Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

60 דקות עם 500 אבארט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם הפעולה הזו היא מה"לב": אתה יודע שייגרם לך סבל רב בכך, או לחילופין טמון בכך פוטנציאל לסבל רב. מה שאתם מפספסים הוא שאותה שכלתנות או "רציונליות" היא המשך ישיר של הלב ההוא, שנהוג להרעיף עליו תאורים כמו קמאי, קפריזי, יצרי ופזיז. אין באמתחתו של ה"שכל" מאפיינים שאינם ביסודו של דבר באמתחתו של ה"רגש".

לפני שאני נוטש את הויכוח לטובת דפיקת ראש בקיר - אתה בטוח? כי כך לשיטתך אין שום החלטה שהיא מושכלת, או לפחות מושכלת בחלקה. בעולם הרכב ובכלל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^^אתה צודק שאנחנו בבסיסנו חיות והכל יצרים.

הצידוקים המוסריים וההגיוניים הם תוצר של "חינוך ותרבות".

הבעיה שהעולם התרבותי כובל אותנו לנורמות כאלו, אשר אם תתעלם מהם הוא יגרום לך סבל.

לך עם הלב ורכוש טריבוטו פרארי. מחר תפשוט רגל ותגור ברחוב.

אין לך הרבה ברירות...

לכן התנהגות הגיונית, בסופו של דבר יכולה להסב הנאה לאורך זמן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לפני שאני נוטש את הויכוח לטובת דפיקת ראש בקיר - אתה בטוח? כי כך לשיטתך אין שום החלטה שהיא מושכלת, או לפחות מושכלת בחלקה. בעולם הרכב ובכלל.

לצערי, כן. ההתנהגות ההגיונית ששי מדבר עליה היא בסה"כ התנהגות נורמטיבית (כלומר, כפופה לשיקולי סבל ותענוג, בדיוק כמו לשאר החיות). למה אומרים הגיון ולא אחרת? כדי להתענג על עליונות מדומה על פני החיות. האירוניה היא שעצם ההתענגות על העליונות המדומה הזו היא בעצמה חייתית..

:idea:
פורסם

אני מציע שתבחר משטח רך ותתחיל לדפוק הראש בקיר.

אין בשום תחום החלטה מושכלת ובטח לא בתחום הרכב. בעולם של המון פרמטרים בחירה מושכלת המתבססת על מספר פרמטרים ולא משנה איזה מתוך כלל הפרמטרים האפשרים היא מראש אישית ולא מושכלת.

פורסם

תכלס אם היו מוכרים לוטוס בארץ, הייתי מוכן למשכן את 2 הכליות שלי ולעבור לגור בתוכה, וזה מבלי שנהגתי או אפילו ישבתי באחת אי פעם.

אבל אני מסכים עם אלו שטוענים שצריך להעביר גבול, איןמה לעשות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

יש דבר שמפריע לי ואני חושב שראוי לעלות אותו, לא רק בפני המנהלים, אלא גם בפני חברי הפורום. יש בזמן האחרון נטייה מאוד לא אובייקטיבית בפורום. אני מעדיף לא לפרט במה זה מתבטא, אבל כל אדם עם מעט שיקול דעת ישים לב לכך. יש מן תחושה שאנשים מאוד מתמאמצים להניע אחרים בביקורות שלהם. ביקורות YNET/מאקו כאלו. אני לא יודע אם זה נובע ממניעים כלכליים או משהו בסגנון, אבל אני חייב להודות שקיוויתי שלפורום הדברים הללו לא יגיעו. לצערי, מסתבר שעיתונות היא עיתונות בכל מקום. בגלל זה, השורה התחתונה היא שעד שאני לא נוהג בעצמי אני לוקח כל ביקורת בערבון מוגבל. ממליץ גם לאחרים לפעול כך.

בתור אחד שכנראה לא חשוד בשיוך לקבוצה שכזו, אשמח לשמוע מה בדיוק אתה חושב שקורא כאן מבחינת 'נטייה לא אובייקטיבית' (לא נכתב בציניות).

אני לא אומר זאת מתוך זלזול, אני פשוט חושב שאם תעלה זאת במילים אולי תראה שזה נשמע קצת אבסורדי.

כמו שאני לא חושב שיש מועדון 'בואו נלכלך על DSG בכל שרשור בפורום', אלא אנשים שמביעים חוות דעת סובייקטיביות מתוך הנסיון האישי שלהם - אני לא חושב שיש מועדון 'בואו נקדם את מותג אבראת' (או איזשהו מותג אחר לצורך העניין, פשוט הראה שההתייחסות אליהם)'.

אבל אולי יש כאן איזו מיני-קונספירציה אדירה של כל מיני אנשים שרשומים לפורום כבר שנים, אנאערף. אני אישית, די סקפטי.

בלי קשר לניקו (אותו ציטטתי) - מה שאני רואה חדשות לבקרים ע"ג הפורום, זו מנטליות של קבוצת כדורגל מפי כל מיני מגיבים. ישנם אנשים שפשוט מעריצים/מתעבים מותג/קבוצה, ולעיתים נראה שכבר לא זוכרים מדוע. יש כאן כ"כ הרבה התעסקות בהקטנת הצד האחר, ששוכחים להסביר את הצד המדבר. כך קורה שסתם ביקורת מפי סתם אדם שהקשר בינו לבין הרכב המדובר אפילו לא קיים, זוכה בקיטונות שפשוט לא ניתן להסביר. יש מותגים (ובתכלס גם אנשים) שיזכו כאן בפורום למטח אש לא פרופורציונאלי, וזה - לדעתי - מאעפן.

קחו את הביקורת הזו, תחליפו את אבראת' באינפיניטי, ואת פות"ש ב'נהג מתחיל' (סליחה על אזכור השם, העלתי את המודרטור הראשון שזכרתי), ואני סבור שהתגובות היו 'קצת' יותר מתונות. לא מסכימים?

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

היי אורי,

יש לך את הסכמתי, אבל אני משוחד. שמתי לב שאתה "לוחם צדק" וזה יפה ומוערך. הסיבה שאנשים היו מתנהגים אחרת היא שלא ניתן להם להפריד בין גופו של אדם לדבריו. זה קשור לטענות שלי אודות היעדרו של הגיון - נפש החיות אינה בנויה ליצירת החציצה שאותה אתה מבקש כי אין לה דרך להיחלץ ממגבלותיה שלה (בבחינת, המחשבה אינה בעלת מעמד איכותי יותר מההרגשה. למעשה, היא רק שלוחה של ההרגשה). סטנדרט העידון בדמות הנסיון לכפות הפרדה שכזו עולה בתוהו. אם מישהו מעורר בך אנטגוניזם, אז התגובה שלך אליו תהיה שונה מאשר אם לא, ואין זה משנה כמה תנסה ותשתדל להימנע מכך (ע"ע שרשור הפארודיה).

דוגמא נוספת משרשור זה: אני בסה"כ רציתי לומר שברכב הזה *מהדהדת* אקזוטיקה איטלקית, אך מי שרצה והיה לו נוח, קרא את זה כהשוואה או הקבלה. אגב, הנה מה שיש למגזין אוסטרלי מוערך לכתוב על האבארט 500 - במקרה נתקלתי בזה ממש עכשיו:

[video=youtube;-1CtP47eR1Y]

:idea:
פורסם (נערך)
בתור אחד שכנראה לא חשוד בשיוך לקבוצה שכזו, אשמח לשמוע מה בדיוק אתה חושב שקורא כאן מבחינת 'נטייה לא אובייקטיבית' (לא נכתב בציניות).

אני לא אומר זאת מתוך זלזול, אני פשוט חושב שאם תעלה זאת במילים אולי תראה שזה נשמע קצת אבסורדי.

כמו שאני לא חושב שיש מועדון 'בואו נלכלך על DSG בכל שרשור בפורום', אלא אנשים שמביעים חוות דעת סובייקטיביות מתוך הנסיון האישי שלהם - אני לא חושב שיש מועדון 'בואו נקדם את מותג אבראת' (או איזשהו מותג אחר לצורך העניין, פשוט הראה שההתייחסות אליהם)'.

אבל אולי יש כאן איזו מיני-קונספירציה אדירה של כל מיני אנשים שרשומים לפורום כבר שנים, אנאערף. אני אישית, די סקפטי.

אני מודע היטב לכך שזה נשמע מעט אבסורדי. אני גם לא מצפה מכולם להבין או להסכים, וזה בסדר.

יחד עם זאת, כשאתה עוקב אחרי משתמש או שניים שכבר ותיקים בפורום, ורואה איך שרשור אחר שרשור הם מדברים בסתירות [מבלי שאף אחד שם לב אגב, כדי לשים לב צריך לרוץ על כמה שרשורים], וכותבים משהו אחד ואז עשים משהו אחר, אתה מבין שבעומק הדברים הפורום הזה לא כל כך תמים, כמו שאולי אני, בתימומותי, קיוויתי שיהיה. בכל אופן זו הרגשה אישית שלי בלבד, לא מבוססת על הוכחות, רק על שיחות שלי עם אנשים מסוימים. אין כאן שום מטרה לפגוע במישהו, ולכן אני גם לא יורד לדוגמאות ספציפיות. לגבי מה שציין פות"ש, אני לא מתייחס לגופו של אדם, כי כשיש מישהו שאני סולד ממנו אני פשוט לא מגיב. כלומר, אם הגבתי למישהו זה אומר שאין לי שום דבר אישי נגדו. אולי יש לי בעיה עם תוכן הדברים או הצורה בה הם נאמרים, אבל לא משהו אישי. עם כל הכבוד לכל חברי הפורום, אני לא לוקח באופן אישי משהו שנאמר לי ע"י מישהו שאני לא מכיר. מכך נובע שדבריי אינם מונחים אינטרס משלי. אני מתנייד במאזדה 3, לא פאר היצירה המוטורית [בלשון המעטה] כך שאני רחוק מלהיות בצד של רכב או יצרן כל שהוא. אני רק מציין תחושה שאני חווה כמישהו שקורא בפורום הרבה שנים.

אני לא מאשים את כל הפורום בקונספירציות, כי זה לא תואם את המציאות כפי שציין רומן בצדק, אבל אני עומד מאחוריי דבריי כי זה מה שאני מרגיש.

עניין אותי לשמוע מה דעתכם, ואני מקבל אותה, בין אם אני מסכים או לא.

אני לחלוטין מסכים עם החלק השני של תגובתך.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

היה עולה לי חיוך כל פעם שראיתי ברחוב אבארט 500..למען הכנות עד היום זה קורה.

יום אחד החלטתי שדיי אני רוצה לקנות אבארט, נכנסתי לסוכנות של אבארט, על השירות של עומר אין מה להרחיב, בן אדם זהב, יש לו אהבה מטורפת למכוניות, שירות שהייתי מצפה לקבל בכל סוכנות יוקרה. קיבלתי הסבר על הרכבים וההבדלים בניהם, הודעתי שאני מתלבט בן אבארט למיאטה, עומר אמר שבכל זאת אקח סיבוב אז קבענו נסיעת מבחן..

שבוע עבר והגיע תורי, הרכב מספק פאן ברמות מטורפות, אתה תמיד עם חיוך, הרכב רוצה שתנהג בו חזק או במילים אחרות שתגרום לעקרב לצאת ולעקוץ:twisted:, יכלו להשקיע יותר מחשבה באיכות החומרים, אני לא אדבר על אחסון כי כמעט אין, חסרה לי מערכת מולטימדיה.

אבל הרכב נועד לספק פאן ובזאת הוא מצטיין (לי זה מספיק).

לאחר נסיעת המבחן החלטתי שכרגע זה לא בשבילי, חודש אחרי בחרתי במיאטה (רכב מצויין הנאה בלתי נגמרת..), אך תמיד מהדהד לי בראש שמתישהו אקנה אבארט גם אם זה יהיה לתקופה קצרה:-D

עריכה אחרונה על ידי Scirocco-R

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם

בחייאת ניקו:

ורואה איך שרשור אחר שרשור הם מדברים בסתירות

למשל ככה?

אני לא מאשים את כל הפורום בקונספירציות, כי זה לא תואם את המציאות כפי שציין רומן בצדק, אבל אני עומד מאחוריי דבריי כי זה מה שאני מרגיש.

הרי לך סתירה לתפארת. תודה על המחמאה, אגב.

אין כאן שום מטרה לפגוע במישהו, ולכן אני גם לא יורד לדוגמאות ספציפיות.

זה ממש נראה כמו: "אני לא יכול להוכיח, אז let's stir some shit up".

ניקו - זה ממש לא אישי - אנחנו לא מכירים מחוץ לפורום וכמעט ולא תקשרנו כאן - אבל בחייך, זה פשוט יותר מדי תאוריות קונספירציה בשביל החיים האמיתיים. לכל אורך חיי הפורום היו כאן חבורות מסויימות שהתאגדו סביב דגם או מותג מסויים. היה מועדון PSI (אין לי מושג אם עדיין קיים). יש בעלי רנו ספורט. מועדון אלפא, בהמשך נוסף עוד אחד. S2K, נינג'ות - מה לא. ילדי ראלי, ילדי קליאו, אפילו ילדי יאריס TS. פאביה. בראבו. כל אחד דוחף לכיוון שלו. קונספירציה? אולי בין החברים לבין עצמם, בטוח לא פינקי והמוח בגרסת CF.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

טוב מה נפתחנו על הקליאו שפורט?! אם היה פה כזה מועדון לא הייתי צריך לשלם כסף לפורומים באנגליה!

חוץ מזה - אני כבר חצי שנה חופר לכם שתמצאו לי מחליפה ראויה ב30,000 ש"ח!

*מוציא פופקורן :popcorn:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני מודע היטב לכך שזה נשמע מעט אבסורדי. אני גם לא מצפה מכולם להבין או להסכים, וזה בסדר.

יחד עם זאת, כשאתה עוקב אחרי משתמש או שניים שכבר ותיקים בפורום, ורואה איך שרשור אחר שרשור הם מדברים בסתירות [מבלי שאף אחד שם לב אגב, כדי לשים לב צריך לרוץ על כמה שרשורים], וכותבים משהו אחד ואז עשים משהו אחר, אתה מבין שבעומק הדברים הפורום הזה לא כל כך תמים, כמו שאולי אני, בתימומותי, קיוויתי שיהיה.

...

אני לחלוטין מסכים עם החלק השני של תגובתך.

בחלק השני של תגובתי, יש את מה שאני חושב על החלק הראשון של הציטוט מעלה, וארחיב:

אני סבור שמה שאתה מכנה כ'קונספירציה' או 'תיאום תגובות', ניתן לשייך למה שאני מכנה 'מנטליות של אוהד קבוצת כדורגל' (מנטליות שבטית) - שים לב שאין כאן גנאי ו/או כוונה לגנאי, כי אין דבר פסול בלאהוד קבוצת כדורגל. בגדול הכוונה שלי היא שאנשים בוחרים צד מסויים, ועכשיו כל מה שהם יעשו זה להאדיר את הצד שלהם במקרה הטוב, או להקניט את הצד השני במקרה הרע. לעיתים זה אומר שיש לסתור את עצמך, או להתעלם לחלוטין מדבריו של הצד השני - מעין איטרציה על 'המטרה מקדשת את האמצעים'.

מה שכן, אני בכלל לא חושב שיש כאן 'חוסר תמימות' AS IN תיאום או שיטתיות מכוונת, בטח ובטח שלא עניינים שבתשלום. תזכור שה'מטרות' של הביקורת שלך הם כנראה אנשים פרטיים, שמחוברים לפורום הזה כבר שנים על גבי שנים, אתה באמת חושב שהם התאגדו ועכשיו נמצאים על הPAYROLL של יבואן כזה או אחר..?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...