Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כשהתנעתי הלילה את הסובארו שלי (היה דיי קר, 22:30) ולקחתי רוורס ראיתי הרבה עשן לבן יוצא מהאגזוז.

מה זה יכול להיות? זה בגלל התנעת מנוע קר או שבגלל שהטמפרטורה הכללית נמוכה או שיש בעיה עם האוטו?

האוטו תפקד כרגיל בנסיעה, הגיב טוב, המד חום לא עבר את החצי ולא שמעתי בעיות מכוון המנוע.

מה זה יכול להיות?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מק'יוסי, תרגע.

הכל תקין.

אלו אדי מיים שהצטברו באגזוז.

הם נעלמים די מהר (עד להתנעה הבאה במזג האויר הזה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה רזמל, לאחר שאמרת אני בטוח שזו הייתה הבעיה!

ועוד משהו, כשנסעתי בשלולית לא קטנה נזכרתי שצריך לתת גז ולנסוע בהילוך נמוך כדי שמשהו ברכב לא ישתבש, ידעתי שצריך לעשות את זה וגם עשיתי את זה, אבל לא זכרתי מה בדיוק יכול להשתבש, למה צריך לתת הרבה גז בהילוך נמוך (נתתי 3/4 גז עם 3/4 קלאץ') ?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

כדי שלא ייכנסו מיים לאגזוז, כניסה של מים תגרום לאי-פליטת גזים וחניקת המנוע(המנוע יכבה), זאת בנוסף לרקבון שיצוץ בשלב מוקדם יותר של חיי מע' הפליטה.

עברו עליך הרבה חויות היום ...

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...