים..

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מי שמשווה אותם לטורקיש עם לאונג'ים מפוארים וכו' מפספס את הנקודה.

הרעיון הוא שעם מחיר כזה אמסטרדם הופכת לאלטרנטיבה לגיטימית לאילת/טורקיה/קפריסין/פראג, במיוחד לצעירים מבינינו שאין בעיה לעלות למטוס עם backpack קטן וזהו. (לצורך העניין בשביל מה לקחת חולצות ומגבות וכו' מהבית ולשלם 50 דולר על המזוודה? תקנו שם כמה Tשרטים ותזרקו לפח לפני החזרה לארץ, כנ"ל מגבות)

₪400 הלוך חזור פלוס מינוס זה חינם, ומי שרגיל ל"נוחות" של נסיעה ברכב לאילת או טיסה עם ישראייר לא תהיה שום בעיה עם מטוסי איזיג'ט (או אפילו כרכרות עם פרופלור לצורך העניין)

מבחינתי זה צעד מבורך, הידד לשמיים הפתוחים, quicky באמסטרדם בסופ"ש לקצת מזג אוויר אירופאי ונופים נטולי ערסים ופרחות הפך למציאות גם למעמד ה"חשים שהם ביניים אבל בקושי סוגרים את החודש" (שאני חלק ממנו, אז מותר לי)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

גם אתאטורק וגם סביחה הם נמלי תעופה סופר מסודרים וסופר נוחים. הם גדולים (סביחה יותר קטן), מאובזרים ובטוחים.

קח בחשבון שאתאטורק יקר מאוד בכל הקשור לאוכל.

פורסם
גם אתאטורק וגם סביחה הם נמלי תעופה סופר מסודרים וסופר נוחים. הם גדולים (סביחה יותר קטן), מאובזרים ובטוחים.

קח בחשבון שאתאטורק יקר מאוד בכל הקשור לאוכל.

תודה.

מודע לכל, אני כבר לא יודע לספור כמה פעמים הייתי שם אך אף פעם כעצירת קונקיישן.

עכשיו שאני יודע שהכל מסודר זה פלוס גדול.

המחיר שציינת של 220$ לאמסטרדם, באיזה תקופה נסעת?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם (נערך)

לי זה יצא 350 (אחרי עמלות שקר לסוכן) וגם זה עם קונקשן, כמו שאמר קוף נינג'ה, הבשורה פה היא לא איזיג'ט כחברה חדשה , הבשורה היא שעכשיו אפשר לטוס לאמסטרדם ולא צריך לשלם מחירים מופקעים לטיסה.

אני מסייג אנשים עם בעיות גב או נוחות רגישה כמו שנכתב פה, מדבר על בנאדם ממוצע, את מי זה מעניין הלאונג'ים, את מי מעניין הWIFI בשדה התעופה, ומי רוצה בכלל לעשות קונקשן, זו אירופה, הטיסה הכי ארוכה שתהיה פה זה ללא קונקשן זה לונדון,אני מעדיף לשבת על כסא המתנה רגיל ולא לאונג' ולדעת שבמחיר הזה אני באמסטרדם עוד מעט, 5 שעות טיסה ואני באמסטדם, בפחות מ300 דולר, אפילו בפחות מ200 (אני מסתכל עכישו על 4 ימים ב196 דולר), אז 5 שעות נטוס עם כסא דק יותר.

השמיים הפתוחים עושים טוב.

עריכה אחרונה על ידי maxcher
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

עמלת שקר לסוכן?

למה? הוא צריך לעבוד עבורך בחינם?

גם אתה,אם אתה שכיר ,עובד בחינם?

נמאס כבר מההשתלחויות האלו.

לא רוצה לעבוד עם סוכן? לא צריך.

הזמן לבד באינטרנט, וכשתהיה לך בעייה תתייעץ עם המחשב.

רק מספיק עם ביטויי השקר האלו.

גילוי נאות-אני סוכן נסיעות ישר, לא מאמין שמשלמים לי עמלות שקר!!!

סלע

פורסם

לי 5 שעות רצוף זה קשה ודורש ממני יום התאוששות. זו הסיבה שאני מעדיף עצירה של שעה (ואז הכל יוצא במקום 5 שעות 6.5-7).

ב 220 יצא לי כמה פעמים בסביבות נובמבר ולרוב הזמנה של שבועיים שלושה לפני הטיסה (לרוב מזמין בוואלה טורס שנותנים מחירים טובים ונציג אנושי. היתרון של האינטרנט זה היכולת לבחור מכל המגוון ולא מהמגוון שהסוכן מאמין שמתאים לך. החיסרון הוא שאתה צריך לדעת מה אתה עושה).

פורסם
לי זה יצא 350 (אחרי עמלות שקר לסוכן) וגם זה עם קונקשן, כמו שאמר קוף נינג'ה, הבשורה פה היא לא איזיג'ט כחברה חדשה , הבשורה היא שעכשיו אפשר לטוס לאמסטרדם ולא צריך לשלם מחירים מופקעים לטיסה.

אני מסייג אנשים עם בעיות גב או נוחות רגישה כמו שנכתב פה, מדבר על בנאדם ממוצע, את מי זה מעניין הלאונג'ים, את מי מעניין הWIFI בשדה התעופה, ומי רוצה בכלל לעשות קונקשן, זו אירופה, הטיסה הכי ארוכה שתהיה פה זה ללא קונקשן זה לונדון,אני מעדיף לשבת על כסא המתנה רגיל ולא לאונג' ולדעת שבמחיר הזה אני באמסטרדם עוד מעט, 5 שעות טיסה ואני באמסטדם, בפחות מ300 דולר, אפילו בפחות מ200 (אני מסתכל עכישו על 4 ימים ב196 דולר), אז 5 שעות נטוס עם כסא דק יותר.

השמיים הפתוחים עושים טוב.

איזה תאריך ?

פורסם
עמלת שקר לסוכן?

למה? הוא צריך לעבוד עבורך בחינם?

גם אתה,אם אתה שכיר ,עובד בחינם?

נמאס כבר מההשתלחויות האלו.

לא רוצה לעבוד עם סוכן? לא צריך.

הזמן לבד באינטרנט, וכשתהיה לך בעייה תתייעץ עם המחשב.

רק מספיק עם ביטויי השקר האלו.

גילוי נאות-אני סוכן נסיעות ישר, לא מאמין שמשלמים לי עמלות שקר!!!

כשאני מחפש טיסה ובא לסוכן שיושב איתי ועוזר לי למצוא חבילה אין לי בעיה עם עמלות ואני בעד ולא נגד זה שירוויח.

אבל כשאני מחפש את הטיסה , מזמין דירה בנפרד, וכל מה שאני עושה זה ללחוץ על הזמן מסוכן שיחזור לוודא פרטים וללחוץ במקומי על הזמן טיסה, ורק לשלוח לי אישור (כאשר כל בעיה אני בכל זאת פותר לבדי, כשטסתי בדצמבר היינו אמורים לטוס לפרנקפורט, להמתין שם, ואז להמשיך לאמסטרדם, יומיים לפני הטיסה בלילה הטייסים של לופטהנזה יצאו לשביתה ענקית שהשביתה מעל ל150 אלף איש, יצרנו קשר לבד עם לופטהנזה שהעבירו אותנו לטיסה של אל על וקיצרו לנו אפילו את ההמתנה (במינכן ולא בפרנקפורט), כי לופטהנזה חזרו לעבוד ביום שהיינו אמורים לטוס אבל לא היה מטוס בארץ, כשהגענו למינכן כבר היה מטוס פעיל) אני ממש לא רואה איזו הצדקה יש לשלם סביבות ה20 דולר על זה. מבחינתי זה שקר

איזה תאריך ?

3-7 לדצמבר 2014

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אנשים נוטים לפספס את הפואנטה: לואו קוסט זה בסה"כ שיטת תמחור ללקוח הסופי. הוא מתאפשר באמצעות ניהול רזה ויעיל של העסק, וזה קורה לא רק דרך קיצוצים ופשרות אלא גם דרך שכלולים טכנולוגיים. הנדסת מושב חכמה יותר היא דוגמה אחת, ניהול כל האופרציה דרך האינטרנט היא נדבך נוסף, וכן הלאה.

בתעופה אין הרבה קסמים.

כולם רוכשים את אותם המטוסים, בערך באותו הסכום. קונים את אותו הדלק ובערך באותו המחיר, ומשלמים את אותן אגרות מעבר ונחיתה.

אם היה איזה פטנט קסמים שמאפשר לחסוך מבלי לפגוע בשירות לנוסע, תוך שניה כל התעשיה היתה מיישמת אותו.

אז איך חוסכים בכל זאת?

מייצרים מנגנון חיוב מורכב שבו לקוח מתוחכם שיודע לתכנן מראש ולקרוא את כל האותיות הקטנות טס בזול, על חשבון מי שלא עושה את זה, ובסוף טס בלאוקוסט ומשלם יותר מטיסה בחברה סדירה, וזה קורה לא מעט.

טסים ליעדים זולים יותר שבהם שירותי הקרקע זולים.

משלמים משכורות נמוכות ביחס למקובל בתעשייה. וזה אומר שהטייסים מרוויחים משמעותית פחות, גם הדיילים, גם המכונאים ובעצם כל מי שמטפל בטיסה.

מפעילים לחץ כבד ומתמשך על כל שרשרת התפעול לחסוך - לקחת פחות דלק, לסחוב תקלות, לטוס יותר שעות ובתנאים יותר קשים, הדרכות והכשרות מינימליות וכו׳.

וגם, יעילות קיצונית בכל מה שלא מכניס כסף - מטה החברה, תהליכי מיון והכשרה ועוד.

רוב התהליכים הללו נסתרים מעיני הנוסע. אבל הם שם.

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...