Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד לרכוש רכש חדש 2015 ואני מתלבט כבר כמה חודשים איזה רכב לקנות

לאחר הרבה מאוד נסיעות מבחן החלטתי שאני רוצה טויוטה אך אני לא יכול להחליט מה כדאי ולכן אני זקוק לעזרתכם בהחלטה.

אני מתלבט בין שני דגמים :

טויוטה קורולה או טויוטה AURIS HYBRID TS ?

ההבדל בין שני הדגמים הוא במחיר וטיפה במרכב הפנימי וזה שאוריס הוא רכב היברידי למעשה שמעתי שטויוטה קורולה מורכבת בטורקיה וטויוטה אוריס מורכבת באנגליה, האם יש לזה משמעות ?

המחיר של הקורולה הוא: 130,990 ₪

המחיר של אוריס הוא: 137,900 ₪

האם שווה להשקיע עוד כסף ולקנות אוריס ?

אודה על עזרה בתשובותכם :)

פורסם

אם אין לך בעיה עם תא המטען הקטן (אך יותר שימושי) באוריס אז עדיף אותה. היא תחזיר לך מהר מאוד את ההפרש בעלות הרכב ע"י חסכון בדלק בהשוואה לקורולה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בחנתי בדיוק את שני הדגמים הללו לאחרונה ומבחינת הנאה בנהיגה התחברתי יותר לקורולה מאשר לאוריס ההיברידדית. משהוא שקשה לי הסביר...

פורסם
אם אין לך בעיה עם תא המטען הקטן (אך יותר שימושי) באוריס אז עדיף אותה. היא תחזיר לך מהר מאוד את ההפרש בעלות הרכב ע"י חסכון בדלק בהשוואה לקורולה.

בהקשר לתא מטען מדובר ברכב סטיישן, אז תא המטען הוא גדול

האם כדאי להשקיע תסכום הזה ? מבחינת הרכבה של הרכב בשתי מדינות שונות ?

פורסם

לרובוט שמרכיב את הרכב לא אכפת באיזה מדינה הוא נמצא.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לאוריס ההיברידית צריכת דלק טובה משל הקורולה, כך שתוך שנתיים-שלוש אתה מחזיר את ההפרש במחיר הרכישה.

האוריס גם קצת מאובזרת יותר (סאן-רוף, למשל) אבל המושב האחורי שלה צפוף יותר (בעיקר בראש).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...