Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר עברתי את ה700 הזמנות באלי , בינתיים הכול טוב כמובן שהיו כמה מקרים פה ושם.

אבל גם איביי לא חסין, הזמנתי מוצר בעלות 35$ באייבי, במקום המוצר המוכר שלך לי מעטפה אם מטבע סיני בפנים, פייפאל לא קיבלו את הדיספיוט מבחינתם המוצר נשלך והתקבל עלידי, 35$ דולר הלכו, להפתעתי המטבעה היה משנת 1972 ועלה 100$ באייביי, מכרתי אותו במכרז ב45$ ככה שניצלתי.

לאומת זאת פעם גנבו לי ישירות מפייפאל 390$ , פשוט הורידו את הכסף וזהו, לא מכירה ולא כלום, לפייפאל לקח שבועיים עד שהחזירו את הכסף כבר היתי בשלב של הפעלת ביטוח של חברת האשראי.

ככה שבכולם יש פאקים, באתרים שציינתם למעלה אכן סיכוי קטן יותר לבעיות אבל גם הם לא חסינים.

אודי A4

דימה.

פורסם
קרה לי קטע משעשע עם מוכר באליאקספרס.

הזמנתי שעון יד מזוייף, אחרי חודש וחצי שהשעון לא הגיע שלחתי למוכר הודעה והוא אמר שהוא לא שולח מוצרים לישראל.

באותו היום אני הולך לדואר ומה אני מקבל? את השעון שהזמנתי ממנו. המוכר גם החזיר לי את הכסף(100 שקלים) וככה קיבלתי שעון מתנה.

בכלל, שום אתר לא אמין, גם בפייפאל. מכיר אישית 2 מקרים שבו פרצו לחשבונות פייפאל וקנו בסכומים של מעל 1000 שקלים(כמובן שפייפאל החזירו את כל הכסף בחזרה).

מקווה שהחזרת לו את הכסף

קובי

:-)

• תוכן חדש...