Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

או שמא מגבר חזק יותק יותר לדוגמא 150 לערוץ יתן תוצאות טובות יותר?

בהנחה שמדובר במגבר איכותי

תודה

עריכה אחרונה על ידי Ameer.86
פורסם

מורל הייבירד יעבדו טוב עם הספק של 100RMS

ויעבדו טוב עוד יותר עם הספק של 150RMS ,כמובן שניכנסים כאן שיקולים

של עלות ושל איכות ,במקרה הזה בהחלט הייתי הולך על האופציה עם ההספק הגבוהה

יותר בהנחה שמדובר באותה רמת איכות ואתה גם יכול להרשות לעצמך מבחינה תקציבית.

פורסם

אם נהיה ספיצפים, במידה ומדובר במגבר ALPINE PDX-F6 שמוציא 150 לערוץ, לבין ALPINE PDX-F4 שמוצהר 100 לערוץ (למרות שלפי תעודת לידה בטוח יוציא יותר)

האם הבחירה ב F6 תהיה שגויה - בזבוז כח וכסף?

תודה:)

פורסם

זה לא רק יותר עוצמה ,המורל הייבירד פשוט עובד טוב יותר עם הספק גבוהה יותר.

בהחלט לא ביזבוז כסף ,ואם המגבר משמש גם להגברת סאב אז על אחת כמה וכמה.

במחירי יבוא מחו"ל ההבדל בניהם הוא 600 שח ,לדעתי בהחלט שווה את התוספת.

פורסם

אני לא בטוח עד כמה זה משתלם - מחיר הF4 בחו"ל הוא בערך 1450 שקלים לפני מיסים ומשלוח והF6 כ1800 שקלים לפני מיסים ומשלוח.

אם כבר - יש לך כאן בפורום אופציות מבית - שני ספונסרים מעולים.

הראשון הינו אודיו סיסטמס - אם כל כך מדאיג אותך ההספק - תבדוק את האפשרות של מגבר מבית HERTZ מדגם HDP4 עלותו בקירוב ל2000 שקלים והוא נותן לך הספק ביניים איפשהו בין שני דגמי האלפיין שאתה שוקל לקנות ובנוסף אתה זוכה כאן לאחריות ושירות של יבואן - יש לך אבא ואמא למגבר.

אבל האם באמת ההספק הוא הקריטריון היחידי להגברה נאותה של סט רמקולים? תן לי לרגע לקחת אותך לעוד אופציה מעניינת ושווה בדיקה.

אופציה נוספת - מגברי ARC אודיו - גם ספונסר מבית

בסדרת הXDI יש לך מגבר ארבעה ערוצים שיעלה לך זול יותר מכל שאר האופציות שצויינו עד עכשיו, נכון, אמנם מוצהר 85 וואט לערוץ אך הביקורות על סדרה זו מעולות - המחיר יהיה זול יותר משמעותית מכל השאר ואני די בטוח שהמרחק בין הביצועים שלו לבין כל השאר לא יהיה בעל הבדל שמיע לאוזן.

תיקח בחשבון שסדנת SIS היום היא המשווקת העיקרית של סדרת הXDI ומותג הרמקולים האהוב על הבעלים של הסדנא (בינג) הינו מוראל - הוא משדך פעמים רבות מגברים אלו לרמקולים של מוראל ובכל פעם ופעם הביקורת שלו חיובית.

תבדוק גם את מגברי סדרת הKAR - אתה משקיע אמנם סכומים דומים לאלו שצויינו מעלה אבל אתה כבר מקבל כאן מגבר שמוצהר להוציא 90 וואט לערוץ ובפועל הרשמים שאני שומע על סדרה זו (חלקם מאנשי סאונד מקצועיים דרך אגב) גובלת בתדהמה.

מציע בחום לגשת ולנסות את ARC אודיו היבואן והמפיץ הנוכחיים מאפשרים זאת ובנוסף משווקים אותם במחירים משתלמים מאוד, יותר מאשר לרכוש אותם מחו"ל בעצמך - אז למה לא?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...