Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי קל – לבכות !! אכלו לי.שתו לי.

אבל זה ממש הכי קל.

עם כל הכבוד, ליבואן יש המון הוצאות שאתה חסכת.

אישור מכון תקנים קיבלת ? לאקיבלת ? חסכת כמה אלפי שקלים וטרטור לא נורמלי.

החסנה במחסן רשוי ביצעת ? לא ? חסכת עוד כמה אלפי שקלים.

עלויות שילוח (קונטיינר, שילוח בספינה וכו') נדרשת לשלם ? חלקי ביותר, אם בכלל.

תשלום מיסים בארץ אני מניח ששילמת (אך עדיין זה רק חלקי – מכס לאשילמת)

אבל מה עם עלות של עמיל מכס + הובלה (הרי המכולה לא תגיע לבד למחסן,נכון ?) – חסכת עוד כמה אלפי שקלים.

בקיצור, ביבוא מסחרי יש המוןהוצאות שאינך מודע להם, אבל כפי שכתבתי בהתחלה – הכי קל לבכות אכלו לי. שתו לי.

אני מסכים שהיבואן רוצה ואמור גם להרוויח על זה. הרי אינו עובד חינם.

אך יש הבדל בין ההוצאות שיש ביבוא מסחרי לבין ההוצאות שיש ביצוא אישי.

אז תגיד יפה תודה שהצלחת להסתדר, ואל תאשים אחרים בלי לדעת מה העלויותשלהם.

במדינות הגויים אין כל מה שמצויין לעיל? יש. המחיר? 1100 דולר לזוג פנסים מקוריים מהחברה. בארץ 9600 לפנס בודד.

היבואן לא עובד חינם, אבל לא חסרות דוגמאות לחזירות יבואנים.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

+ היבואן לא קונה במחיר של דילר שקנה ממישהו שקנה ממישהו עד שמכר לך!.

אז אין שום סיבה להקל על החזירות של המחירים!.

מה הקטע לחשוב שרק בארץ הקודש הכל צריך ליהיות יקר? אהה שכחתי שיש לנו את האיום האיראני...עצוב!.

פה דורשים מחירים מנופחים כי הם יכולים וכי רוב העם פשוט מטומטם ולא עושה דבר, ראו בחירות אחרונות ועוד בחירות שיבואו בעתיד, אנחנו מפטמים אותם ולהם אין שום סיבה לעשות אחרת.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
+ היבואן לא קונה במחיר של דילר שקנה ממישהו שקנה ממישהו עד שמכר לך!.

אז אין שום סיבה להקל על החזירות של המחירים!.

מה הקטע לחשוב שרק בארץ הקודש הכל צריך ליהיות יקר? אהה שכחתי שיש לנו את האיום האיראני...עצוב!.

פה דורשים מחירים מנופחים כי הם יכולים וכי רוב העם פשוט מטומטם ולא עושה דבר, ראו בחירות אחרונות ועוד בחירות שיבואו בעתיד, אנחנו מפטמים אותם ולהם אין שום סיבה לעשות אחרת.

אני לא בטוח שזה הכל אשמתנו ,מהכרותי עם העם האמריקאי יש להם תרבות קניה גרוע במיוחד , הם קונים הכל מהכל בלי מחשבה , ועדיין המחירים שם נשארים שפויים ונורמלים.

אנחנו פשוט עם חזיר.

פורסם
מה הקטע לחשוב שרק בארץ הקודש הכל צריך ליהיות יקר? אהה שכחתי שיש לנו את האיום האיראני...עצוב!.[/b]

שמתי לב למגמה בקרב חלקי "פח ומה שמסביב", כלומר דברים שלרוב מוחלפים רק אם נפגוע בתאונה

מחירים אסטרונומיים שנועדו לנפח את הכיס של המוסך כי גם ככה הביטוח משלם ומה אכפת לך

יצא לי לקנות כמה חלקי פנים פה-ושם מכלמוביל ובעיקר מכשירי תנועה, על האחרון יש לי רק דברים חיוביים להגיד, באמת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני כבר מיואש,נדמה כאילו במדינה הזו כולם מנסים לעשוק אותך.

בזמן האחרון אני בבירורים לגבי קויאוברים לרכב שלי,בארץ מחירים מונפצים לחלוטין,פי 2 אם לא יותר.

אם אני מזמין מחו"ל,ומשלם משלוח ומיסים כחוק(קצת יותר מ50%) עדיין יוצא לי חצי מחיר מהארץ לך תסביר את זה מלבד חזירות?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה גאון! אשכרה נסעת לגרמניה בשביל זוג פנסים וחזרת.

לגבי הטיסה, כל כיוון עלה 600 שקלים?

הבחור טס לברצלונה שנכון לעכשיו עדיין ממוקמת בספרד ;)

פותח השרשור, כל הכבוד על ההתעקשות למצוא מחיר ריאלי לפנס והאילתור עם החופשה- priceless.

אגב, כתבת “אם רק הייתי יודע מי שבר לי את הפנס“.

הימור פרוע- שבר לך את הפנס אותו אחד שלטענתו הרכב שלך חנה בחניה שלו.

אני תמיד נגד אלימות אבל במצב כזה הייתי בודק לאורך כמה ימים אם חונה שם אותו רכב ואז כנראה שהייתי חוגג לו על הרכב.

לא מעודד אותך לאלימות, רק אומר מה אני כנראה הייתי עושה (רוורס טוב על הרכב שלו עם איזה טנדר ווו גרירה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

לא ברור למה יש כאלה שמגנים על היבואנים, אם ההפרש היה 50% היינו כולנו בולעים וקונים פה, אבל פערים של מאות אחוזים

זו ח ז י ר ו ת.

אין מילה אחרת.

דוגמאות מניסיוני

רפידות בלמים בארץ 680 שח + מע"מ, הזמנה מחו"ל כולל משלוח 340 שח.

קלאץ' בארץ 8000 שח, הזמנתי מחול כולל משלוח ומיסים 3500 שח.

וכך הלאה....

עריכה אחרונה על ידי niko73
פורסם

הכי קל – לבכות !! אכלו לי.שתו לי.

אבל זה ממש הכי קל.

עם כל הכבוד, ליבואן יש המון הוצאות שאתה חסכת.

אישור מכון תקנים קיבלת ? לאקיבלת ? חסכת כמה אלפי שקלים וטרטור לא נורמלי.

החסנה במחסן רשוי ביצעת ? לא ? חסכת עוד כמה אלפי שקלים.

עלויות שילוח (קונטיינר, שילוח בספינה וכו') נדרשת לשלם ? חלקי ביותר, אם בכלל.

תשלום מיסים בארץ אני מניח ששילמת (אך עדיין זה רק חלקי – מכס לאשילמת)

אבל מה עם עלות של עמיל מכס + הובלה (הרי המכולה לא תגיע לבד למחסן,נכון ?) – חסכת עוד כמה אלפי שקלים.

בקיצור, ביבוא מסחרי יש המוןהוצאות שאינך מודע להם, אבל כפי שכתבתי בהתחלה – הכי קל לבכות אכלו לי. שתו לי.

אני מסכים שהיבואן רוצה ואמור גם להרוויח על זה. הרי אינו עובד חינם.

אך יש הבדל בין ההוצאות שיש ביבוא מסחרי לבין ההוצאות שיש ביצוא אישי.

אז תגיד יפה תודה שהצלחת להסתדר, ואל תאשים אחרים בלי לדעת מה העלויותשלהם.

קראת כמה המחיר של הדבר הזה עולה בחו"ל? סדרי גודל פחות. ושם אין את ההוצאות שהזכרת? שורה תחתונה, מה שהולך כאן בארץ זה חזירות נטו.

פורסם

אתה לא הראשון ולא האחרון שעשה זאת.

כורך המציאות מחייב לפעול בדרכים יצירתיות.

במקרה שלי? היעד היה ברלין.

M-TECH E46

פורסם (נערך)

GUYA-שמע או שאתה מנותקמכל מציאות או שהתגובה שלך ככל הנראה בעלת אינטרסים כאלה או אחרים.

ליבואן יש המון הוצאות שאני חסכתי?? אילו הוצאות בדיוק ? הם הציעו להביא את זה לפה בדואר אוויר בסכום של 500 דולר! להזכירך מדובר על זוג פנסים שכל פנס שוקל 1.25 ק"ג! פה כבר מתחילה החזירות והבזיון.

אישור מכון תקנים, אל תצחיק אותי בבקשה. טרטור?נהניתי מכל רגע,להזכירך יצאתי לחופשה רגילה לחלוטין שכללה קזינו(עוד הרווחתי כמה לירות בפוקר),מועדונים,קניות וכו'. הדבר היחידי שקשור בחלק שעשיתי היה לקבל אותו לבית המלון בחבילת DHL, ומה אני אגיד לך,לקחת אותו מהלובי לחדר היה ממש קשה, מאוד קשה ומאוד מטרטר היה לחפש חצי שעה באיביי ולקחת חבילה ששוקלת 2.5 ק"ג אליי לחדר , כשהעליה מהלובי לחדר לוקחת בדיוק דקה וחצי, ממש מטרטר ונורא. פעם הבאה שהולך לי עוד חלק עם מחיר מטורף אני עושה את אותו הדבר ושלא תטעה , אני כן מטפל ברכב שלי וכל תקלה שיש לי תטופל מיידית גם אם ההוצאות יהיו מאוד כבדות כי מה לעשות,בחרתי ברכב כזה ולפעמים צריך לשאת בתוצאות. אבל לשלם 10 אלף שקל על פנס? אין שום סיכוי, אולי אם הייתי לי פרארי, איזו פורש אז הייתי יכול לזרום על זה. אבל לא על רכב שעלותו בחו"ל שוות ערך למאזדה 6 בארץ הקודש.

ככה ששום קונטיינר לא היה פה,עלות שילוח מנופחת לחלוטין שהחברה מפילה על הצרכן! להזכירך המחיר לצרכן לפנסים חדשים בארה"ב עולה 1100. תחשוב כמה זה יושב על החברה. על החברה עצמה זה יושב כנראה ב 500$, על קמור זה יכול לשבת אולי ב 700 $ כי להזכירך הם לא אנשים פרטיים כמוני כמוך, לBMW העולמית יש את כל האינטרסים על מנת שכל חברת BMW בכל מדינה תקנה מהם כמה שיותר על מנת למכור כמה שיותר רכבים, צריך להפעיל פה קצת הגיון. אז יודע מה, 10 אלף שקל על זוג פנסים לרכב הזה מקובלת לחלוטין ועוד החברה מרוויחה יפה עם כל הדברים החולניים שצויינו פה, כמו עמילות מכס וכל השטויות שהמדינה המציאה על מנת למצוץ מאיתנו כמה שיותר. עוד רגע תגיד לי שמחירי הדלק בהשוואה לעולם מאוד הגיוניים פה.

אתה אומר לי שביבוא מסחרי יש לי דברים שאני לא מודע אליהם, אז בוא אני אספר לך, יש לנו עסק, לא ארחיב איזה עסק כי זה לא רלוונטי, גם אנחנו מתעסקים ביבוא וכמובן עובדים מול ספקים בארץ. המחירים אצלנו שפויים לחלוטין (ואני ממש לא ארחיב על העסק כי לא באתי לנסות לפרסם פה את עצמי אז אשמח שלא תשאלו) והתוצאות מדברות בעד עצמן בכמות האנשים שמגיעים אלינו. כי יש איכות אבל גם יש מחיר מעולה ביחס לכל המתחרים העושקים. ותאמין לי שאפשר לספק מוצרים ושירות טוב גם במחירים שפויים שישאירו את הלקוח מרוצה מכל בחינה ולאחר מכן הוא ימליץ עלייך בכל מקום אפשרי. אז אתה אומר לי אל תאשים אחרים מבלי לדעת מה הם ההוצאות שלהם, אאשים ועוד איך כי אני יודע איך הדברים מתנהלים מנסיון יומיומי כבר כמה שנים טובות.

בנוגע לכמה אלפי שקלים שחסכתי לטענתך, נכון חסכתי כמה אלפי שקלים, . אז בוא נצא מנקודת הנחה שזה כסף שאמור להתבזבז. אז אני אעדיף לקחת את חברה שלי סופש לאילת או משהו, או לפנק את עצמי בקניות בגדים בכמה אלפי שקלים שקל או סתם לטוס שוב פעם לחו"ל כי משעמם לי או 1001 דברים אחרים ששווים שאני אחסוך את הכמה אלפי שקלים האלה.

זאת הגישה שלי לפחות,כל אחד והדרך שלו. אתה רוצה לשלם אלפי שקלים לעמילי מכס על פנסים ועל שלל המצאות כאלה ואחרות שהמציאו רק במדינת ישראל, שיבושם לך. לי יש הוצאות אחרות שאני אעדיף לבזבז עליהם ולפחות להנות גם מהכסף שאני אוציא/מוציא.

TEYAL-מה אתה מקשקש, פרסמתי את כל המחירים בערך שניתן לפרסם לבין עלות של חדש ומשומש אם זה בארץ או בחו"ל.

בחול פנסים חדשים מהחברה יעלו לך 1100$ בארה"ב,באירופה משום מה המחיר אפילו זול יותר ומגיע לסכום של 650-700 יורו.

פנסי אפטר מרקט (לדעתי יפים יותר אבל רציתי מקורי) יעלו לך בסביבות ה 1500-2000 שקלים לפנסים חדשים מהניילונים.

מחירי יד שניה מן הסתם נסחרים במחיר הרבה יותר זול.

עריכה אחרונה על ידי viper05
פורסם
אני לא בטוח שזה הכל אשמתנו ,מהכרותי עם העם האמריקאי יש להם תרבות קניה גרוע במיוחד , הם קונים הכל מהכל בלי מחשבה , ועדיין המחירים שם נשארים שפויים ונורמלים.

אנחנו פשוט עם חזיר.

אנחנו מדינה ללא תחרות. לא כל אחד יכול לבוא ולפתוח יבוא חלקים. למעשה גם אם יהיה לך מספיק כסף (נגיד לשים בטחונות למדינה כדי להוכיח שאתה יכול לספק מוצרים מבלי ליפול כלכלית יום בהיר אחד) לא בטוח שתצליח כי... ובכן.. יש בלעדיות.

• תוכן חדש...