Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לאחר חיפושים רבים לפני רכישה מצאתי את הפורום ומקווה שתוכלו לעזור לי להחליט, אז ככה מדובר בפיאט פונטו איבו 2010 . עברה כ30K יד 3 (אני אהיה יד 4), לקחתי את הרכב לבדיקה וזה הטופס בדיקה:

בדיקה.JPG

בעל הרכב דורש 38K

מה ההמלצה, לקנות או להתרחק?

תודה לעונים

פורסם

לרכב הייתה תאונה אם כי לא קשה,סך הכול פגוש ומכסה מנוע,מעבר לזה לא רשום משהו חריג,הייתי בכול זאת מבקש לראות דוח שמאי רק בשביל להיות רגוע.

מעבר לזה אין משהו חריג,למעט היד של הרכב שגבוהה לשנתון.

יש היסטורית טיפולים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקי,אם לרכב יש היסטורית טיפולים במורשה זה מצוין.

אם בדוח שמאי אין משהו חריג,תתחדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש היסטוריית טיפולים? יד קצת גבוהה וק"מ נמוך, מאוד נמוך.

תבדוק שלא זוייף ושהרכב עבר את הטיפולים בזמן (המלצת היצרן היא אחת ל30K או שנתיים). כאן מדובר על רכב כבן 5, ככה שתבדוק שבוצעו טיפולים לפחות אחת לשנתיים.

האם מדובר בידני או רובוטי?

מבחינתה מכאנית הבדיקה נראית טוב ואם היסטוריית הטיפולים של הרכב מתועדת ומסודרת בסה"כ נשמע שמדובר באקזמפלר טוב.

לגבי היד הגבוהה, אם אתה מתכוון להישאר עם האוטו מספר שנים אז זה לא נורא, אבל אם אתה מעוניין בו לתקופה קצרה יחסית, כנראה שהמכירה העתידית לא תהיה קלה במיוחד.

עריכה: אני רואה שהקדימו אותי.

קח בחשבון שיד יבואן מורידה 10% מהמחירון.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

נערכה בדיקה של הצילנדרים והנמוך מבינהם היה 92% אני אוכל גם להעלות אותה, והבודק טען שזה מתאים לק"מ. בנוסף הרכב נרכש מסוכנות טרייד אין גדולה ולא מאדם פרטי.

• תוכן חדש...