Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יציאה ממרכז ת"א.

עד איפה צפויים לי הפקקים?מתי לצאת?

דרך איפה לנסוע? מעדיף לא דרך 6(מקצר ב7 דקות לפי GPS)

תודה

עריכה אחרונה על ידי Badi_Mami
פורסם

הדרך המהירה והפשוטה ביותר: 5=>6=>70=>722=>75=>77.

קרוב לודאי שעקר הפקקים יהיו באיזור המרכז, אם כי גם אזור יקנעם יכול להיות עמוס בשעות אלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אינך רוצה את 6 סע דרך 2 ו-70 (יציאה מ-2 בזכרון). מניסיוני הדל אני חושש שתסבול מפקקים מת"א עד הצליה או נתניה. קשה לי להעריך מה קורה בכביש 6.

שים לב שלוחות הזמנים של מפות גוגל הם אופטימליים, מעשית צריך להוסיף 20-50%.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ב-2 ו-70 יסבול פקקים מגלילות/סירה/רבין [כל יום הפתעה חדשה] עד שפיים או רשפון, ואחר כך נקודתית באזור מחלף חבצלת. לא אסון ודי נסבל. רק יש לקחת זמנים בחשבון.

אני מצטרף להמלצה של וואזה בזמן אמת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כולם מעדיפים ואזה. אבל, למשל, אתמול עמדתי באיזה פקק קטן, והצבע האדום נעלם תוך שאני עומד. גם מד המהירות של הואזה הראה 1 קמ"ש למרות שהרכב היה בניוטרל ועל בלם היד. כנראה שמישהו קיבל ואזה בראש.

פורסם

מענין. מסתבר שהוא לא תמיד 100% וזה מובן. אני משתדל להקשיב לוואזה כי פעם אחת המרתי פיו ושילמתי על זה בפקק ארוך.

לרוב לא משתמש בו כי המסלולים שלי די קבועים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לי יש שלט הדשבורד: In Waze We Trust.

תזכורת לפעמים שחשבתי שאני חכם גדול...

אבל.

Waze מתעדכן בזמן אמת (פלוס). מה שאומר שכשאתה יוצא בשעה שמתהווים הפקקים, אתה יכול לפספס את שעת ההגעה, ולא במעט, כי בזמן שאתה בדרך עוד חצופים יוצאים לחסום לך את ההגעה.

הכי טוב זה לבדוק זמן נסיעה יום קודם, בזמן שיא העומס בפקקים, להוסיף לזה איזה מרווח ביטחון, ולצאת בשעה שקבעת לעצמך בבוקר למחרת. ולא לשכוח להפעיל Waze...

[דרך אגב, אז יכול להיות שכביש 6 יקצר לך הרבה יותר מ-7 דקות]

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...