Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה פרוססר h701

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב וחג שמח, אני צריך עזרה עם הפרוססור של אלפיין h701 שמחובר ליחידת ראש d310.

ביצעתי את כל ההגדרות והחיתוכים אבל הפרוססור לא מוציא שמע.

זאת הפעם הראשונה שאני מגדיר אותו לכן איני יודע מה לא עשיתי כשורה.

חיברתי רק פלוס מינוס וזרם לאחר סוויץ והכבל hi-net ליחידת ראש, האם יש עוד חיבור שצריך לחבר ?

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

אופטי מחובר?

(HU: Pioneer Dex-p90rs + deq90 (twik: DC/DC Unit & Tube preamp

Speakers: 3 way AD MM1, MM4, MM6 / Sub: JL 12W6V2-D4

Amps: Butler TD475 / Butler TD1500 / Phoenix Gold Titanium Ti 1200.1

פורסם

היה לי השבוע מקרה דומה , החלפתי את האלטרנטור שלי .

ולאחר ההרכבה הכול נדלק אבל אין קול.

אצלי העצומה ירדה ל0.

פורסם

בהגדרות של ההד יוניט הוא מראה לי או פרוססור h510 או ״אחר״. כמובן שבחרתי באחר אבל לא ניראה לי שהוא מראה לי רבע מהאפשרויות של הפרוססור ואולי ביגלל זה גם אין שמע.

יש אולי עידכון גירסה שצריך לעשות ?

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

חיברתי כבל אופטי וזה עובד, כניראה הבעיה בכבל hi-net , הבעיה היא שכל מה שמחובר לי באופן אנלוגי לא עובד .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע איך זה ב701, אבל לא אמור להיות בורר בין האופטי לאנלוגי?

יכול להיות שאתה פשוט מוגדר כרגע רק לכניסה אופטית?

פורסם

תנסה לפנות אולי בפרטי לחבר הפורום FASTGT - רועי - לא חושב שיש כאן מישהו שמכיר את המוצר הזה טוב יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...