Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן במאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש לנו רכב מאזדה 3 אני נהג חדש רק עברתי טסט, שאני נוהג המזגן בקושי מקרר..

אני לא יודע על איזה טמפרטורות לשים?

16 או 28 ? ו ה AC חייב להיות דולק באור ירוק??

ועם זה עדיין לא ממשיך לקרר מה יכול להיות הבעיה

שנת 2006 תודה רבה על העזרה

פורסם

כדי לקרר, כוון לטמפ' הנמוכה ביותר והדלק את ה-AC.

כשאתה מתכוון ל"לא מקרר", הכוונה היא שלא יוצא זרם אוויר או שהאוויר פשוט לא קר?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
כדי לקרר, כוון לטמפ' הנמוכה ביותר והדלק את ה-AC.

כשאתה מתכוון ל"לא מקרר", הכוונה היא שלא יוצא זרם אוויר או שהאוויר פשוט לא קר?

האוויר פשוט לא קר :(

פורסם

כוון את המזגן כמו שציינתי למעחה. אם עדיין האוויר לא קר, יש סיכוי שחסר גז.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

בנוסף למה שאמרו לך למעלה, שים לב שלחצן AUTO (בתוך העיגול הגדול בצד ימין) לא לחוץ (יש לו מנורה וגם בתצוגה רשום) , ושמופיע בתצוגה מעל הרדיו ציור של אוטו עם חץ מעוגל בפנים ולא חץ שנכנס מבחוץ.

אם זה לא כמו שאמרתי, יש לך לחצן ליד הלחצן של הAC עם הציור הנכון.

אם עדיין לא יקרר, זה לא בטוח בעיה של גז, ברכב הזה גם פילטר מזגן קצת מלוכלך גורם לירידה משמעותית מאד בקירור.

דווח תוצאות של הנסויים שהצענו לך למעלה, ונראה איך אפשר עוד לעזור

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
בנוסף למה שאמרו לך למעלה, שים לב שלחצן AUTO (בתוך העיגול הגדול בצד ימין) לא לחוץ (יש לו מנורה וגם בתצוגה רשום) , ושמופיע בתצוגה מעל הרדיו ציור של אוטו עם חץ מעוגל בפנים ולא חץ שנכנס מבחוץ.

אם עדיין לא יקרר, זה לא בטוח בעיה של גז, ברכב הזה גם פילטר מזגן קצת מלוכלך גורם לירידה משמעותית מאד בקירור.

צריך שהלחצן שליד ה AC יהיה דלוק באור אדום כזה?

עשיתי מה שאמרת לי מיכאל זה קצת עזר אבל ברכבים של חברים שלי המזגן הרבה יותר מקרר אני חושב שחסר גז נראה לי הרבה זמן לא מילאו לו את הגז.. זה אוטו שרק שנתיים אצלו והוא ליסינג אז אני אמלא גז בכל מקרה, כמה זה אמור לעלות?

פורסם

גבר ראיתי שיש לך גם מאזדה 3

אתה יודע איך נכון איפה שהרדיו איך אני עושה שכבל שאני מחבר מהIPHONE ישמיע את השירים?

מה צריך לקונת ??

יש לי את הרדיו הרגיל..

פורסם (נערך)
צריך שהלחצן שליד ה AC יהיה דלוק באור אדום כזה?

עשיתי מה שאמרת לי מיכאל זה קצת עזר אבל ברכבים של חברים שלי המזגן הרבה יותר מקרר אני חושב שחסר גז נראה לי הרבה זמן לא מילאו לו את הגז.. זה אוטו שרק שנתיים אצלו והוא ליסינג אז אני אמלא גז בכל מקרה, כמה זה אמור לעלות?

היי,

כן הכפתור שליד הAC הירוק זה הסירקולציה. תדליק אותו בעיקר בהתחלה כשבחוץ חם והרכב הספיק להתאוורר.

קח בחשבון שבהתחלת נסיעה האוויר לא יצא קר מיד, זה לוקח דקה שתיים. אני מתחיל נסיעה של דקה שתיים עם חלונות פתוחים, אחר כך מפעיל את המזגן והחלונות עדיין פתוחים לדקה בערך, לאחר מכן סוגר חלונות ומפעיל סירקולציה [הכפתור הכתום שליד ה-AC] ולרוב בהמשך הנסיעה מכבה סירקולציה, שייכנס אוויר טרי.

אם אחרי כל זה הרכב לא מקרר היטב [תכוון ל-15 מעלות], אז אולי באמת חסר גז.

לי מילאו בזמן טיפול ולקחו 180 שקלים אחרי הנחה [אני מניח שלפני זה באזור ה-200], לא זוכר בדיוק.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
גבר ראיתי שיש לך גם מאזדה 3

אתה יודע איך נכון איפה שהרדיו איך אני עושה שכבל שאני מחבר מהIPHONE ישמיע את השירים?

מה צריך לקונת ??

יש לי את הרדיו הרגיל..

יש לנו את אותו הרדיו.

מ-2004 עד 2009 מה שהשתנה באקטיב זה שמתישהוא הכניסו תמיכה בדיסקים MP3.

אני קניתי את זה. זה צ'יינג'ר דיגיטלי (אתה מאחסן 6 דיסקים של 99 שירים על כרטיס זכרון ושולט עליהם מהכפתורים של הרדיו). בנוסף, הוא מאפשר לך לחבר טלפון ודיסק און קי. זה קצת אובר-קיל בשבילך, אם אתה רק רוצה לחבר טלפון, חבל על הכסף.

אגב, אני אח"כ הוספתי לו את זה, ואז כל פעם שאני נכנס לאוטו עם הטלפון, אני יכול ישר לשמוע מוזיקה מהטלפון לתוך המערכת בלי לחבר שום כבל.

בכל מקרה, רק בשביל לחבר טלפון, מספיק כזה. גם לו אתה יכול לחבר את האלחוטי, ולהעביר מוזיקה דרך הבלוטוס (או לתקוע את החוט לטלפון).

יש גם מיוחדים ספציפית לאייפון, אתה יכול לחפש.

מה מהם שלא תקנה, זה חמש דקות להתקין.

כשיגיע לך המוצר אדריך אותך.

עריכה אחרונה על ידי natco

פורסם
יש לנו את אותו הרדיו.

מ-2004 עד 2009 מה שהשתנה באקטיב זה שמתישהוא הכניסו תמיכה בדיסקים MP3.

אני קניתי את זה. זה צ'יינג'ר דיגיטלי (אתה מאחסן 6 דיסקים של 99 שירים על כרטיס זכרון ושולט עליהם מהכפתורים של הרדיו). בנוסף, הוא מאפשר לך לחבר טלפון ודיסק און קי. זה קצת אובר-קיל בשבילך, אם אתה רק רוצה לחבר טלפון, חבל על הכסף.

אגב, אני אח"כ הוספתי לו את זה, ואז כל פעם שאני נכנס לאוטו עם הטלפון, אני יכול ישר לשמוע מוזיקה מהטלפון לתוך המערכת בלי לחבר שום כבל.

בכל מקרה, רק בשביל לחבר טלפון, מספיק כזה. גם לו אתה יכול לחבר את האלחוטי, ולהעביר מוזיקה דרך הבלוטוס (או לתקוע את החוט לטלפון).

יש גם מיוחדים ספציפית לאייפון, אתה יכול לחפש.

מה מהם שלא תקנה, זה חמש דקות להתקין.

כשיגיע לך המוצר אדריך אותך.

אני לא יודע להתקין לפרק את כל הרדיו זה נראה לי מסובך אני מפחד שאני לא אדע..

לחבר שלי לדוגמא יש כבל AUX שהוא מחבר לפלפאון.. אין איזה דבר כזה?

וכן יש לי אייפון.. אין איזה אפשרות פשוט להזמין כבל AUX ולחבר ?

פורסם

אין לך חיבור AUX מקורי במאזדה.

האפשרות היחידה היא להתעלק על חיבור הצ'יינג'ר המקורי מאחורי הרדיו ולהוציא ממנו כבל AUX.

באמת שזה לא סיפור גדול לשלוף את הרדיו.

פורסם

האפשרות היחידה היא להתעלק על חיבור הצ'יינג'ר המקורי מאחורי הרדיו ולהוציא ממנו כבל AUX.

זה מסובך?

אני פשוט רוצה לחבר כבל מה IPHONE לרדיו וזהו .. שאני אוכל לשמוע שירים דרך ה PLAYTUBE וכו'..

פורסם

פנה לחבר הכנופיה matansb.

הוא שכן שלך וכנראה יוכל לעזור.

דברו איתי אם הסתבכתם.

(מתן. כבר ידע ליצור קשר)

• תוכן חדש...