Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך דעתכם על צמיגי MAXXIS/LASSA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

הסתובבתי וחיפשתי צמיגי 50/50 של כביש/שטח לרכב...

בהרבה מקומות ראיתי צמיגים של LASSA וגם של MAXXIS, מישהו הרכיב בעבר צמיגים של חברות אלו?

מישהו יכול לחוות דעתו על צמיגים אלו? לטענת הפנצ'ריות, צמיגים אלה עדיפים על צמיגים "סיניים זולים (יותר)"... לאחרר חיפושים באינטרנט הבנתי שה LASSA טורקי והMAXXIS טייוואני (קצת סותר את ה"יותר טובים מהזבל ה"סיני")....

הצמיגים שעליהם שמתי עין הם ה MAXXIS AT751 והLASSA COMPETUS (שניהם מסווגים כצמיגי ALL TERRAIN)

עלותם היא בערך כ-410 ש"ח לMAXXIS וכ-450 ש"ח לLASSA.

מישהו יודע/מכיר על מקומות זולים יותר שמוכרים צמיגים אלו, אם בכלל מוכרים ביותר זול מזה (עדיין לא ניסיתי ביפו)?

לטעמכם, שווה להשקיע יותר כ-200 ש"ח ולקנות YOKOHAMA GEOLANDER AT או KUMHO (האם קומהו נחשבת לחברה טובה יותר?) או שאולי אפילו TOYO? יש חברות טובות אחרות שמוכרות צמיגי 50/50 לשטח/כביש?

כרגע רכבי נועל את ה BRIDGESTONE DUELLER H/T 684. איך הייתם מסווגים צמיגים אלה מבחינת אחוזי כביש/שטח?

בתודה מראש לכל העונים, ומקווה שהקוראים גם ירוויחו מכך,

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

קודם כל צמיגים טייואנים הם מעולים !

אפילו לרוב טובים יותר מ פירלי ומישלין..אבל תלוי כמובן בדגם..

מקסיס בפרט ..צמיגים טובים מאוד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מאחר ואת בעלי ה-4X4 ב-CF ניתן לספור על אצבעות יד אחת(מקס' שתיים), רצוי להפנות את שאלתך לפורומים יעוודיים כגון:ג'יפטריפ, 4X4 וכד'.

בפורומים אלו תוכל למצוא שלל תגובות, ולא דעה אחת/שתיים שגם הן לעיתים מוסקות מצמיגי כביש.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
קודם כל צמיגים טייואנים הם מעולים !

אפילו לרוב טובים יותר מ פירלי ומישלין..אבל תלוי כמובן בדגם..

מקסיס בפרט ..צמיגים טובים מאוד

מאוד מעניין אותי על מה אתה מבסס את קביעותייך?

אבל מאוד מעניין!

תודה להתייחסותך (נימוקייך).

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

MAXXIS טובים מאוד, היו לי אותם על Mitsubishi Carisma הרבה זמן. החזיקו מעמד טוב מאוד עד מעולה. הם יותר טובים מ- Pirelli למשל. בדוק

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
מאוד מעניין אותי על מה אתה מבסס את קביעותייך?

אבל מאוד מעניין!

תודה להתייחסותך (נימוקייך).

פשוט זה מיתוס שמישלייין ופירלי הכי טובים

אין לי כח לחרוש את האינטרנט הלוך וחזור אבל אם סתכל עד סקרים ומיבחנים של דגמים מקבילים בהצהרן היצרן על ביצועים אז תיראה כמה הקוריאנים יותר טובים

חוצמזה שלא נדבר אם משווים על קבוצות מחיר..באותו מחיר של מישלייין או פירלי אפשר להביא צמיג קוריאנות טוב בכמה רמות יותר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
MAXXIS טובים מאוד, היו לי אותם על Mitsubishi Carisma הרבה זמן. החזיקו מעמד טוב מאוד עד מעולה. הם יותר טובים מ- Pirelli למשל. בדוק

יותר טובים מפירלי P ZERO?

ואו!

• תוכן חדש...