Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C180 2011 vs Audi A4 2012

barz25
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני לפני קניית רכב חדש אשמח לעזרתכם

האפשרות הראשונה הינה

Audi A4 2012 יד ראשונה 70000 קילומטר

האפשרות השנייה

Mercedes c180 elegance 2011 יד ראשונה 40000 קמ

שניהם סביב ה140 אלף ש״ח

ארצה לדעת מה תמורה טובה יותר לכסף

איזה רכב אמין ובכללי איזה רכב מומלץ ואולי להאיר את העיניים על דברים שאינני מודע להם

על שני הרכבים נהגתי

על המרצדס נהנתי יותר

תודה רבה

פורסם (נערך)

אוקיי.

נראה לי שהייתי בוחר במרצדס.

למיטב ידיעתי המנועים שלהם מפגינים אמינות משמעותית גבוהה יותר, וברכב שכל תקלה בו עלולה לעלות הרבה, הייתי שם על זה דגש.

יש גם מספר חברי פורום שנוסעים ברכבים כאלה (בדרך כלל דיזל-מונית לשעבר) שמכירים מוסכים ומקומות שמתמחים במרצדס, עם עלויות זולות יותר בהרבה ממוסכים מורשים, בצע חיפוש בפורום.

חשוב לי לציין ששום דבר לא מניסיון אישי, אלא יותר מקריאה בפורום ודיבור עם לקוחות שלי.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לך על המרצדס,

יש יותר חלקים שתוכל למצוא בשוק במקרה ויש תקלה,

על אף העובדה ששניהם רכבים אמינים,מנסיעה על המרצדס 1.8 טורבו(לא נסעתי עם האאודי),נהניתי.

לדעתי האבזור יותר עשיר במרצדס מאשר באאודי.

פורסם

השכרתי לשבוע את הC באוסטריה. במילה אחת אכזבה.

הייתי בודק את הIS250

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
השכרתי לשבוע את הC באוסטריה. במילה אחת אכזבה.

הייתי בודק את הIS250

מה גרם לך לאכזבה אתה יכול להרחיב בבקשה ?

פורסם
מה גרם לך לאכזבה אתה יכול להרחיב בבקשה ?

מה שגרם לי לאכזבה זה התחושה שזה סתם רכב שחוץ מהשם מרצדס אין לא שום קשר לפרימיום לדוגמא מסך קטן, איבזור דל, איכות חומרים בינונית.

איפה שהוא היתה התחושה שהרכב איזה יקר רק בגלל השם.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם
מה שגרם לי לאכזבה זה התחושה שזה סתם רכב שחוץ מהשם מרצדס אין לא שום קשר לפרימיום לדוגמא מסך קטן, איבזור דל, איכות חומרים בינונית.

איפה שהוא היתה התחושה שהרכב איזה יקר רק בגלל השם.

מבחינת נסיעה איך ?

פורסם

מבין שתיהן אם לא הייתה לי ברירה הייתי לוקח את ה- c ומעדיף אותה על האודי.

מדוע מחוסר ברירה? כי המכוניות האלה נופלות משמעותית מסדרה 3, וגם ללקסוס מוצר עדיף על שתיהן (ה- is מהדגם הקודם).

מצטרף לדעה שה- c היא לא יותר מסמל יוקרתי ללא שום כיסוי להבטחה שמאחרי הסמל.

פורסם
מבחינת נסיעה איך ?

נסעה בסדר אבל המחשבה היתה כל הזמן היא על מה מרצדס רוצים כל כך הרבה כסף על הרכב הזה

• תוכן חדש...