Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אתמול עבדתי על שירוקו 2011 צבע לבן הציוד שברשותי :

מכונה da meguairs

פדים של מגווירס ולייק קאנטרי

פוליש אולטימט קאומפאונד

פוליש מגוווירס 101 ו205 עדין

התחלתי במכסה מנוע ואחרי כמעט שעה של עבודה הסווירלים לא ירדו , שבוע לפני עבדתי על ניסאן גוק לבנה גם כן והגעתי איתה למצב שהרכב מראה וכל זה ב4 שעות.

מה הסיבה שיכול להיות שככה המצב ?

כמובן הרכבים עברו הכנה לפני פלסטלינה לא היה צורך בשניהם .

פורסם

הצבע בניסאן רך מאוד , בקלות רבה אתה מוריד את כולו עד לצבע בסיס.

לעומת הצבע בפולקסווגן שהוא קשה מאוד.

מנסיון עם הצבע של VAG + מכונה של מגווירס , צריך הרבה יותר משעה על מכסה מנוע בשביל להגיע לשלמות.

פורסם

עבדנו על הרכב שלי לפני כשבועיים (גם שירוקו, צבע שחור), השתמשנו במכונת flex, חיתוך ראשוני עם פד פרווה כחול של לייק קאנטרי + fg400, עשה עבודה דיי מדהימה והשאיר פיניש גבוה מאוד שאישית אותי סיפק.

(אבל לא את השותף לעבודה, לאחר מכן עברנו עם פד פיניש של לייק ו-4000).

יכול להיות שהשילוב הנ"ל יטיב עמך, למרות שאין לי מושג אם המג'ס ינצל את מלוא היכולת של הזוג.

"יאללה בירי".

פורסם
עבדנו על הרכב שלי לפני כשבועיים (גם שירוקו, צבע שחור), השתמשנו במכונת flex, חיתוך ראשוני עם פד פרווה כחול של לייק קאנטרי + fg400, עשה עבודה דיי מדהימה והשאיר פיניש גבוה מאוד שאישית אותי סיפק.

(אבל לא את השותף לעבודה, לאחר מכן עברנו עם פד פיניש של לייק ו-4000).

יכול להיות שהשילוב הנ"ל יטיב עמך, למרות שאין לי מושג אם המג'ס ינצל את מלוא היכולת של הזוג.

יש לי פלטה 4 אינץ אני יקנה פדים מתאימים כך המכונה תיתן יותר כוח כי הפד קטן וההתנגדות יותר קטנה איזה פדים מומלצים? את ב fg ו הsf אני גם יקנה הרבה זמן שרציתי לנסות את השילוב..

ועל הדרך איך הלקה של סובארו b4 שנת 2008 צבע שחור .. ? שאני ידע עם לחכות עם הפרויקט לחומרים ולפדים, תודה .

פורסם

אני חושב שכדאי לך להתחיל קודם בכתום לראות את התוצאה ואז לרדת לצהוב

לצבע של פולקסווגאן אני ממליץ על פד פרוווה סגול או פד צהוג של HEX.

הצבע של הסובארו דומה לשל הניסן.

• תוכן חדש...