Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

לאחרונה קראתי הן כאן בפורום והן בפורום וואגיט אודות פגם בייצור של רצועת התזמון והמותחן שלה ברכבי וואג (להבנתי מהשנים 2010-2012, תקנו אותי אם אני טועה).

בנוסף, הבנתי כי היבואן (כהרגלו) מתנער מאחריות וגם כאשר מעלים את הבעיה הספציפית בפניו ומבקשים לבדוק זאת (לא משנה באיזה מוסך), נטען כי הכל תקין ואפשר להמשיך לנסוע.

 

לאור המלצות רבות ופחד כי אכן שרשרת התזמון תקפוץ/ תצוץ בעיה במותחן החלטתי לגשת למוסך רון לצורך החלפת החלקים הללו וכך עשיתי היום.

 

אשמח אם חבר'ה שרכבם סבלו מהתופעה הנ"ל ונאלצו לשלם מכיסם את התיקון (שלדעתי הצריך ריקול), יגיבו בדיון מפני שלדעתי יש מקום לחשוב על תביעה (אולי ייצוגית).

 

תודה רבה,

דור.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

אצלי השרשרת הרעישה בהנעה ברומסטר 1.2TSI שנת 2010. התקלה התרחשה ב-2013 חודשיים לאחר תום האחריות, והיצרן אישר החלפת שרשרת + מותחן + שמן על חשבונו.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

 

פורסם

אני יכול להעיד כי אצלי הרכב השמיע מעין תיקתוקים מכיוון המנוע שבזמן האחרון התגברו.

כשנחשפתי לתופעה הבנתי כי קיים פגם בשרשרת התזמון ובתופסן שלה.

אגב, הרכב נסע קצת פחות מ-29,000 קילומטר, קילומטרז' נמוך מאוד לכל הדעות- מה שמעצים את המסקנה כי מדובר בפגם בייצור.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

אני החלפתי בלאון 2011 1.8tsi. עלתה באוקטובר והגיעה עם הרוויזיה הפגומה ושרשרת חלשה. כרגיל היבואן מתעלם מאיתנו,מישהו יודע עם בעולם החלק מוחלף כרצון טוב לאחר תקופת האחריות?

פורסם

מדובר בכשל (שסודר מ-2012) - זאת עובדה.

 

לי החליפו ללא ויכוח, אז אצלי זה התרחש במהלך השנה השלישית לחיי המכונית ו-36K ק"מ. לרב, אם הרכב לא טופל במוסכי היבואן אז היצרן מתנער (שימו לב, היצרן - היבואן לא יממן החלפה המונית של שרשראות תזמון ללא עלות), ונוהל זה קיים גם באירופה. בקרות התקלה לאחר 4 שנים ויותר, אם הרכב מטופל במוסכי היבואן ברציפות, אז בהחלט יש מצב שלאחר דין ודברים היבואן יצליח לשכנע את היצרן לקחת על עצמו את עלות ההחלפה או % נכבד ממנה. לכל הפחות, אם היצרן לא יסכים אז היבואן לרב ייתן הנחה על העבודה והחלפים. לרכב שטופל במוסכי היבואן ברציפות, שווה להיות להתעקש (בנימוס) על החלפה ללא עלות.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

 

פורסם

בטיפול שנה שלישית אמרתי שיבדקו כי יש רעש, הרעש היה פעם בכמה התנעות, רק שהיה קר בחוץ, לא כל הזמן. במוסך אמרו שאין שום בעיה.

אחרי עוד 8 חודשים, הרעש הופיע כמעט כל התנעה, אז לקחתי את הרכב למוסך ושם בדקו ואמרו שיש בעיה בשרשרת והם מחליפים לי אותה. בסוף שילמתי רק על שמן ופילטר, וגם אמרו לי להגיע לטיפול רק עוד 15000 ק"מ. אז גם חסכתי על הטיפול שהיה צריך להיות עוד 4 חודשים ולא לקחו על עבודה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

סליחה, אבל לעניות דעתי שרשרת ומותחן שהולכים אחרי פחות מ30 אלף קילומטר זה אומר משהו על החלק.

זה בכלל לא רלוונטי אם עברו 3 שנים או 5 שנים, עצם הרעיון ששחררו סדרת רכבים עם חלקים תקולים אומרת דרשני.

מה גם, שאם מכירים בבעיה הזו, מה זה משנה אם עברו 5 ,4 או 3 שנים כשהחלק ידוע כפגום?

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם
סליחה, אבל לעניות דעתי שרשרת ומותחן שהולכים אחרי פחות מ30 אלף קילומטר זה אומר משהו על החלק.

זה בכלל לא רלוונטי אם עברו 3 שנים או 5 שנים, עצם הרעיון ששחררו סדרת רכבים עם חלקים תקולים אומרת דרשני.

מה גם, שאם מכירים בבעיה הזו, מה זה משנה אם עברו 5 ,4 או 3 שנים כשהחלק ידוע כפגום?

אנחנו מדברים על VAG פה..

זה עוד שטויות, תראה איזה מניפולציות הם עושים בחלקים אחרים של הגלובוס

יום טוב גם לך

פורסם

רכב בן 3 שנים, 46,000 ק"מ.

לאחרונה, לעיתים, החל להיות רעש בבוקר.

ביצעתי את טיפול המנע במוסך רון, 2,500 שקל כולל מע"מ.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
אנחנו מדברים על VAG פה..

זה עוד שטויות, תראה איזה מניפולציות הם עושים בחלקים אחרים של הגלובוס

 

עצוב ומכעיס.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

×
×
  • תוכן חדש...