Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כפי שכתבו לך, להיצמד להוראות יצרן ולהיכנס למוסך לבדיקה מקיפה. קנית רכב בכמה עשרות אלפי שקלים, תשקיע עוד כמה אלפים וסע בראש שקט.

בעבר יצא לי לרכוש רכב מזקן שבקושי נסע ואמנם טיפל במוסך מורשה אבל התקמצן בכל מיני דברים והסתיר ממני תקלות שהיו ברכב.

הרכב נרכש במשהו כמו 3K מעל המחירון והוצאתי עליו עוד 10K על תיקונים במוסך. בקיצור, עסק לא זול, אני מקווה שלך יהיה יותר מזל משלי.

פורסם
אני הייתי מבצע החלפה של כל הנוזלים ברכב, נוזל קירור, נוזל ממסרה, נוזל בלמים, נוזל הגה כוח (אם יש),

רצועות למיניהן (רצועת מנוע, מזגן וכו'), גומיות יבשות, פילטרים (חוץ מפילטר שמן, תחליף פילטר אוויר למנוע ופילטר מזגן).

מחזק את הכתוב.

כל הנוזלים מתפרקים לאט צוברים מים לחות ואבק , וכאשר אין תנועה בנוזלים גם החלק החשוף יותר שלהם מתחמצן ומתפרק.

החלף את כל הנוזלים והגומיות כולל צמיגים.

התחל עם הנוזלים הצמיגים והפילטרים ברכב, ובהמשך כלל ה הרצועות.

בדוק את רצועת / שרשרת התיזמון לדעתי , אם אין רעשים של שרשרת התיזמון לא צריך להחליף.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בטבלת טיפולים אתה צריך ללכת לפי זמנים ולא לפי קילומטראז'.

הייתי ממליץ פשוט לבדוק חלק חלק , רכיב רכיב , עד כמה שאפשר , ומה שלא טוב להחליף.

כמו כן , רצועות אני ממליץ להחליף את כולן.

וגם את הנוזלים למיניהם (שמן מנוע , שמן גיר , נוזל בלם , נוזל קירור)

בדוק צינורות רדיאטור , בדוק ראדיטור שלא סתום , ואם כן , בצע לו ניקוי.

מערכת הדלק , תראה שהצינורות לא נסתמו.

פילטר אוויר גם להחליף.

פשוט לעבור על כל הרכב ומה שלא טוב/סדוק / יותר מדי מלוכלך להחליף.

דוד

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

האם מישהו יכול לתת לינק לטבלת הטיפולים המומלצת בישראל, על מנת שאקבל אחיזה ממה להתחיל?

ברור לי שצריך לעשות את כל הטיפולים שמופיעים בטבלה, ללא קשר למרחק שנסע הרכב.

פורסם

תודה רבה אסף!!!

עכשיו רק צריך לעשות רשימת קניות מפורטת (!) ולקבל המלצות היכן לרכוש.

האם כאן או לפתוח שרשור יעודי?

פורסם

יש לך ברחוב המסגר אם אני זוכר נכון שורה של חנויות חלקי חילוף לרכב. השאלה אם אתה לא מעדיף ללכת למוסך טוב שיעשה לך כבר את כל העבודה ויהיה לך תיעוד של הטיפול או שאתה מעדיף לבצע בעצמך?.

פורסם

אני מעוניין לרכוש את החלקים לבד.

את הטיפולים יתכן ואבצע בסיוע של הכנופיה...

אך גם אם אבצע במוסך, את החלקים אני מעוניין לספק, על מנת שאדע בדיוק מה אני מקבל.

• תוכן חדש...