Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן במאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פנה לחבר הכנופיה matansb.

הוא שכן שלך וכנראה יוכל לעזור.

דברו איתי אם הסתבכתם.

(מתן. כבר ידע ליצור קשר)

סבבה אז תוכל להגיד לי מה להזמין שאני פשוט אחבר את הכבל לאייפון וזה ישמיע את השיר שיש באייפון בבקשה?

פורסם

אגב, לפי מה שאני זוכר, לפני הרבה זמן היו המון תלונות מאנשים על כך שהמזגן במאזדה 3 הישנות-ישנות יחסית- לא הכי להיט, בלי קשר לבעיה של גז או לא, פשוט הגיע ככה מהיצרן.

שווה לבדוק, כי אני זוכר שדובר כאן רבות על כך בעבר, במיוחד בדורות הראשונים.

מצד שני, תקלה תמיד יכולה להיות, ואז זה לא קשור, אבל יש רכבי םשמגיעים עם מזגן על הפנים כבר מהיצרן.

פורסם
פנה לחבר הכנופיה matansb.

הוא שכן שלך וכנראה יוכל לעזור.

דברו איתי אם הסתבכתם.

(מתן. כבר ידע ליצור קשר)

אחי חבר שלח לי את זה:

http://www.ebay.com/itm/A2DP-3-5mm-Car-Handsfree-Bluetooth-AUX-Stereo-Audio-Receiver-Adapter-USB-Charger-/141641251245?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20fa79f9ad

הוא אמר לי שעם אני לא רוצה להתקין ברדיו ברכב ולפרק כי גם ככה כל שנתיים שלוש אנחנו מחליפים רכב אז זה יהיה הכי טוב בשבילי..

מה אתה חושב?

פורסם (נערך)

לא עוזר לך.

את הכבל 3.5 שיוצא מהמוצר הזה אתה אמור לתקוע לחיבור aux במערכת של האוטו, מה שאצלנו במאזדות אין...

זה כמו המוצר השני שאמרתי לך שקניתי.

חוסך לך את החוט שמתחבר לטלפון. אתה נכנס עם הטלפון בכיס והוא כבר מחובר.

עדיין צריך להתחיל עם aux קיים.

אני אחפש לך כבל מתאים כשאהיה ממחשב.

כרגע מהטלפטן קשה לי לשים קישורים

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
לא עוזר לך.

את הכבל 3.5 שיוצא מהמוצר הזה אתה אמור לתקוע לחיבור aux במערכת של האוטו, מה שאצלנו במאזדות אין...

אז כנראה שחבר שלי לא הבין..

הוא אמר לי שאני פשוט מחבר את כל הדבר הזה לאיפה שהמצת ומחבר את הכבל השחור לפלפאון וזהו אפשר לשמוע שירים מהפלפאון..

סבבה אחי שתהיה במחשב תצטט אותי ושלח פה

תודה רבה :]

פורסם
לא עוזר לך.

http://www.ebay.com/itm/271595889180?rmvSB=true

טוב אני מזמין את זה כנראה כי לא שלחת פה כלום, זה יספיק ? :)

פורסם

יום ראשון יום קשה... לא יוצא לי להכנס למשרד (או לאכול צהריים, אבל זה כבר אוף טופיק:-P)

בעקרון זה נראה בסדר. שים לב שהוא רק משמיע. יש כאלה יותר יקרים שגם מטעינים את הטלפון.

מה שחבר שלך התכוון זה משדר FM. תחפש FM TRANSMITTER באיביי או עלי.

זה עושה מה שהחבר אמר. (מכוונים על תחנה פנויה ברדיו וזה פשוט משדר לרדיו. האיכות של זה די מפוקפקת.)

היתרון- עולה גרושים ולא מצריך שום התקנה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
יום ראשון יום קשה... לא יוצא לי להכנס למשרד (או לאכול צהריים, אבל זה כבר אוף טופיק:-P)

בעקרון זה נראה בסדר. שים לב שהוא רק משמיע. יש כאלה יותר יקרים שגם מטעינים את הטלפון.

מה שחבר שלך התכוון זה משדר FM. תחפש FM TRANSMITTER באיביי או עלי.

זה עושה מה שהחבר אמר. (מכוונים על תחנה פנויה ברדיו וזה פשוט משדר לרדיו. האיכות של זה די מפוקפקת.)

היתרון- עולה גרושים ולא מצריך שום התקנה.

אני לא צריך מטעין זה כבר אני יזמין אחד מאייבי ב30 שקל..

שזה יגיע אני יעדכן פה תגיד לי איך להתקין את זה או שאני ילך למוסך נראה לי זה יעלה גרושים

• תוכן חדש...