Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שזה שיימינג, אני חושב שזה רע כי התפיסה של אנשים בארץ של מה זה עברת תנועה היא מעוותת.

ברור שכולם מתעצבנים על מישהו שנדחף או עוקף מהשוליים. אבל הנהג הממוצע גם חושב שמי שנוסע ב150 בכביש 1 הוא רוצח פוטנציאלי, וזה לא ממש המצב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוהו כמה שיכולים סתם להשמיץ. כל מיני צדקנים מטעם עצמם יכולים לצלם ולרדת לחיים של אנשים. אני אתן דוגמא ״מהחיים״: לפני חודשיים בערך חניתי על מדרכה (כחוק, כחוק, תחזירו את המצלמות לכיסים) ואיזה ברנש בא אלי ואומר ״אל תחנה על המדרכה זה אסור״. אני מסביר לא שזה לא, הוא עונה ״אבל אתה חוסם״ בזמן שבמרווח שנותר אפשר להחנות כל הצי השישי. הפסקתי להגיב והוא אמר ״אה ככה? בסדר״ וצילם. עכשיו, הוא לא צילם מהצד של השלט, אז מבחינת מי שרואה את התמונה אני מנייאק שצריך לסקול באבנים, אלא שזה ממש לא נכון. סתם פלוץ שחושב שהוא אמור לאכוף את החוק (הלא קיים במקרה זה).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בישראל, המצב הפוך. לא סתם עברית היא השפה היחידה בה הומצא המשפט "מי שמשקיע שוקע ומי שחרא צף" (אל תתקנו אותי אם אני טועה. צרת רבים נחמת טיפשים). מתגמלים פה התנהגות ברברית, אגואיסטית וגישת "למה מה קרה?" אז הוא נדחף לפניך בתור, למה מה תעשה? אז הוא צעק על המוקדנית/מלצרית והיא פשוט תתן לו מה שהוא רוצה "כי אין לה כח להתמודד איתו". אנחנו מפתחים פה זן מיוחד מאוד של בבונים/ברברים שעושים, בהיעדר מילה אחרת, מה שבזין שלהם. ולאף אחד "אין כח" להתמודד עם זה.

ממתין לתורי בדואר היחיד בעיר עם עוד 40-50 אנשים שביניהם אשה עם תינוק. קם "הגאון התורן" ניגש לפקידה ושאל אותה אם זאת שבאה עם תינוק יכולה לגשת בלי תור.

אם התינוק היה בוכה או היה מייצר איזו שהיא הפרעה מילא, אבל סתם ככה ? ומי זו הפקידה שתחליט אם היא יכולה לעקוף את התור ? הפקידה תפקידה לתת שירות וזהו, יש מערכת תורים לניהול התור.

האירוע היה לאחר המקרה שבו אשה ביצעה שיימינג לבחור שהתאבד וכנראה שזה שהחליט על דעת עצמו לקדם את האשה עם התינוק בתור חשב שהוא נאור.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
המשתמש המכונה Gilber באתר זה, העלה את הסרטון וגם את הסרטון של אייל - אייל, האם הדבר נעשה בידיעתך ובאישורך?

ממש לא באישורי.

לא ברור לי למה אנשים חושבים שמותר להם להשתמש בסרטונים של אחרים בלי רשות.

פורסם

אני מניח שבעל האתר פשוט לא ידע איך לייצור עמך קשר, קבל תיקון כן יכל דרך יוטיוב. ככל הנראה התעצל והעתיק.

בעל האתר בעתיד (אם לא עכשיו), כן ייעשה כסף ככל הנראה מפרסום.

יאללה שיימינג לאתר?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אני מניח שכמו כל אתר שאליו מעלים תכנים אין שום אפשרות לבדוק את "זכויות היוצרים" על כל סרטון שעולה. אז אם יש למישהו בעיה עם סרטון שם הוא מוזמן לדווח לבעלי האתר. כך זה נעשה בכל הפלטפורמות הגדולות(למעט אולי יוטיוב ששם בנוסף הם מפעילים זיהוי אוטומטי על המוזיקה בסרטונים, אבל גם הם לא יכולים לזהות זכויות יוצרים אחרות על תכנים).

פורסם
ממש לא באישורי.

מה זאת אומרת? הרי אותם אנשים הם שליחי הצדק עלי אדמות. מותר להם הכל. המטרה מקדשת את האמצעים. ובנימה רצינית יותר - צילמת סרטון שבו לדעתך בוצעה עבירה - שלח זאת למשטרה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תבינו שכל סרט שאתם מעלים ליוטיוב, מישהו אחר יכול להוריד אותו למחשב שלו, להעלות לאתר ה"שיימניג" הזה ולומר שהוא צילם.

בעל האתר לא יכול לעבור סרטון-סרטון ולמצוא את המקור. העבריין הוא מעתיק הסרטון מיוטיוב ולא מנהל האתר.

זה כמו להאשים את הנהלת קארספורום אם אחד המשתמשים יעלה לכאן תמונה פדופילית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הגיע הזמן להבין שבאינטרנט אין דבר כזה "זכויות יוצרים". מת, נגמר, חסל סדר. תשלימו עם זה. כל אחד יכול להוריד תמונה/שיר/סרטון שאתה יצרתם ולפרסם אותו כשלו, להעלות אותו לאתרים אחרים ולעשות איתו פחות או יותר כל דבר אחר. נכון, אתם יכולים להתחיל להילחם נגדו ואולי (מה זה אולי, כמעט בטוח) שתנצחו והוא ישלם לכם איזשהו סכום פיצויים זניח אם יוכח שהוא הרוויח מזה משהו, אבל שעה וחצי אחר כך יבוא מישהו אחר ויעשה את זה שוב.

אל תבינו אותי לא נכון, אני אומר את זה בתור מישהו שעושה דברים שמוגנים בזכויות יוצרים. אין לי מה לעשות עם זה (עם התופעה כמובן, עם אנשים ספציפיים יש מה לעשות) ואני מבין שמחר מישהו יכול להעלות את הדברים האלה לאתר אחר. ככה זה. הלוואי שזה לא היה ככה, אבל זה כן. אני אפילו אגיד יותר מזה, אם אני לא יכול לעשות כסף מאותו סרטון ומישהו אחר כן, אז למה לא? שיהיה לו לבריאות. אני לא מפסיד מזה כלום.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
שאלת זכויות היוצרים מעניינת אבל לא ממש רלוונטית. מי שהעתיק את הסרטון שלך לשם אולי הפר את זכויותיך, אבל זה לא ממש רלוונטי. הוא לא עשה הון, ולא לקח קרדיט ותהילת עולם על יצירה שלך. אתה שיתפת את הסרט ואיפשרת לכל מי שמעוניין לצפות בו. הוא "רק עזר" לקדם את הסרט שלך. ובהקשר של ,שיימינג" למניאקים, זה כנראה מבורך.

הון או לא הון זו שאלה אחרת, מעלה הסירטונים ביצע עבירת זכויות יוצרים. אני ואחרים שיתפנו את הסרט שלנו בעמוד האישי שלנו ביוטיוב,

הוא לא הועלה בשום מקום לצורך שימוש בו בפלטפורמות אחרות מלבד יוטיוב.

השימוש בסרט ביוטיוב הוא עניין של מעלה הסרט מול יוטיוב, זה שהסירטון עלה לשם לא מבטל את זכויות היוצרים של המצלם.

ממש לא באישורי.

ממש חוצפה, כעת אני רואה שני סירטונים נוספים אצל אותו gilber, זה שלקח גם את הסירטון שלך.

אני רואה אצלו סירטונים נוספים שעלו בפורום.

אגב, באחד הסירטונים שלו הוא אף הגדיל לעשות והוסיף כתוביות באנגלית בסרטון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בקיצור, מישהו רצה להיות attention whore, אסף המון סרטים מיוטיוב והעלה לשם כדי לקבל תגובות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ביוטוב זה קורה כל הזמן. אם זה כ"כ מפריע לכם, במקום לבכות ולהתבכיין תעשו מעשה ותתלוננו לאתר.

פורסם

תרשו לי רק לשאול שאלה. מה יצא לכם מזה שהסרטון ירד מהאתר? חוץ מלצאת צודקים כביכול כי "למה מה קרה? זה הסרטון שלי ולמה שהוא יעלה למקום אחר"? אתם לא מרוויחים כלום מזה שהוא יושב ביוטיוב בדיוק כמו שאתם לא מרוויחים שום דבר מזה שהוא יושב באתר. סתם צרות עין.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

חלק ניכר מהסירטונים ביוטיוב עובדים תחת מונטיזציה, כך שאם אחד הסירטונים הופך פתאום ללהיט

וויראלי, (תאורטית) ניתן לעשות מכך כסף. אם תשאל אותי כמה "הרווחתי" עד עכשיו? סכום חד ספרתי

של שקלים (לפדות ניתן רק אחרי שמגיעים ללפחות 100$ - שהם סדר גודל של 100K צפיות בסירטון).

עד כאן שיעור קצר בנפלאות היוטיוב.

מעבר לכך, אין שום סיבה שאדם אחר יעלה סירטונים שלי, של אייל ושל נוספים כאילו היו שלו. אם נרצה

להעלות את הסירטונים, תאמין לי שנעשה זאת עצמאית.

---

חזרו אליי מהנהלת האתר, לאחר ווידוא כי הסירטונים אכן שלי, הם נמחקו מהאתר.

ראוי לציין לטובה את הטיפול המהיר והיעיל.

• תוכן חדש...