Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אשכול דגלי ישראל על הרכב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהייתי קטן, לקראת יום העצמאות היה מתנוסס דגל המדינה על כל רכב.

היום זה הפך למנהג לא נפוץ לצערי.

IMG_911666666.jpg

אני שמתי, ואת/ה?

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי כי מספר האנשים שלא מרגישים שייכות טוטאלית למה שהמדינה מייצגת עלה מאז שהיית ילד...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא שם דגל על הרכב כי אי אפשר לכסות את הרכב אח"כ. במקום זה שמתי דגלים על המראות אבל הם כיסו לי את כל שטח המראה בנסיעה (לא בטיחותי) אז העפתי אותם. במקום זה תולה על הבית (מחר בבוקר אתלה).

פורסם

שמתי דגלים על המראות בתקווה שאסתדר איתם בנהיגה, מקסימום נוריד.

בתכלס, לעומת שנים קודמות, אין לי שום תחושה של "פאן בוי" למדינה הזו, אבל זו המדינה היחידה אז לא מזיק לשים דגל.

פורסם

באיזור שלי יש כל הזמן בצמתים תמורת 5 שקלים, מה גם שניתן להשיג את זה בחנויות.

מה שצרם לי לראות זה בחור יהודי שלא שם לב כנראה - מתקרב לרכב של ערבים עם דגלים, כנראה לא ידע שהם ערבים, ולפי התגובה של הבחור נאמרו כמה מילים שם...עצוב.

פורסם

פעם המוטות של הדגלים היו יותר חזקים ולא נשברים בקלות כמו שקורה בשנים האחרונות.

אני מעדיף לנסוע בלי דגל מאשר שהמוט בסופו של דבר ישבר והדגל יזרק על הכביש.

ולא אל תציעו לי פה כיסויי מראות עם דגל ישראל - זה מכוער ועוד יותר מבזה לדעתי את הדגל

פורסם

הפטנט של הדגל על המראה הוא בעייתי מאוד.

גם כשהוא מתאים בדיוק לגודל המראה (והוא לא) הוא נחלש ומושפע מהרוח במהירויות נסיעה גבוהות וסופו תמיד לכסות חלק משטח המראה. מה גם שברכבים רבים כיום יש נורת איתות על גוף הראי, וזו תמיד מוסתרת על ידי הדגל הזה.

אבל אל תקשיבו לי, אני אנרכיסט...:twisted:

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

ב-1998 היתה לאבא שלי מאזדה 323F והוא שם שני דגלים במכסה מנוע.

יש גם כאלו ששמים בנוסף את דגל ארה"ב.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

השנה אני אגוון...אשים דגל ישראל ושל ברית המועצות(תגובות זועמות בעוד 3..2..1..):lol:

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

שנה שעברה שמתי שני דגלים על תא המטען, תוך שעה בערך ילדים שברו לי אותם...שרמו*ות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...