Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדפסת-סורק-פקס Officejet HP5610 לא מזינה דפים.

ככל הנראה בעיה של מנגנון הרמת הדף מן המגש ולא גומיות.

סה"כ פעלה ללא דופי במשך 4 שנים.

c00729359.jpg

מחיר של מדפסת חליפית מדגם אחר ,כולל ראשי דיו, הוא 340 ש"ח

האם יש טעם לנסות לתקן אותה?

מה עלות תיקון סבירה במעבדה?

פורסם

המפקד - ניסית לנקות את הגומיות / גלגלות מגומי שבמדפסת (שאחראיות על גריפת הדף) ?

(בדר"כ הן נהיות חלקות. לכן רצוי לנקותן קודם ואם לא עוזר - אפילו לחספס מעט עם נייר זכוכית עדין).

alfa 156 2.5.

פורסם

כפי שכתבתי,

ככל הנראה בעיה של מנגנון הרמת הדף מן המגש

ולא גומיות.

כשמזינים דף נשמע צליל של גלגל שיניים חופשי והזרוע שאמורה להרים את הניירות למעלה לכוון הציר עליו יושבות הגומיות, לא נעה.

פורסם

לדעתי אם התיקון עולה עד 150ש"ח,שווה (כמו שאמרת,עובדת ללא דופי חוץ מהעניין האמור)

אם זה מעל הסכום הזה,זה כבר עובר בחצי את העלות של חדשה,ואז כבר לא משתלם.

מה גם שתיקון בד"כ הינו ללא אחריות כלשהי (עד הרגע שיצאת מהחנות\מעבדה :p ),אז זה גם סוג של אתה והמזל שלך.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לדעתי אם התיקון עולה עד 150ש"ח,שווה (כמו שאמרת,עובדת ללא דופי חוץ מהעניין האמור)

אם זה מעל הסכום הזה,זה כבר עובר בחצי את העלות של חדשה,ואז כבר לא משתלם.

מה גם שתיקון בד"כ הינו ללא אחריות כלשהי (עד הרגע שיצאת מהחנות\מעבדה :p ),אז זה גם סוג של אתה והמזל שלך.

אתה צודק, הבעיה היא שרק הבדיקה עולה 150 ש"ח, ורק לאחר מכן תשמע כמה יעלה התיקון...

מדפסת כזאת אצל דודתי, הודיעה לפני כחודש שיש דפים תקועים, ניסיתי כל דבר שהוצע במרשתת... הכל לשווא.

נראה לי שיש במדפסות מנגנון מובנה שנכנס לפעולה כדי לגרום לנו להחליף מדפסת... כמובן שאני פרנואיד (אבל גם לפרנואידים יש אויבים).

במחירים של מדפסות היום, הייתי זורק וקונה חדשה.

פורסם

אם מדפסת חליפית תואמת, עולה 340 ש"ח -(ומחיר תיקון רק מתחיל ממחצית מחיר זה) לא חושב שהייתי מברר בכלל אפשרות של תיקון בחוץ.

(הייתי מנסה לתקן לבד - הצלחתי - זה העונג שלי. לא הצלחתי - קונה חדשה).

alfa 156 2.5.

פורסם
נראה לי שיש במדפסות מנגנון מובנה שנכנס לפעולה כדי לגרום לנו להחליף מדפסת... כמובן שאני פרנואיד (אבל גם לפרנואידים יש אויבים).

זה שאתה פרנואיד, עדיין לא אומר שלא רודפים אחריך. :lol:

בכל מקרה, יש סרט דקומנטרי שמביא הוכחות שיצרנים משתמשים ב"השבתה מתוכננת", בדיוק כמו שאמרת. (ומדגים זאת על מדפסת של HP)

הסרט נקרא "קונספירציית הנורה החשמלית".

בהחלט שווה צפיה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

~

בתוך הפורטפוליו של HP מדובר בדגם מוצלח ולדעתי חבל לזרוק אותו, גם אם מוצר דומה של קנון עולה היום 250 שקל במבצע, פלוס מחסניות זולות יותר בטווח הארוך.

אתה מוזמן להביא אותה אליי לכפ"ס, תיקנתי לא אחת ולא שתיים כאלה בעבר. אם זה לא משהו שאוכל לתקן בעצמי (עם HP יש סיכוי טוב שפשוט מדובר ברכיב "מתאבד"), לכל הפחות אוכל לתת לך דיאגנוזה כדי שתקבל החלטה מושכלת לגבי הצעדים הבאים. מה שכן, זה עלול לקחת כמה ימים עד שיהיה לי את הזמן להתעסק בעניין. לשיקולך.

פורסם

אני חולק על דריש.

לדעתי רק בגלל מחסנית הצבע המשותפת עדיף לוותר על המדפסת הזו, ולהחליפה במדפסת BROTHER. עדיף ללא מזין נייר. אמין, פשוט, זול, ובגלל המחסניות הנפרדות - גם הדיו זול מאד (תחליפי כמובן).

דני

פורסם
אני חולק על דריש.

לדעתי רק בגלל מחסנית הצבע המשותפת עדיף לוותר על המדפסת הזו, ולהחליפה במדפסת BROTHER. עדיף ללא מזין נייר. אמין, פשוט, זול, ובגלל המחסניות הנפרדות - גם הדיו זול מאד (תחליפי כמובן).

דני

זה נימוק המחץ.

alfa 156 2.5.

פורסם
זה שאתה פרנואיד, עדיין לא אומר שלא רודפים אחריך. :lol:

בכל מקרה, יש סרט דקומנטרי שמביא הוכחות שיצרנים משתמשים ב"השבתה מתוכננת", בדיוק כמו שאמרת. (ומדגים זאת על מדפסת של HP)

הסרט נקרא "קונספירציית הנורה החשמלית".

בהחלט שווה צפיה.

תודה על השיתוף , הסרט אכן מעניין

פורסם

רוב הסיכויים שנשבר איזה מנוף או גלגל שיניים או חלק מהמגירה שדורך את הנייר כלפי מעלה.

לא משתלם לתקן את זה במעבדה, יעלה מינימום 200-250 ש"ח + עלות החלק.

אפשר כמובן לנסות לתקן לבד וזה יכול להיות די פשוט אבל שוב - אם יש משהו שבור תצטרך להשיג את החלק מאיפשהו.

מה שכן, אם אתה לא משתמש בפידר ובפקס (כמטע בטוח שלא משתמש) - אפשר לקנות מכונה משולבת מדפסת/סורק/מכונת צילום עם שמשה בלבד ללא פידר ב 150 ש"ח, גם של HP.

פורסם

תודה עבור המידע.

HP לא שמעו עדיין על sustainable design.

מי שרוצה לקבל את המדפסת במצבה הנוכחי ישלח לי ה"פ.

אם לא יימצא דורש, היא תושלך אחר כבוד לאשפה.

• תוכן חדש...