Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק אותה השגיאה שלשום בנייח שלי, לצערי אחרי 4 שעות של בזבוז זמן הוחלט לפרמט :(

אגב גם אני עשיתי שדרוג אומנם מ8 ובחרתי בפורמט והתקנה נקייה, כנראה שזה איזה עדכון שקיבלנו ממיקרוסופט שגרם לזה.

אודי A4

דימה.

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקר טוב חברים,

יש לי שאלה- אני כרגע עם WIN10 PRO כINSIDER וקיבלתי אותו עם אקטיויזציה לתמיד(בקיצור קיבלנו בחינם למי שסבל מהתחלה).

אני רוצה לשדרג את המחשב העתיק שלי אבל לא יודע כיצד עלי להעביר את אותו הרישון למחשב החדש ולקבל אקטיויזציה- מה חושבים?

שהתקנתי אותו פתחתי לו חשבון עם אימייל, האם שוב התקנה מהקובץ INSIDER והיתחברות לחשבון תיתן לי אקטיביזציה או שהרישיון הזה מת עם המחשב הנוכחי?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תנסה להוציא את המספר הסידורי מהווינדוס הקיים בעזרת תוכנה ייעודית.

כמובן אחרי שהתקנת את החדש נתק את הישן מהרשת ונסה לבצע אקטיבציה.

פורסם

טוב, לפחות מבחינה רישמית מול הציאט של מיקרוסופוט הרישיון הזה שקיבלנו בחינם יעבוד רק על המחשב הזה, אין לנו סריאל -רק זיהוי של ת.ז של המחשב הזה מול השרתים שלהם- אז שאמכור אותו הקונה המאושר יוכל להתקין WIN10 PRO בחינם חחח.

ממש מבאס, היו צריכים להביא לנו רישיונות אם הם מעריכים את הINSIDERS שלהם ולא הקומבינה שעשו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מה רצית?, שיתנו לכם רישיונות RETAIL בגלל שרציתם וקיבלתם להתקנה את "הכי חדש שיש"?, נתנו לכם OEM ותגידו תודה.

למה זה נראה לך מוזר ? אתה מקבל את מערכת ההפעלה לפלאפון ולטאבלט בחינם מגוגל, אתה מקבל חינם את מערכת ההפעלה לאיפד לאיפון ולמק מאפל, ואתה יכול לבחור מערכת הפעלה של לינוקס באיזה גוון שתרצה, הכל חינם.

רק מיקרוסופט מנסה להידבק למודל של קניית מערכת הפעלה בכל מיני התחכמויות מהסוג הזה של רישום בשרתים וכו. והכי מדהים שהם ממשיכים עם השטויות של הגבלת מערכת ההפעלה ודרישה לתשלום על החלונות 10 שלהם שהיא אחת הגרועות שיצאה אי פעם, מספיק לקרא את השירשור הזה כדי להבין כמה בעיות היא גורמת למשתמשים.

פורסם
מה רצית?, שיתנו לכם רישיונות RETAIL בגלל שרציתם וקיבלתם להתקנה את "הכי חדש שיש"?, נתנו לכם OEM ותגידו תודה.

לא רציתי כלום, זה הם הודיעו בהתחלה ועשו המון רעש שהשפני ניסיון יזכו לעותק חוקי של המערכת, למה אתה חושב שכל כך הרבה רצו והתקינו?, חלקם התקינו על מחשב ישן לניסיון/לוח אם נידפק ולאחר השיחרור הכל הלך לפח כי העותק צמוד למחשב ולא למישתמש, אם היו נותנים לנו להתקין אותו על מחשב חדש/עיקרי ולבקש ליצור קשר עם פרטי המישתמש לאקטיביזציה על המערכת החדשה תוך מחיקת המערכת הישנה הכל היה טוב, זה לא שהיו מפסידים עלינו כסף כי אחרי הכל כל המערכת הזו בנויה לדעתי על הפקת רווחים מהפרטים האישיים שלנו- כמו שכולם כבר טוענים כאן בשירשור ובעולם.

פורסם

יש לי אותו על לפטופ חדש i5 8giga וssd

לא זז.

לעומת לפטופ אחר בן 7 עם דואל קור ו1 גיגה שמריץ וטס עם xp

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)
למה זה נראה לך מוזר ? אתה מקבל את מערכת ההפעלה לפלאפון ולטאבלט בחינם מגוגל, אתה מקבל חינם את מערכת ההפעלה לאיפד לאיפון ולמק מאפל, ואתה יכול לבחור מערכת הפעלה של לינוקס באיזה גוון שתרצה, הכל חינם.

.

אתה לא מקבל אף אחת מהן חינם.

במקרה של אנדרואיד- החברות משלמות לגוגל ישירות, אתה כצרכן משלם את זה במחיר הסופי. חלק עובדות מול גוגל עם הסכם קבוע, חלק על תמלוגים (גוגל מקבלת כסף על כל מכשיר אנדרואיד שנמכר בדגמים מסוימים)

מוצרי אפל- עם מחירים מנופחים כאלו אתה חושב שלא שילמת איפושהו את עלויות מערכת ההפעלה....? במיוחד במק למיניהם? נו באמת.

לינוקס זו מערכת קוד פתוח. רוב ההפצות מבוססות על קהילת מפתחים עצמאית. בטח שאתה לא משלם כלום, זה לא "מוצר" והוא לא של "חברה".

עריכה אחרונה על ידי Pika007
פורסם

יש גם הפצות לינוקס מסחריות, שבהן אתה משלם על תמיכה.

מייקרוסופט בפועל גם מחלקים רשיונות למערכות הפעלה שלהם כמו סוכריות, כי הגישה שלהם היא שגם אם אתה משתמש במע"ה פיראטית, עדיף שהיא תהיה שלהם.

אפל פועלים בשיטה של למכור מוצר מוגמר, שכולל מערכת הפעלה.

גוגל מפיצים את אנדרואיד בחינם, לפי הסכם GNU, יש להם שיטות אחרות להרוויח (כמו פרסומות ומכירת מידע אודות משתמשים). היצרניות (וקהילות מפתחים עצמאיות) לא משלמות לגוגל פר מכשיר, הן לוקחות קוד מקור של אנדרואיד חינם אין כסף, ומתאימות אותו למכשירים שלהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טוב אז הWIN8.1 שלי החליט שהגיע הזמן, בדרך כלל הוינדוס מחזיק אצלי בין חצי שנה לשנה עד שהוא נפדק ומתחיל לקרוס, להמציא ERRORים משונים וריסטרטים.

אני מתכוון לפרמט אותו אחרי תקופת המבחנים, האם כדאי להתקין עליו WIN10 או להמשיך עם ה8.1? (פיראטי)

They are trying to ban me...

פורסם

TDean

זה פשוט כל כך נכון חח.

יש קטע מעצבן לווינדוס לפתע להתחיל להוריד דברים, פתאום תוכניות בשם system memory משהו ודברים כאלו שמתחילים לעבוד ולהפעיל לך את ה HDD על כמעט 100% למשך חצי שעה. זה קורה פעם בשבוע בערך (הכי מעצבן באמצע Fallout 4ׂׂ ).

בדקתי בגוגל ומדובר בחלק מתוכניות של ווינדוס שמסדרות את הזכרון וכדומה, השאלה שלי למה זה עדיין קורה כשיש לי במערכת 12GB.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...