Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה מצולם אז מה מונע מאותו בעל רכב שנפגע להגיש תלונה במשטרה?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תגיד לו שישלם שוב ובפעם הבאה תפנה (ישר) לבית המשפט.

זה ישראל. פגיעה בכיס עובדת הרבה יותר טוב מאיומים

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

הבעיה עם עין תחת עין היא שהשיט הזה לא נגמר, נניח החזרתם לו ויום אח"כ אתם מוצאים צמיג חתוך - מה בדיוק הרווחתם מזה?

בחיים לא הייתי עושה עין תחת עין במקום מגוריי בדיוק מהסיבה הזו. הייתי מבקש בנימוס הן לשלם על הנזק והן להשתדל שלא לחזור עליו בשנית (ומסביר שיש לי צילום של כל העניין למען הסר ספק), ומסביר שאחרת איאלץ לגשת לבית משפט לתביעות קטנות ושנינו לא מעוניינים בפתרון זה.

ואם כל זה לא עובד, ואתה מחליט ש'עין תחת עין' זה הפתרון ההגיוני היחיד - בחייאת, לא ליד הבית שלך. קרא שוב את המשפט הראשון שלי ותחשוב עליו טוב.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...