Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייבריד בגישור,או שיש סיכון שאני הולך לשרוף אותם?

המגבר מוציא 104 RMS לכל יציאה ויש ארבעה כאלו,וזה נתון אמיתי לא כמו המגברים האחרים שזורקים סתם באוויר.

מגבר נוסף מחובר לסאב ככה שזה לא רלוונטי לחבר אותו גם לסאב.

תודה.

פורסם

א. אני מאמין שעם כיוונים נכונים יהיה בסדר.

ב. כל עוד לא תגזים, שוב יהיה בסדר.

ג. ספק גדול בליבי שהמגבר הזה נותן באמת 104 לערוץ.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

נסה לגשר ולכוון את הגיין נמוך, ונסה לחבר את הקומפוננט רגיל - כל צד לערוץ אחד - ותראה איך זה.

אני הגעתי למסקנה שאני לא שומע בווליומים כאלה גבוהים בכל מקרה אז ההייבריד מקבלים רק 75 וואט RMS כל צד ונשמעים טוב מאוד. ובכל מקרה - אני לא מאמין שהמגבר הזה באמת מספק 104 וואט RMS לערוץ.

פורסם

אנשים בחיים לא שמעו את המגבר וישר מכריזים שהוא לא נותן לפי ההצהרות שלו!

לפחות תקשיבו לו, ואז תשפטו...

מגאן 265

פורסם

להקשיב לא יעזור... צריך למדוד במעבדה כמו שצריך.

אני אישית לא מאמין לנתונים האלה. אם המגבר מזייף מעשית כמו מגברים של לאנזר (Vibe/Viberant) - אז הוא תמורה מעולה למחיר, אבל עדיין אני לא מאמין לנתונים המוצהרים.

פורסם

משה אני לא חושב שזה נכון במקרה הספציפי הזה.

העובדה שאי אפשר להוכיח שהוא אשם, לא הופכת אותו לחף מפשע, אך כמובן.. בשל העובדה הזאתי

אי אפשר לגזור את דינו.

מה שאני מנסה להגיד, להגיד שהוא עומד בנתונים זה לא רלוונטי, להגיד שהוא לא עומד, גם כן , לא רלוונטי.

לתת השערה אישית שהיא בגדר ניחוש, זה הכי נכון :)

לגבי הגישור, עם כיול נכון של גיין לא צריכה להיות שום בעיה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
משה אני לא חושב שזה נכון במקרה הספציפי הזה.

העובדה שאי אפשר להוכיח שהוא אשם, לא הופכת אותו לחף מפשע, אך כמובן.. בשל העובדה הזאתי

אי אפשר לגזור את דינו.

מה שאני מנסה להגיד, להגיד שהוא עומד בנתונים זה לא רלוונטי, להגיד שהוא לא עומד, גם כן , לא רלוונטי.

לתת השערה אישית שהיא בגדר ניחוש, זה הכי נכון :)

לגבי הגישור, עם כיול נכון של גיין לא צריכה להיות שום בעיה.

איך אומרים, יותר נכון מזה אין!

אשרי תמימי דרך ההולכים בתורת יהוה.

פורסם

אפשרי אבל מיותר. לא מוצא סיבה לתת הספק כפול ויותר על סט שלא ישתמש בו... סתם לנסות להוציא מרמקול יותר ממה שהוא יכול. תשאר עם חיבור רגיל ותחסוך את הסיכוי שמישרף הסט (בהנחה שהמגבר אכן נותר 100 וואט ליציאה).

ולמיטב זכרוני המגבר מוציא 75 ליציאה לא ?

פורסם
אפשרי אבל מיותר. לא מוצא סיבה לתת הספק כפול ויותר על סט שלא ישתמש בו... סתם לנסות להוציא מרמקול יותר ממה שהוא יכול. תשאר עם חיבור רגיל ותחסוך את הסיכוי שמישרף הסט (בהנחה שהמגבר אכן נותר 100 וואט ליציאה).

ולמיטב זכרוני המגבר מוציא 75 ליציאה לא ?

מבחן מעבדה מראה על 104 RMS ליציאה

הבנתי שלא ממש מקפידים במבחן הזה...( יש פה תרד עם הרבה פרטים חיפוש קטן יעזור לכם ! )

פורסם
מבחן מעבדה מראה על 104 RMS ליציאה

הבנתי שלא ממש מקפידים במבחן הזה...( יש פה תרד עם הרבה פרטים חיפוש קטן יעזור לכם ! )

למגבר הנוכחי שנערכה הבדיקה עליו, הוציא 104W RMS, אין זה אומר, שכלל המגברים האלו מוצאים כך.

אי אפשר להכליל בנושא הזה.

• תוכן חדש...