Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תהליך מכס .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קצת נסיון עם הדברים האלה היות והזמנתי כמה פעמים דברים גדולים וגם יצא לי לשחרר חבילה מהמכס.

דבר ראשון יש לנו אותו רכב, וגם אני הזמנתי דבל דין תואם מקור עם מערכת אנדרואיד, במקרה שלי היה לי מזל.

וזה שסיכמתי עם המוכר שיכתוב סכום מסויים כדי שזה לא יפול במכס וזה אכן לא נפל במכס והגיע עד לדואר הקרוב לביתי.

לגבי השיחרור שלו, אתה צריך ללכת למכס הנמצא באזור שלך, להציג קבלת מחיר של המוצר, הם יעריכו את ערך עלות המכס, תשלם את העלות וישחררו לך אותו.

כשאני הזמנתי ספויילר מאליאקספרס, הוא עצר במכס, הוא עלה לי 550 שקל ולפני שהגעתי למכס התקשרו אלי ובקשו מימני לבוא עם צילום קבלת המוצר, מספיק לצלם את עלות המוצר אפילו באיביי לא חייב בפייפל, אתה מביא איתך את הצילום הולך למכס מציג להם את הצילום עם עלות המוצר, והם קובעים לך את עלות המכס.

על הספויילר שילמתי מכס 100 שקל, זה היה מוזר הגעתי לשם הבחור שאל אותי איך אני משלם באשראי או במזומן? אמרתי מזומן אז הוא עושה לי תן לי 100 שקל, ניראה לי אפילו הוא לקח את זה לעצמו כי זה היה מוזר קצת.

בכל מקרה אתה צריך ללמוד איך לדבר עם מוכרים לפני שאתה מזמין משהו גדול, אני הזמנתי דבל דין תואם מקור עם כל הפנל שלו שמתחבר לרכב, הדבל דין עלה לי באיביי 1800 שקל (יקר לקחתי את ההכי טוב שיש) ולא נפל במכס, כי סיכמתי עם המוכר שירשום מחיר נמוך והגיוני יחסית לעלות המוצר.

אותו דבר גם לליפ קידמי, וחצאיות, זה דברים ממש גדולים והכל הגיע אלי עד לדואר הקרוב לביתי בלי שום תשלום נוסף.

פורסם

קבלתי מכתב מDHL על סכום של 900 שקלים מה אני עושה ?

כדי לחזיר את המשלוח ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

טוב חברים בסוף שוחרר החבילה ונאלצתי לשלם 900 שקל .

מישהוא יודע מה זה MK2 בצמת החוטים של המערכת ?

לא ודע למה אבל מערכת מולטימדיה ( אנדרואיד) מגבירה לבד את ווליום למה?

וחכתי לחבר משהו ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...