Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרוש: אביר על סוס לבן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם.

זה בטח לא חדש לכם שהפורום הזעיר שלנו הוא לא סתם עוד פורום רכב. תשאלו את גוגל ותראו איך כמעט על כל נושא בעולם הפורום יופיע באחת התוצאות הראשונות, גם לאחר ניקוי קוקיז.

מאחר וזה המצב, למה שלא נרתום את חוכמת ההמונים למצווה הקדושה של מציאת זיווג? הרי כל אחד מכיר מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו בודד, שחבל-עליו-איזה-מקסים-הוא-באמת-משהו-לא-רגיל-גבר-גבר-שחבל-על-הזמן-אז-איך-הוא-לבד-???.

המיועדת היא ידידה טובה שלי, בת 29, קיבוצניקית במקור, גבוהה (1.75, משהו כזה), בלונדינית עם עיניים כחולות, גוף מדהים ועושה המון ספורט, אחרי אוניברסיטה (בהצטיינות), קוראת, כותבת, מטיילת המון ובעיקר בעלת אישיות עמוקה ומיוחדת מאוד, בלי צל של ספק הבחורה החכמה והעמוקה ביותר שיצא לי להכיר. תסלחו לי שאני לא מצרף תמונה ולא מפרט עליה יותר, אבל תאמינו לי שכל הכתוב אמת ושהיא באמת בחורה מדהימה? :wink:

אם הייתי צריך להמשיל אותה לרכב אז מדובר בבראבו / פאביה / ג'ימני יד ראשונה מרופא, 5,000 קילומטר על השעון, חונה בחנייה תת קרקעית פרטית, בלי שריטה ושנמכרת מתחת המחירון. כזאת מציאה, לרוץ ולחטוף.

האביר המיועד צריך להיות סביב גיל ה- 30, רצוי מאוד בעל רקע קיבוצי / מושבי, אוהב ספורט וטיולים, מגורים באזור מרכז-צפון ובעיקר שיהיה בן אדם מיוחד. לא אחד שמחפש זיון, לא איש חיי הלילה, לא אחד ששוחה בכסף, לא אחד שמתלבש במותגים ולא אחד שחש את עצמו. כן, שיראה טוב אבל שגם יהיה "על הקרקע", עם בטחון עצמי, כובש, שורשי, אמיתי, ישר, עמוק, בעל יכולת להקשיב, להכיל, לייעץ, לתת, חבר'מן, בקיצור – ילד טוב.

תאמינו לי שמי שיכיר אותה רק ירוויח, ובענק.

התיבה הפרטית שלי פתוחה להצעות. Shoot.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא. ממש לא. לא בכיוון.

לא סתם רשמתי מישהו "מיוחד". זה צריך להיות מישהו עם אישיות באמת בלתי רגילה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

המיועדת היא ידידה טובה שלי, בת 29, קיבוצניקית במקור, גבוהה (1.75, משהו כזה), בלונדינית עם עיניים כחולות, גוף מדהים ועושה המון ספורט, אחרי אוניברסיטה (בהצטיינות), קוראת, כותבת, מטיילת המון ובעיקר בעלת אישיות עמוקה ומיוחדת מאוד, בלי צל של ספק הבחורה החכמה והעמוקה ביותר שיצא לי להכיר. תסלחו לי שאני לא מצרף תמונה ולא מפרט עליה יותר, אבל תאמינו לי שכל הכתוב אמת ושהיא באמת בחורה מדהימה? :wink:.

לפי התאור המצוטט, לא ממש אמורה להיות לה בעיה להכיר, מספיק שהיא תצא החוצה.

בכל מקרה, יש לי חבר מתאים לתאור... גיל 28-29, בחור טוב ושקט, במקור מכפר ורדים והיום מחיפה.

אנחנו חברים מהלימודים והיום גם עובדים ביחד. עונה לתיאור באופן כמעט מושלם, לא חיית מסיבות, שקט, על הקרקע והכי חשוב חבר טוב.

במידה והגיל ואזור הצפון (הוא גר בחיפה) רלוונטי אז בכיף... הוא מחפש.

לא רוצה להשמע גיי... אבל הוא גם בהחלט נראה טוב ;)

אפשר להמשיך בפרטי אם הגברת מעוניינת.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

איתמר, זאת מי שאני חושב שזאת?

אם כן. אני עומד מאחורי כל מילה שנכתבה. ראיתי את הגברת פעם אחת והוקסמתי לגמרי. מותק אמיתית. אם לא הייתי תפוס, צעיר מדי בשנתיים, לא קיבוצניק, לובש מותגים, חש מעצמי, איש חיי הלילה (בעבר אבל עדיין השריטה קיימת), הייתי קופץ על המציאה. יותר מזה, הייתי משתמש בקשרים שלי כדי לדאוד למחיקתו של השרשור כדי שלא יהיו מתחרים.

בקיצור, "אם זה טוב מדי בשביל להיות אמיתי - הפעם זה אמיתי".

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
איתמר, זאת מי שאני חושב שזאת?

אכן 8)

תודה על המחמאות.

ורועי, עכשיו אני מתחלף איתך בגיל, אבל עכשיו.

פורסם

איתמר,

אם יש בה את כל המעלות האלה שכתבת והיא עדיין רווקה (מה, רווקה, אפילו בלי חבר) בגיל 29, מתחת לפני השטח של "ידידות" שוכנת שריטה עמוקה, עמוקה!

מאחר והיא לא עונה לתאור של זו שאני מכיר, נראה לי אתה אוסף אותן סביבך! :twisted:

אם לא הייתי ...חש מעצמי...

חש מעצמי?

מה זה אומר? מאונן הרבה?:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אוווו סחיטה מתפתחת בפורום [הסוחטת היא זו עם מכונת הכביסה בסימלון, כמה מתאים]. כמובן שאם הייתי צריך לסחוט מישהו, אז הבנאדם האחרון היה דניס, אבל בסדר. כל אחד והרצון שלו לחיות [או לא].

האמת שאני מכיר מישהו עם רוב התכונות שהיא ציינה רק שהוא מאוד עשיר ולובש בעיקר מותגים. זה הקוד בעבודה. חבל.

מה שאני מנסה לומר זה שעם רשימת דרישות כזו אולי כדאי קודם להתייעץ בפורום אבירים על סוס לבן :roll:

באגירה, הרבה פעמים לא מוצאים בני זוג כי לא מגיעים למקומות שאפשר למצוא. אנשים שכל היום בלימודים/עבודה/סידורים וכדומה. בלי בילויים קשה להכיר אנשים. אני חייב לציין שרוב הבנות שיצאתי איתן הכרתי ביציאות ולא סיפור רומנטי בסופר, שמישהו מפיל את המצרכים ואז מרימים ביחד. פעם אחרונה שזה קרה לי אני וגבר בגובה 2.01 ורוחב 2.01 החזקנו ידיים לשנייה. זה היה רומנטי, אבל לא נעים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה אתה! מצאתי אותך!

אתה יודע כמה אני מתגעגע?

מאז המקרה ההוא בסופר, אני לא ישן לילה בלי לחלום עליך!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם מישהו/י מפיל/ה בטעות את המצרכים בסופר לידי אני מצביע עליו/ה וצוחק בקול שכולם יראו.

בהצלחה בשידוך!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...