Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש להוריד כמה מסמכים, ובאתר להפתעתי דורשים מאות (!!!) שקלים בשביל פאקינג מסמך.

האם אני לא יודע לחפש במקום הנכון?

האם יש דרך אחרת לצפות במסמכי תקן שונים?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תקן מכיל בד"כ לא מעט עמודים אז דורשים כסף , מה הפליאה.

לפחות בעבר, היה להם ספריה במכון בה יכולת לעיין בתקנים ללא תשלום , ניתן היה גם לצלם שם!!

מה כרגע המצב אין לי מושג קלוש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אהה?!?!? שיכיל מליון עמודים, מצידי שיהיה באורך של מלחמה ושלום, זו לא סיבה לעלות כלשהי , הם לא מדפיסים ושולחים לי הביתה.

נו מילא, לא באמת ציפיתי שיהיה שירות ממשלתי חינם לציבור.

מצאתי באתר את שאמרת:

באתר האינטרנט של המכון ניתן להשתמש במנוע החיפוש המתקדם לאיתור תקנים.

במרכז המידע ברח' חיים לבנון 42 ת"א ניתן להיעזר במומחי המרכז ללא תשלום לאיתור תקנים ישראליים ובין לאומיים.. כמו כן ניתן במרכז המידע, לעיין בתקנים ללא תשלום.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אני מחפש להוריד כמה מסמכים, ובאתר להפתעתי דורשים מאות (!!!) שקלים בשביל פאקינג מסמך.

אכן מחירם של תקנים ישראלים הינו גבוה וזה לא חדש. אין מקום להוריד חינם אין כסף את התקנים העדכניים.

במידה ואין בתקן הישראלי מפרט ייחודי לישראל חפש תקן DIN/ISO/ANSI מקביל בשפה האנגלית ובהרבה מקרים ניתן למצוא גרסאות יישנות של התקן.

בדרך כלל קל יותר להבין את התקנים בשפה האנגלית.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מחפש את ת״י 579, העוסק במערכות סולאריות תירמוסיפוניות ( או בקיצור דוודי שמש).

מרק לצערי התקן הוא ישראלי, ואיני יודע אם יש לו גרסה אנגלית …

פורסם

תן לי לבדוק היום. יכול להיות שיש לי טיוטה.

רק לידע כללי, בכל מקום בעולם תקנים עולים הרבה כסף כי להכין אותם עולה הרבה כסף. אתה לא משלם על הנייר אלא על הזמן והמשאבים שמשקיעים בהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טחנתי את גוגל, אבל אין בנמצא. אני מניח שכמו שאמר נהג הלילה, העלות בעצם מגלמת את כל העבודה מסביב על התקן.

פורסם

בינתיים לא הצלחתי למצוא.

השאלה מה אתה בדיוק צריך מהתקן. יכול להיות שבשיחת טלפון לאחד היצרנים תקבל במייל כל מה שאתה צריך.

פורסם (נערך)

אני בודק גם עם היצרנים.

כעיקרון כשמתקינים דוד שמש בבית חדש יש צורך לעמוד בתקנים כמו התקנת מערבל ביציאה, שימוש בצנרת נחושת ומחברים, קשירה בחוט שזור מגולוון וכו׳, כל זה על מנת שבסיום הבניה הבית יקבל את האישורים המתאימים וכן טופס 4.

מסתבר שיש עדכונים לתקן, או שפשוט כל פעם שמגיע מפקח אחר לבית חדש לבדיקה יש לו קריזות אחרות או שהוא נותן דגש על מה שמעניין אותו.

אם אני אהיה מסונכרן עם התקן עצמו אף מפקח לא יחרטט לי את המוח [emoji3]

עריכה אחרונה על ידי erezfed

פורסם

אם ככה אז תשקיע ותקנה את התקן.

אני כבר שילמתי עשרות אלפי שקלים על תקנים ולא מצטער על זה.

פורסם

תקנים זרים מגיעים למאות שקלים לתקן.

לקבל תעודת בדיקה באנגלית עולה אצלם 500 שקל ולוקח יותר משבועיים.

פורסם

ראה ה"פ.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
  • תוכן חדש...