Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. בחור כבן 45 שאוהב את התחום אבל בהחלט לא מהפן היצרני, יחגוג יומולדת בקרוב.

אשמח לשמוע רעיונות והמלצות למתנת יומולדת צנועה.

אני למשל חשבתי על ספר בנושא (אפשרי גם באנגלית, הוא מדבר ברמה גבוהה), אבל גם לא מצאתי כזה ברשת, וגם - לא חייב להיות.

כל רעיון יהיה מבורך.

תודה.

פורסם

קנינו לחבר ליום ההולדת סכין שנעשתה בעבודת יד. אני לא זוכר את האתר, אבל אברר לך. מגיע אליך בדואר רשום תוך חמישה ימים. מחיר אני לא זוכר בדיוק, כ-300 שקלים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמובן שאשמח לקישור, ניקו.

לי אגב יש חלון זמן של 10 ימים בלבד...

ואני רציני, אז בבקשה רק רעיונות רציניים.

אני אגב רק נתתי תחומי ענין שלו, המתנה לא חייבת להיות בתחום זה.

שוב תודה.

פורסם

דבר עם חברי הפורום ברווז או pika007 - שניהם מבינים ומתעסקים עם סכינים, חרבות וכל דבר עם להב. פיקה אפילו מוכר בימים אלו ממש קאטאנה עתיקה. היא אמנם עולה 10 וחצי אלף שקל, אבל היי, אולי זה חבר ממש טוב :)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

מצאתי עמוק בקבוצת הוואצפ שלנו.

זה הקישור לסכין שרכשנו:

http://www.hisardut4all.co.il/store/p115/Game_knife_77.html

הבחור מכין אותן בעבודת יד.

זה קישור לאתר שלו ולכל מיני מוצרים, אולי תעדיף לרכוש לו ציוד השחזה, גרזן או משהו בסגנון:

http://www.hisardut4all.co.il/store/c1/Featured_Products.html

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ממליץ לך לבקר ב icwf.co.il , יש שם את מיטב יצרני הסכינים בישראל, בעלי מלאכה עם יצירות מפה ועד תימן, גם לא תוגבל בדגמים- אפשר לבקש משהו בהתאמה אישית לחלוטין.

פורסם
יש ספר חדש של ג'ון הג'יהאדיסט "זן ואמנות אחזקת המצ'טה עריפה ב-30 שניות".

וואי אחד הטובים חחחחחחחחחחח

• תוכן חדש...