Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

מבקש עזרתכם בנושא שאני די ירוק בו: אני מחפש TV שתהיה תלויה על קיר ותחובר למחשב.

1. LCD או פלאזמה?

2. היא תיהיה תלויה בפינת החדר ולא צמודה לקיר; האם יש בשוק מיתלים/זרועות עבור פינות החדר?

הגבלת הגובה סה"כ היא 60 ס"מ מסוף הדלת עד התקרה מעליה.

3. הטלויזיה תצטרך להיות עם ממיר מובנה, למיקרה שבכל זאת ירצו לראות בה תכנים "ממשלתיים"...

4. צג של "40 יהיה יופי, זהו המקסימום האפשרי.

תודה רבה.

פורסם

למה דווקא LCD או פלאזמה ולא LED?

הטלוויזיות האלו כבר די ישנות עכשיו יותר הולך LED.

יש זרועות של ברקן אם לא טועה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

כעיקרון LED זה סוג של LCD. כמעט אין להשיג כבר LCD מהדור הקודם.

פלאזמה - לדעתי פלאזמות טובות מציגות תמונה הרבה יותר נעימה מ- LED. אבל זה עניין של טעם אישי.

יש זרוע שמתאימה לפינה. זו זרוע עם צידוד אופקי ב- 2 מקומות. בבסיס ובחיבור של ה"פרפר" לזרוע.

מה המרחק צפיה שלך?

והיכן נמצא המחשב ?

נ.ב.

מצאתי דוגמא לזרוע:

http://www.shopoint.co.il/Product.aspx?productid=189

פורסם

בוקר טוב רנו 5.

תודה עבור העזרה; אני לא מקובע על סוג מסוים, סתם רשמתי כי זה מה ששמעתי. אין לי מושג בתחום.

אז אני מבין שאתה ממליץ ללכת בכיוון של LED ?

הסוג הזה לא יקר נורא בהשוואה לשיטות האחרות?

פורסם
כעיקרון LED זה סוג של LCD. כמעט אין להשיג כבר LCD מהדור הקודם.

פלאזמה - לדעתי פלאזמות טובות מציגות תמונה הרבה יותר נעימה מ- LED. אבל זה עניין של טעם אישי.

יש זרוע שמתאימה לפינה. זו זרוע עם צידוד אופקי ב- 2 מקומות. בבסיס ובחיבור של ה"פרפר" לזרוע.

מה המרחק צפיה שלך?

והיכן נמצא המחשב ?

נ.ב.

מצאתי דוגמא לזרוע:

http://www.shopoint.co.il/Product.aspx?productid=189

שלום רכבת 8)

המרחק הוא כ- 2 מטר.

המחשב נמצא בקרבת מקום, אני לא חושב שתהיה בעיית חיבור בגלל המרחק.

פורסם

ב- זאפ יש אפשרות בחירה במיון של טלויזיה עם ממיר דיגיטלי -

DVB-T

וגם

DVB-T2

מהאחרונה יש רק 2 מכשירים שיקרים יותר מהראשון.

מה זה והאם זה חשוב? האם לרכוש כזאת או שאוכל להישאר לצרכיי עם ה- DVB-T הרגיל?

פורסם

כרגע עידן + משדרים רק DVB-T1.

בעתיד מתוכנן להרחיב לעבור לשדר בתקן DVB-T2. אז אם חשוב לך שהטלויזיה תוכל להתקדם אז זה כדאי.

ובמרחק 2 מ' לא חייבים 40". זה מרחק קצר, אפשר להסתפק גם ב- 37 וגם 32".

פורסם

כן ממליץ על LED.

אני רכשתי לפני שנה וחצי לערך סמסונג 40 אינץ' LED ולי באופן אישי זה יותר טוב מפלאזמה/LCD ישנה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

האם עליי להקפיד ולוודא שהיא ניתנת להרכבה על זרוע, או שכיום כל TV מתאימה להתקנה שכזו?

האם התדר חשוב לי?

אילו כניסות עליי לבחור - קדמיות או אחוריות?

מה לגבי יציאות? למה הן משמשות?

זויות צפיה - למה הכוונה? הרי תמיד יצפו בה ישר: הזרוע מאפשרת זאת, לא?

תודה על העזרה.

פורסם

מה התקציב לטלוויזיה?

בכל מקרה חשוב שהטלוויזיה תהיה 1080P כלומר FHD.

כמובן חיבור HDMI.

ייתכן שבמשחקים בעיקר FPS מסוימים יהיה לך LAG לא ככ מורגש.

והכי חושב איך תחבר את ה TV למחשב, כלומר המרחק שבין המחשב ל TV, לעתים יש הנחתה של הכבל והתוצאה היא איבוד מידע וקליטה רעה.

אופציה א

אופציה ב

פורסם (נערך)

התקציב הוא פחות מ- 2000 ש"ח, כלומר גם 1600 ש"ח יהיה מצוין כל עוד לא מדובר ביצרן לא ידוע.

אודה גם להתייחסות לשאר הקושיות.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם

ירחמיאל - בדוק את עצמך שוב. אם מדובר בטלויזיה שמטרתה צפיה בסרטים (מתכנים ממשלתיים\הוט\יס\מחשב) זה בסדר. לשחק במחשב מול טלויזיה שבסיסה בגבה 2.10 מ' (מעל הדלת) ומטווח 2 מ'? ממלי לך לרכוש מנוי במחלקה הנאורוכירורגית לטיפול בצואר הכואב. טלויזיה שמותקנת מעל דלת מתאימה לצפיה בשכיבה, לא בישיבה, כך שאם אינך משחק בשכיבה (והתנוחה ממש לא נוחה למשחקים) - רד מהרעיון.

אישית בכל חדרי השינה (+בחדר הכביסה, שיש בו מיטה עם פוטנציאל להלנת אורחים) יש טלויזיות "32 (HD ready) והן עושות את העבודה היטב אבל רק לצפיה בסרטים. למשחקים יש צגים שולחניים "23-24.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...