Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני עד 100 אלף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה מחפש רכב חדש מהסוכנות באיזור ה100 אלף.

הדרישות שלו הם (לפי הסדר): אוטומטית, אמינות, נוחות, חיסכון.

הוא נוסע כ10 אלף קמ בשנה, ככה שחיסכון זה לא בראש.

הנוחות חשובה כי הוא מבצע לרוב נסיעות ארוכות.

לגבי תיבה אוטומטית, או פלנטרית או רציפה, בשום פנים ואופן לא רובוטית (חוסר אמינות, וחוסר נוחות).

אמינות היא שניה בסדר עדיפויות לאור כך שמדובר בבנאדם מבוגר.

לבינתיים הצעתי לו שיקח נסיעת מבחן על הטויוטה יאריס החדשה, על המאזדה2 החדשה ועל הסוויפט החדשה ומשם נתקדם.

צריך עוד הצעות שלכם.

תודה רבה.

פורסם

האמינות יותר חשובה, אני לא אמליץ על גיר שהאמינות שלו הייתה גרועה, ולכן כל הגרמניות יורדות מהפרק, על אף שהן מכוניות מעולות ואטרקטיביות, רק הגיר הרובוטי מוריד להן לדעתי.

לאבא שלי המלצתי לקנות פאביה ידנית והוא מרוצה מאוד כבר כמה שנים.

פורסם

הייתי בודק את היאריס, אמינות מעולה, איכות חומרים טובה משל הפאביה והיא מרווחת מאחור וגם שומרת על מחיר טוב,לי המושבים היו נוחים, הפתיעה אותי לטובה, זכרתי אותה כפחות טובה.

פיגו 208,נוחה מאוד, גם מאחור יש מקום, עוד מעט צריכה להגיע עם מנוע טורבו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם יש אופציה לעלות מעט מעל התקציב, שיבדוק את המאזדה 2 החדשה.

בכל מקרה שייגש לסוכנות מאזדה, יתרשם מהרכב ויעשה נסיעת מבחן. יכול להיות שזה יגרום לו להסכים להוסיף מעט.

מלבד המאזדה 2, כמובן שיש את היאריס שיוליאן הזכיר. אפשר לבדוק גם את הi20 החדשה אך מביקורות שקראתי (לא נהגתי ברכב, אפילו לא יצא לשבת בו) הרכב ככה-ככה.

בכל מקרה, כמו כל אדם שמתייעץ איתי לגבי רכישת רכב חדש, אני ממליץ בחום לעבור בסוכנויות, להרגיש את הרכב ולבצע נסיעת מבחן. לא לקנות לפני שנוהגים! זאת דעתי לפחות.

בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לפי ביקור סוכניות שעשיתי דעתי וזאת דעתי האישית שמזדה 2 החדשה קונים פיוק לבן או לא קונים, בגירסה הפשוטה המושבים לא ביו לי נוחים והאמת ניראית פשוטה.

היונדאי עם מנוע חלש יותר אבל מרגישה מצחיק לומר פרימיום יותר, הסלון לדעתי מרשים יותר והמרווח מאחור טוב יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני דווקא חושב שרמת היגמור האמצעית במאזדה (דיינמיק?) מציעה רשימת אבזור לא רעה בכלל ובמחיר סביר והיא הראשונה שהייתי הולך לבדוק אם הייתי באותה התלבטות.

האבזור ביונדאי קצת מעליב, הביצועים פושרים והמחיר יקר.

יאריס היא באמת אפשרות שכדאי לבדוק.

פורסם (נערך)

כבעלים של אוקטביה 2011, אמליץ להתרחק לאנשים שלא אוהבים הרפתקאות.

הרכב מעולה, די נוח,די פונקציונלי,בטיחותי עם כל מה שצריך.

נקודת התורפה היא הגיר הבעייתי או השילוב של הגיר עם המנוע המודגש.

ב-4 שנים ביליתי במוסך יותר מאשר עם שאר הרכבים שהיו במשפחה (7 רכבים ב20 שנים ).

ייתכן שהגיר בדגמי 2014-15 שונה\שופר.

בדומה לפות"ש , גם אני מחפש סופרמיני ,בהחלט אתייחס להמלצות שכאן .

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם
אני דווקא חושב שרמת היגמור האמצעית במאזדה (דיינמיק?) מציעה רשימת אבזור לא רעה בכלל ובמחיר סביר והיא הראשונה שהייתי הולך לבדוק אם הייתי באותה התלבטות.

האבזור ביונדאי קצת מעליב, הביצועים פושרים והמחיר יקר.

יאריס היא באמת אפשרות שכדאי לבדוק.

אני הרגשתי הבדל גדול בנוחות של המושבים, חוץ מהפיור לבן המושב לא היה נוח כול כך, הרבה פחות טוב מאשר היאריס למשל.

פורסם

כניראה יש תוספת ריפוד,כי זה היה ממש מורגש.

פורסם

הגרסה הלבנה של המאזדה נראית מליון דולר לדעתי .

הפס האדום במושב ואותו הפס מלפנים, מוסיפים מאוד מאוד.

כמו לכל דבר, יש לצבע יתרון וחיסרון,שלדה לבנה תתחמם פחות אך סלון לבן די לא פרקטי ,כל פיפס הכי קטן ישר יבלוט לעין .

פלסטיקה לבנה (או שנהב) בשילוב כסאות שחורים (עם פס אדום) זה שילוב יותר פרקטי ,לצערי הוא לא קיים.

בקרוב נלך להתרשם יותר מקרוב .

פורסם

אוקטביה, מזה בדיוק אני מפחד ולכן אני לא קונה ולא ממליץ לאחרים על השילוב שיש בגרמניות.

הבעיה היא שמבין כל השוק, הסקודות למשל כל כך מפתות כי הם פרקטיות ודי זולות.

אם היו מציעים את הפאביה החדשה עם מנוע 1.4 וגיר ידני כנראה שבזמן הקרוב אני הייתי משתדרג לאחת כזאת במשפחה (בנוסף לפאביה 12׳ שיש לאבא שלי)

תודה לכולם, אני מבין שאין יותר אלטרנטיבות חוץ מהמאזדה\יאריס\i20.

אני אעביר לו את הדברים, אני אגיד לו שיבדוק גם את הסוויפט בין היתר.

פורסם

לדעתי מאזדה 2 עדיפה על היאירס. היתרון של היאריס הוא בנוחות נסיעה אבל זה לא דרמתי וחיסרון התיבה הרציפה לדעתי גדול מדי. בנוסף מאזדה מאובזרת יותר. אם אפשרי להוסיף עוד 5K לרמת האבזור דינמיק, אז היא לדעתי משתלמת יותר.

אפשרות נוספת היא 208 לאחר מתיחת פנים. מנוע טורבו 1.2 ליטר (110 כ"ס) ותיבת הילוכים אוטומטית פלנטרית. צריכה להגיע באוגוסט.

פורסם

ליאריס יש גירסת איבזור SKY מציעה גג פנורמי לכול אורך הגג,משהו מוסיף והיא עולה 107.

• תוכן חדש...