Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ספורטז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכם

מבקש חוות דעתכם לגבי רכישת רכב חדש קיה ספורטז שהדבר היחידי שמפריע לי זה שהוא מזהם אוויר בדרגה 15 . האם יש לכך משמעות או שניתן להתעלם מכך

פורסם

תעשה חיפוש באתר. הרכב נטחן מכל הכיוונים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מכיוון שמדובר בג'יפ, הרי שממילא מדובר ברכב שהוא פחות אווירודינמי, לכן במהלך הנסיעה, ישנה התנגדות רבה יותר לרוח, בעיקר בשל הגובה של הרכב והמבנה שלו.

זו הסיבה שהרכבים האלה גם פחות חסכוניים. עד כמה זה משמעותי בעבורך?

פורסם
מכיוון שמדובר בג'יפ, הרי שממילא מדובר ברכב שהוא פחות אווירודינמי, לכן במהלך הנסיעה, ישנה התנגדות רבה יותר לרוח, בעיקר בשל הגובה של הרכב והמבנה שלו.

זו הסיבה שהרכבים האלה גם פחות חסכוניים. עד כמה זה משמעותי בעבורך?

לא בהכרח נכון. ה CX5 גם כן ג'יפון ועדיין מזהם הרבה פחות. עניין של טכנולוגיה מיושנת יחסית.

פורסם
שלום רב לכם

מבקש חוות דעתכם לגבי רכישת רכב חדש קיה ספורטז שהדבר היחידי שמפריע לי זה שהוא מזהם אוויר בדרגה 15 . האם יש לכך משמעות או שניתן להתעלם מכך

זה באמת חיסרון יחסי שיש לספורטז',

מצד שני קח בחשבון שקיים הפרש מחיר בינו לבין רוב הרכבים הראויים באותר קטגוריה .

פורסם

המכונית קיה ספורטז מיועדת לבת שלי והיא נוסעת לפחות בין 80 ל-100 קילומטר ביום (לעבודה וחזרה) ומה שמפריע לי זה גם תצרוכת הדלק עד כמה שהבנתי כאן בפורום הוא בין 6-8 קילומטר לליטר מבחינת תקציב עד 150000 אשמח לדעתכם .תודה ראש

פורסם

הספורטאז׳ 1600 סמ״ק לא צורך 6 קילומטרים לליטר. אולי 9, וגם זה בנסיעות עירוניות נטו.

ברגע שאתה מבקש ג׳יפון אז אוטומטית אתה מתפשר קצת על צריכת הדלק. אם בכל זאת חשוב לכם חיסכון אז מיצובישי אאוטלנדר צורה חדשה היא אופציה חסכונית יחסית, כמו גם ניסאן ג׳וק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...