Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

פורד פוקוס 2012 5 דלתות TREND.

יש לי כמה שאלות למי שמכיר את הרכב\שיש לו כזה.

איזה גיר יש לו, לפי מה שאני קורא באינטרנט בחלק מהמקומות רשום שזה גיר אוטומטי כפול מצמד, בחלק אחר של המקומות רשום גיר רובוטי, מישהו יודע לגיד איזה גיר זה באמת?

בנוסף קראתי שהיה עדכון תוכנה שהיה אמור לעזור בבעיה של הגיר זה שהינו קצת קפריזי בהילוכים הנמוכים - מישהו יודע אם זה נכון? והאם זה כל כך גרוע?

דבר אחרון, קראתי על בעיית בלמים שקיימת ברכב (כניראה בנסיעה ברוורס)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4435661,00.html

מישהו יודע באיזה דגם? והאם בוצע תיקון כלשהו לזה?

תודה רבה.

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאור מה שאני קורא, כניראה שלא ארצה ללכת על הרכב הזה.

למרות הרחבת האחריות, מה עוזרת ההרחבת אחריות אם לא פותרים את הבעיה?

מה ממליצים כחלופה? לזוג+תינוק, חסכוני, אוטומטי, האצבק, 65k)

תודה.

פורסם

ככל שידוע לי הבעיה טופלה. בנוסף יש אחריות מורחבת על תיבת ההילוכים. פוקוס היא מכונית טובה, מאובזרת, זריזה נוחה, כדי להכניס אותה לסל ההתלבטויות ברכישת רכב.

פורסם

ברשותי פוקוס 2012 והרכב היה מספר פעמים במוסך אולם אין להם פתרון לבעית הגיר. כך זה אצלי, אולי בגלל שהמנוע 2 ליטר.

פורסם

היי מאיר, תודה על התגובה.

האם הבעיה מהותית? או משהו שאפשר לחיות איתו?

לפי מה שקראתי זה משפיע יותר בנהיגה ספורטיבית/בהילוכים נמוכים ובא לידי ביטוי ברעידות של הרכב והחלפת הילוכים באיחור.

האם נתקלת גם בבעיות הבלימה?

פורסם

מחינתי, הבעיה מהותית. לא מפריע לי הרעידות בזחילה, אלא רעידות בהעברה בין שני לשלישי שממש מורגשות, למשל בידיים שאוחזות בהגה. בנוסף העברה מלווה ברעש מתכתי מהותי. אצלי הוחלפו הרבה מכלולים בגיר כולל מחשב הגיר שהלך, וכולל הרבה עדכוני תוכנה, אך כלום לא עזר.

לי אין בעיות בלימה, אבל תופעת הגומיות הנושרות בדלתות האחוריות קרתה גם אצלי.

• תוכן חדש...