Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אשמח לעזרתכם אם למישהו יש מושג מה ניתן לעשות לגבי רכב צבאי (דוד צבאי) שפגע בדלת רכבי (יש עדים), בעת רוורס, כנראה לא שם לב והמשיך לנסוע.

אין לי את המספר של הרכב, אבל יש לי תמונות שלו ששכן צילם.

התקשרתי למשטרה צבאית ואמרו לי לפנות למשטרה אם אין לי מספר רכב.

במשטרה לא יוכלו לעשות כלום, כי הם לא יכולים לשלוף מידע לגבי איזה רכב הוצב ממול ביתינו לשמור ביום הפגיעה..

יש למישהו מושג?

תודה!

פורסם
נסה ליצור קשר עם החטמ"ר בגזרתכם.

מדובר באיזור השומרון, וזאת עמדה שעומדים שם באופן חצי קבוע לשמירה.

דיברתי עם מ"פ המוצב, "ביצעו תחקיר" וסיבנו אותי מפה ועד להודעה חדשה במשך שבוע -

הוא "מברר לי מה המספר רכב" כבר שבוע שיש כולה במוצב במועד הפגיעה 2 רכבי "דוד", אחד חפ"ק - שזה לא היה זה, והשני זה ה"דוד" הפוגע.

מהממצאים מול החיילים - תשובה ראשונה שקיבלתי : אף אחד לא יודע מה קרה, לא ראה, היה אירוע משטרתי (אין קשר ביישוב אחר בכלל).

אחרי שלחצתי, הוא חוזר אלי עם תשובה שהג'יפ בכלל לא עומד שם, זה לא מקום שהם שומרים בו, והם לא מכירים את זה - אחרי שהצגתי לו תמונה של הג'יפ במקום "שלא עמדו בו בכלל", ועשרה עדים נוספים, שהג'יפ מבלה שם בממוצע פעם ביומיים - הוא עונה לי "כן? זה חמור מאוד, אם משקרים לי. (כאילו שמ"פ לא יודע איפה הנקודות תצפיות שהג'יפ שלהם חונה באופן קבוע), אם כך תפנה למצ"ח מבחינתי שיכנסו לכלא"

הסברתי לו שבמצ"ח אין עם מי לדבר בלי מספר רכב, אז הוא בודק כבר שבוע את המספר רכב..

פורסם

באיזה מוצב מדובר? במקומך פשוט הייתי מחכה לג'יפ בכניסה למוצב עד שייצא/ייכנס ורושם את מספר הרכב, במקום כל הבלגאן הזה.

פורסם

גם אני, תן את מס' הג'יפ הקיים במוצב- שיוכיחו שזה לא הג'יפ הפוגע.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

איזו חוצפה. בכל מקרה עדיף להגיש תלונה במשטרה כדי שיהיה מוכן כשתמצא אותם. ממש מעצבן. תאונות קורות, אבל שקצין סתם יסבך אותך? למה?

פורסם

גם אותי סיבנו אחרי ששברו לי את הטלפון. אחרי שפניתי נציב קבילות כל הדיבור השתנה פתאום

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
גם אני, תן את מס' הג'יפ הקיים במוצב- שיוכיחו שזה לא הג'יפ הפוגע.

איזה שטויות, הוא לא יכול לפברק מספר רישוי אם הוא לא יודע בודאות שזה הרכב הפוגע,

עצה חכמה יותר, שהרכב החשוד נמצא בקרבתך, בדוק סימנים, גם אם מדובר ברכב כבד / משוריין, לעיתים ישארו סימנים,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אני לא רוצה לתת יותר מידי פרטים מהצבא. אבל כאחד ששירת כנהג בט״ש אני סבור שהחפק של המפ הוא זה שדפק לך את הרכב.

והסיבה הפשוטה היא שלנהגים בצבא יש פקודה לעשות רוורס עם מכווין קרקעי. ולמפקדים והקצינים שבסיור יש קטע לאכוף בצורה קיצונית את הפקודה הזו.

חפקים לעומת זו הם נהגי על. הם גם לא צריכים לישון לפני שהם עולים להגה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
...והסיבה הפשוטה היא שלנהגים בצבא יש פקודה לעשות רוורס עם מכווין קרקעי. ולמפקדים והקצינים שבסיור יש קטע לאכוף בצורה קיצונית את הפקודה הזו.

לא נכון, לרכב "דויד" אין צורך במכוון.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

אם אני זוכר טוב בדוד יש מצלמת רוורס?

בכל מקרה, הצבא אמור לדעת איפה כל רכב כזה היה נמצא, יש מערכת מעקב על רוב הרכבים הצבאיים ויודעים גם מי נהג לפי כרטיס עבודה ולפי החוגר שהוא העביר במערכת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...