Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בימים הקרובים אני אמור לקבל רכב מודל 2008 , לאחר 7 שנים הרכב מלא סווירלים.

בשביל לפתוח ברגל ימין עם הרכב החדש , אני רוצה לעשות לו דיטיילינג.

לאחר קריאה מרובה בדפי האינטרנט וכאן בפורום הבנתי שלא מדובר בסוג הניקיון שהכרתי עד היום , אלה בהרבה פרטים, חומרים, וסיכונים .

מאחר והצבע של הרכב הוא מטאלי , ולאחר שקראתי שלל דברים מפחידים על מה ידיים לא מיומנות יכולות לעשות לצבע , החלטתי שהסיכון גבוהה מידי ואקח את הרכב לאיש מקצוע ומשם אלמד מהדרגה

אבל עדיין יש לי כמה שאלות לא פתורות:

1)כמה אמור לעלות דיטיילינג חיצוני לרכב אצל איש מקצוע? כמובן שזה תלוי איפה ואיזה סוג , אבל תנסו לתת לי מחיר פחות או יותר שאדע עם מה אני מתמודד.

2)כל כמה זמן אמורים לעשות את הדיטיילינג? (אני מדבר על פוליש והווקס , לא על השטיפה הרגילה השבועית)

3) אשמח להמלצה על מקום שיעשה עבודה טובה (עם מחירים סבירים , ולא מחירי "שם")

תודה רבה לכם :)

עריכה אחרונה על ידי winnerm
פורסם

1) שאלה שקשה לענות עליה, תלוי מה מצב הרכב, תלוי באיזה פיתרון תבחר. יכול להיות בין 1,000 ל-3,000 שקל, אם הרכב צריך גם פחחות וצביעה - גם הרבה יותר.

2) פוליש - אין הגדרה של "כל כמה זמן צריך לעשות". פוליש עושים כשצריך לעשות (אם רוצים). אם תשטוף את הרכב באופן קבוע בטכניקה נכונה, תיישם עליו שכבות הגנה - אתה תשמור על הצבע היטב, וסביר שייקח הרבה מאד זמן עד שתצטרך שוב פוליש. צריך לזכור שפוליש הוא לא דבר רצוי - אתה מוריד שכבות לכה שאמורה להגן על הצבע מפגעי השמש.

3) יעקב אלטר - לא מכיר אותו, אבל שמעתי עליו רבות וגם יש עליו המלצות כאן בפורום.

יבגני מ-Ness Detail - מאד מקצועי ועתיר ניסיון.

יש עוד חברי פורום שבעצמם עושים דיטיילינג עם תוצאות מעולות.

פורסם

תודה לך על התגובה.

הרכב במצב מעולה , אין צורך בפחחות ותיקוני צבע , רק לדיטיילינג לצבע , ולשמשות (חישוקים אני יעשה)

• תוכן חדש...