Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח

אני מעוניין לרכוש באיביי מוצר שעלותו מעל 1000 שקל,

אני תמיד השתמשתי בויזה נטען , וטענתי סכומים של 350 ש"ח בערך, לא ניתן לטעון את הויזה מעל ל 1000 ש"ח,

חשבתי על האופציה לטעון 2 כרטיסים במקביל , ולהכניס אותם לחשבון פייפאל,

יש אפשרות אחרת? חוץ מלהשתמש בויזה רגילה?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יש בדואר אפשרות לרכוש גם ויזה נטען במט"ח, בדולרים או באירו. אם תיקח כרטיס כזה אז תוכל לטעון אותו בסכום גבוהה יותר מ1000 שקל.

פורסם
יש בדואר אפשרות לרכוש גם ויזה נטען במט"ח, בדולרים או באירו. אם תיקח כרטיס כזה אז תוכל לטעון אותו בסכום גבוהה יותר מ1000 שקל.

כשהוצאתי בזמנו כרטיס ויזה נטען מט"ח מדואר ישראל, בדקתי באתר שלהם וראיתי שגם שם יש הגבלה עד 1,000 ש"ח.

יכול להיות שזכרוני מטעה אותי ואני לא מדייק. בכל אופן ניסיתי לבדוק זאת עכשיו באתר שלהם, אבל הוא לא עולה אצלי,

אולי בגלל מתקפת הסייבר... שווה בדיקה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

https://bank.postil.com/prepaidcarddeposit/

לפי מה שהבנתי מפה לא ניתן שיהיה בכרטיס יותר מ 10אש"ח.

וזה ויזה מט"ח.

נראה לי שהפיתרון הזה מתאים, אני פשוט רוצה לקנות משקף תנודות באיבי, ובארץ הכל יקר,

פרטים בה"פ .

פורסם

מה הסכום שאתה רוצה לרכוש ? 10אש"ח לא מספיק לך?

בכל מקרה יש עוד אופציה,אבל מעט בעייתית - אפשר להזין לחשבונך בפייפאל כרטיס פיזי עם מסגרת מספקת של מישהו שאתה מכיר (משפחה,חבר וכו') ואחרי החיוב תעשה לו העברה בנקאית של הסכום.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הסכום הזה הוא מספיק בהחלט, פשוט עניתי למגיב מעליי

אין לי כוונה לטעון ביותר מ 2000 ש"ח ,

פרטים בה"פ .

פורסם

יש גם אלטרנטיבה של מאסטרכארד שכנראה תחסוך ממך עמלת המרה למאומת ויזה של הדואר.

אודי A4

דימה.

פורסם

להזמין ויזה ביןלאומי או מאסטרקארד, זה כזה יקר או בעייתי? טוב נו כל אחד עם חשבון הבנק שלו.

מזינים את הכרטיס ושלום על ישראל. הכל יורד מהחשבון.

רק למען הסר הספק, אני עושה שימוש ב PAYPAL כבר שנים ולא הייתה לי אף תקלה עם אף אתר. או חס וחלילה מקרה בעייתי.

• תוכן חדש...