Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לפני משהו כמו 10 ימים מישהו החליט "לפנק אותי" באזור גבעתיים בשעות הלילה וכשהתעוררתי בבוקר ראיתי שהפנס השמאלי שלי היה שבור עם פתק צמוד לשמשה "אל תחנה בחניה שאינה שלך", החניתי בכחול לבן בשעות הלילה,כנראה צרות עין או כל דבר כזה או אחר. וכן אם היה אפשר והייתי יודע מי זה כמובן שזה היה נגמר בצורה מכוערת מאוד אבל נעזוב את זה לרגע.

מתקשר לחברה ולעוד מלא בתי עסק בארץ. בחברה המחיר שביקשו 9600 כולל מחיר משלוח לפנס הלוגן (אפילו לא קסנון:|) עם זמן המתנה של 25 ימים כי בארץ אין להם במלאי. לאחר מכן בדקתי עם עוד מלא מקומות והמחיר הכי זול שמצאתי לפנס מקורי כמובן היה 6700 למזומן.

סחבק לא פראייר והתחיל לבדוק כמובן באיביי ובעוד אתרים. מחיר זוג פנסים,יפים יותר שמשדרגים את המראה של הרכב (לא עצוב לי כי ממילא תכננתי להחליף אבל בנסיעה הבאה שלי לחו"ל) והשגתי זוג פנסי קסנון מקוריים מדילר בגרמניה מרכב שקיבל פצצה מאחורה והושבת, המחיר ,שימו לב: 800 שקל!!!! תפסתי טיסה לברצלונה עם חוליו, מחיר 610 שקלים, לינה במלון (מומלץ ביותר ) hotel fornos, נמצא ממש על הראמבלאס במקום הכי מרכזי שיש ולא יקר בכלל. 2 לילות יצאו לי 520 שקלים,אגב אותו המחיר גם תקף לזוג, לא 5 כוכבים אבל אם אתה נוסע לבד בלי בת הזוג זה מספיק מעל ומעבר והמחיר אפילו כולל א.בוקר. מחיר משלוח עלה לי 22 יורו עם DHL ישירות לבית המלון. ככה שכל הסיפור ישב עליי : סך הכל 2100 שקלים!!! גם הרווחתי חופשה וגם קיבלתי פנסי קסנון כשהקודמים שלי היו הלוגן רגילים, עכשיו רק נשאר להתאים את הקיט המלא שאותו אני מתכוון להזמין מאיביי ,כמובן מקורי ולסגור את הסיפור.

בזבוזים וכל השאר זה כבר עניין אישי של כל אחד.

בכל אופן,מאז ומתמיד החזקתי רכבים שהאחזקה שלהם אינה זולה באופן יחסי,אבל ראבאק המחיר פה לזוג פנסי הלוגן עומד כמעט על 20 אלף שקלים בזמן שמחיר של זוג חדש כזה בארה"ב עומד על 1100 דולר. פשוט אין גבול לחזירות!

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה באנשים שרוכשים במחירים האלה, אני אפילו לא טורח לבדוק אצל היבואן של הרכב שלי, יוצא לי יותר זול בעשרות אחוזים

אחרי משלוח ומיסים.

שורה תחתונה אם כולם יזמינו מחול השוד הזה יפסק!

פורסם

שמת לב שאתה משווה מחיר של חלק משומש למחיר של חלק חדש?

מן הסתם אם היית מוצא משומש בארץ אז הוא גם היה זול בהרבה.

זו הבעיה של פותחי שרשורים מהסוג הזה.

אף פעם לא משווים מוצרים זהים.

תמיד משווים או חליפי למקורי או משומש לחדש.

תשוו מוצרים זהים לארץ ולחו"ל אז ניתן יהיה לקחת אתכם ברצינות.

פורסם

אז אולי תקרא את הכול ותראה שהוא רשם שבארהב זוג פנסים חדשים עולה 1100$ ופה בארץ 13400 שקל (אם ניקח את המחיר הזול שהוא פירסם).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מחיר של 2 פנסים חדשים אם זה קסנון/הלוגן לא עולים מעל 2000 שקלים, אתה מוזמן לבדוק באיביי. מהחברה בחו"ל עולה 1100 דולר לזוג פנסים.

אם לא הייתי מוצא את המשומש הייתי קונה ב 1500-2000 שקלים ---זוג--- פנסים חדשים.

פשוט בדיחה מה שהולך פה,לא ייאמן.

זה כמו שבזמנו הלך לי פנס קסנון בלאון קופרה וביקשו פה משהו כמו 4500 לפנס שהוזמן מאיביי ב 600 שקלים.(מה הקטע שלי עם הפנסים האלה שנדפקים לי בכל רכב).

פורסם
שמת לב שאתה משווה מחיר של חלק משומש למחיר של חלק חדש?

מן הסתם אם היית מוצא משומש בארץ אז הוא גם היה זול בהרבה.

זו הבעיה של פותחי שרשורים מהסוג הזה.

אף פעם לא משווים מוצרים זהים.

תמיד משווים או חליפי למקורי או משומש לחדש.

תשוו מוצרים זהים לארץ ולחו"ל אז ניתן יהיה לקחת אתכם ברצינות.

לצערי זה מה שאנחנו יכולים להשוות.

גם אם היה מזמין פנס חדש עם משלוח לארץ (והיה משלם גם מכס, מע"מ ושאר מיסי מרעין בישין) - עדיין היה משתלם לו כנראה.

לא חסרים מקרים כאלה.

alfa 156 2.5.

פורסם

מקורי תשיגו ב 600 -650 יורו. לזוג.

בדקתי באיביי גרמניה ואיביי UK, בארה"ב יש את הבלוף הזה של הIMPORT CHARGERS, שם כמובן אין את השטויות האלה.

פורסם

סיפור הזוי לגמרי שרק ממחיש כמה מחירי החלפים כאן מנותקים מהמציאות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לדעתי עלית פה על ביזנס מעניין!

ארגון טיולים מאורגנים לאירופה לצורך רכישת חלפים לרכב :-).

כל שנה קבוצת חברים מהפורום תיתארגן ותימצא את החלפים הדרושים לה ואת העיר בה יקנו ויעשו טיול משותף עם לינה ללילה אחד+ ארוחת בוקר וטיול בעיר לקניית מתנות הביתה :-).

אני חושב שמחירי החלפים בארץ יצדיקו טיולים מאורגנים שכאלה :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הכי קל – לבכות !! אכלו לי.שתו לי.

אבל זה ממש הכי קל.

עם כל הכבוד, ליבואן יש המון הוצאות שאתה חסכת.

אישור מכון תקנים קיבלת ? לאקיבלת ? חסכת כמה אלפי שקלים וטרטור לא נורמלי.

החסנה במחסן רשוי ביצעת ? לא ? חסכת עוד כמה אלפי שקלים.

עלויות שילוח (קונטיינר, שילוח בספינה וכו') נדרשת לשלם ? חלקי ביותר, אם בכלל.

תשלום מיסים בארץ אני מניח ששילמת (אך עדיין זה רק חלקי – מכס לאשילמת)

אבל מה עם עלות של עמיל מכס + הובלה (הרי המכולה לא תגיע לבד למחסן,נכון ?) – חסכת עוד כמה אלפי שקלים.

בקיצור, ביבוא מסחרי יש המוןהוצאות שאינך מודע להם, אבל כפי שכתבתי בהתחלה – הכי קל לבכות אכלו לי. שתו לי.

אני מסכים שהיבואן רוצה ואמור גם להרוויח על זה. הרי אינו עובד חינם.

אך יש הבדל בין ההוצאות שיש ביבוא מסחרי לבין ההוצאות שיש ביצוא אישי.

אז תגיד יפה תודה שהצלחת להסתדר, ואל תאשים אחרים בלי לדעת מה העלויותשלהם.

פורסם (נערך)

לי קרה משהו דומה עם קומפרסור של בולמי האוויר האחוריים.

בארץ רצו 13500 פלוס מע"מ, שזה כמעט 16000 שקל.

אין תחליפי, ומשומש מפירוק עלה 7000 שקל.

בגרמניה מקורי עם משלוח לארץ ומיסים היה יוצא סביב 5500.

בסוף קניתי תחליפי תוצרת גרמניה, בגרמניה, ולמזלי חבר

הביא לי את זה ארצה. עלה 2000 שקל, או 400 אירו, כי אז האירו

היה 5 שקלים לאירו. אני מניח שב 14000 שקל הפרש

יכולתי לקחת את כל המשפחה לחופש בגרמניה, ועוד להשאר

עם עודף.

עריכה אחרונה על ידי Oshri

• תוכן חדש...