Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו אז מה הבעיה? אם הם לא ביצעו אף עבירה אז אין להם במה להתבייש.

לא עצם ההופעה באתר היא המביישת אלא עצם העובדה שצולמת ועכשיו כולם יכולים לראות את העבירה שביצעת.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נו אז מה הבעיה? אם הם לא ביצעו אף עבירה אז אין להם במה להתבייש.

לא עצם ההופעה באתר היא המביישת אלא עצם העובדה שצולמת ועכשיו כולם יכולים לראות את העבירה שביצעת.

איזו התממות. הציבור לא מסוגל לשפוט. אם הופעת שם אז אתה אשם! רעה מאוד התרבות הזו.

פורסם

"משפט שדה", הציבור לא מסוגל לשפוט", על מה אתה מדבר? הלכת רחוק מדי.

האתר מציג עבירות תנועה או חנייה של נהגים, אם לא בוצעה אחת כזו אז מה הבעיה בדיוק? מה ה"קלון"?

לי אין שום בעיה שיראו באתר הזה מדי יום תמונה של הרכב שלי חונה כחוק.

פורסם

כשגרתי בקנדה נתקלתי במשהו מדהים - כולם, אבל כולם, נחמדים. חינוך, קור, אנאעארף, לא ידעתי מה הסיבה אבל העובדה עומדת בעינה. כולם נחמדים, חביבים, מנומסים ואדיבים. ניסיתי להבין למה.

כמה חודשים מאוחר יותר האזנתי לתומי לרדיו ושם הסבירו את זה יופי. בקנדה, החברה עצמה עובדת בשיטת המקל והגזר. אם אתה נחמד, כולם יהיו נחמדים אלייך חזרה - תקבל שירות טוב במסעדה, מענה מהיר במוקד הטלפוני, זכות קדימה בכביש וכן הלאה. אם תהיה Asshole, תקבל יחס של אחד - סמוחטות (במקרה הטוב, או נוזלי גוף אחרים במקרים חמורים יותר) באוכל, העברה מנציג לנציג וייבוש של דקות ארוכות על הקו או סתם אצבע משולשת כשתנסה להידחף לנתיב.

התוצאה היא שאנשים מקבלים תגמול על התנהגות נאותה ועונש על היותם שמוקים. יתרה מזו, גם דואגים לבייש את אותם שמוקים בכל דרך אפשרית ולגרום להם להרגיש ממש רע עם עצמם, בין אם זה בצעקות על אותו שמוק באמצע הרחוב או פליטת "Jesus! What an Asshole" בכל סיטואציה אחרת.

בישראל, המצב הפוך. לא סתם עברית היא השפה היחידה בה הומצא המשפט "מי שמשקיע שוקע ומי שחרא צף" (אל תתקנו אותי אם אני טועה. צרת רבים נחמת טיפשים). מתגמלים פה התנהגות ברברית, אגואיסטית וגישת "למה מה קרה?" אז הוא נדחף לפניך בתור, למה מה תעשה? אז הוא צעק על המוקדנית/מלצרית והיא פשוט תתן לו מה שהוא רוצה "כי אין לה כח להתמודד איתו". אנחנו מפתחים פה זן מיוחד מאוד של בבונים/ברברים שעושים, בהיעדר מילה אחרת, מה שבזין שלהם. ולאף אחד "אין כח" להתמודד עם זה.

אני חושב שכל פלטפורמה בה מציגים את ההתנהגות הזו - סרטוני כביש או טיסות, נימוס מופרז תוך התשה של מתקשרים שחושבים שמגיע להם התחת שלי כי הם משלמים להוט, או כל דבר אחר - היא מבורכת ויש להשקיע בה כמה שיותר. אולי מתישהו הם יבינו שלהיות תחת יכול לנשוך אותך בתחת.

אני רואה פה בעיה אחרת, מי במדינה הזאת (חוץ מיושבי הפורום) יזהה את האוטו שלו עפ"י מספר? יש סיכוי טוב שאותם בבונים אפילו לא מודעים לזה שהם מככבים בסרטון (אלא אם כן רואים פנים כמובן). אולי כדאי לבעלי האתר למצוא דרכים סמי-חוקיות לדלות את הפרטים של הנהגים, אז זה בכלל יהיה נהדר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ראיתי באתר כמה וכמה סרטונים שמוכרים לי מהפורום ותהיתי עם עצמי האם הדבר נעשה ע"י/באישור מצלם הסירטון.

אחרי שלושה ארבעה סרטונים הגעתי לסירטון שלי, כך שאני יכול לומר חד משמעית, לפחות במקרה שלי, שסרטונים מועלים

שם ללא שום אישור.

המשתמש המכונה Gilber באתר זה, העלה את הסרטון וגם את הסרטון של אייל - אייל, האם הדבר נעשה בידיעתך ובאישורך?

פורסם

שאלת זכויות היוצרים מעניינת אבל לא ממש רלוונטית. מי שהעתיק את הסרטון שלך לשם אולי הפר את זכויותיך, אבל זה לא ממש רלוונטי. הוא לא עשה הון, ולא לקח קרדיט ותהילת עולם על יצירה שלך. אתה שיתפת את הסרט ואיפשרת לכל מי שמעוניין לצפות בו. הוא "רק עזר" לקדם את הסרט שלך. ובהקשר של ,שיימינג" למניאקים, זה כנראה מבורך.

:turn-l:
פורסם
ראיתי באתר כמה וכמה סרטונים שמוכרים לי מהפורום ותהיתי עם עצמי האם הדבר נעשה ע"י/באישור מצלם הסירטון.

אחרי שלושה ארבעה סרטונים הגעתי לסירטון שלי, כך שאני יכול לומר חד משמעית, לפחות במקרה שלי, שסרטונים מועלים

שם ללא שום אישור.

המשתמש המכונה Gilber באתר זה, העלה את הסרטון וגם את הסרטון של אייל - אייל, האם הדבר נעשה בידיעתך ובאישורך?

יש להם שם כפתור של דווח על סרטון בדף הסרט. אם אתה רוצה שיסירו סרט שלך תגיד להם. מעניין איך יגיבו.

פורסם

מעולה. מקווה שגם המשטרה יושבת על האתר הזה ומרביצה דוחו"ת לעבריינים. מילא אלה שגונבים את הטור והתור אבל אלה שדוהרים על השוליים מסכנים חיים. שיימינג זה העונש הכי קל שהם יכולים לקבל.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

מצחיק. האתר חי על עבריינות מסוג אחר. שימוש בחומרים ללא אישור. מאגניב. בכל אופן, בהחלט הייתי מאמץ קוד התנהגות קנדי כמו שspire ציין. אבל חבילה מלאה. הכל כלול.

פורסם (נערך)
איזו התממות. הציבור לא מסוגל לשפוט. אם הופעת שם אז אתה אשם! רעה מאוד התרבות הזו.

מי שמתמם פה זה אתה.

אתה מוזמן ללוות אותי בכל נסיעותי ולתעד כל מטר, ולהעלות לאתר כל חומר שיחפוץ לבך. לי אין סיבה לחשוש מכך שאצולם.

התרבות הרעה היא זו המצולמת. וזו שמנסה לגונן עליה בטענות קלושות.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בכלל לא בטוח שזו עבריינות. כדי להעלות לשם חומר צריך שיהיה לך את הסרטון על המחשב, אתה לא יכול לתת קישור מיוטיוב לסרט של מישהו אחר.

אם אחד המשתמשים שם רוצה להיות פופולרי אז הוא הוריד כמה סרטים מדוברים בפורום מיוטיוב והעלה אותם בשמו הוא העבריין, לא האתר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין פה שום שיימינג!

שיימינג זה אם אני חושף מישהוא שעושה משהוא שאולי לא מקובל אבל אינו פוגע באיש.

אם אני אפרסם תמונה של איזה מפורסם שבבית הוא מסתובב עם ביריות, זה שיימינג!

לצלם ולהעלות לרשת פעילות של עבריינים (עברייני תנועה במקרה הזה) זה לא שיימינג.

מה הלאה? קריאות חמס על שיימינג של אנס שהראו את פניו בחדשות וביישו אותו ברבים?

אולי הוא יוכל לתבוע הוצאת דיבה שפניו הוראו בכתבה שעוסקת באונס כל שהוא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...