Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חייב דווקא לציין שאהבתי את ה-A-CLASS הבסיסית, שאולי היא גם ה-A שנותנת את התמורה הסבירה ביותר לכסף. המנוע מספיק חזק, האבזור דווקא טוב, רמת הגימור טובה מאוד לטעמי לרכב של פחות מ-200K (ונכון שהתלוננו על הרמה אבל זה היה מי שבחן את הדגמים היקרים, ששם כנראה הגימור זהה לדגמי הבסיס). הרכב מרגיש מצוין על הכביש, אמנם הטרן-אין שלו לא הכי חד אבל אני לא בטוח שפות"ש לחוץ דווקא על הנקודה הזו. לדעתי A בסיסית לא פונה ללקוחות של הג'ולייטה ומיני שמחפשים יותר ספורטיביות, היא כן אלטרנטיבה מצוינת למי ששוקל את הוולוו.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אחלה כתבה.

גם אחריו עדיין הבחירה קשה, אני אישית הייתי מתלבט בין האלפא מרצדס ואאודי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ההאודי חלשה מידי לטעמי והBMW דלה מאוד באיבזור.

הוולוו היא המפתיעה ביותר כאן!

אבל הבחירה שלי היא המרצדס!

אבל אם הוצאות אחזקה גבוהות יותר לא מפחידת אותך?אז הייתי הולך לכיוון קצת שונה (אותה גברת,שינוי אדרת).

אבל מהנה הרבה יותר! וחזקה הרבה יותר.

פורסם

הרעיון הוא ,שאם אתה מכוון לביצועים טובים יותר ופרמיום מורגש יותר.

אז הייתי הולך לכיוון,שנה פחות (יד 2) אבל מכוון לביצועים ותוספות רבות יותר(באותו סכום).

לדוגמא: COPER S 2014.

אבל הוצאות הדלק וביטוחים גבוהים יותר.

אבל התוצאה הרבה יותר מוחשית ,גם בפרמיום וגם בביצועים הכלליים ופוגעת בול.

לדוגמא,כן? הקופר.

פורסם

הייתה לי הרגשה שהוא התכוון ל-S.. מה שחסר לי זה לא רק כוח, אלא גם עידון, פינוק ואבזור. אני לא נהג מספיק טוב כדי לנצל אפילו את הקופר מבחינת כוח, ואני מודע לזה - אני צריך קורס נהיגה על מנת לשדרג יכולות. אני כן נהנה מאד מחדוות הנהיגה של הרכב: היכולת להיכנס איתו במהירות פסיכית לעיקולים בזכות turn-in חד כתער וזוית גלגול נמוכה, העברות המשקל התזזיתיות שמרגישות כמו מתקן בלונה-פארק ועוד. הבנתי שהמרצדס נותנת חדוות נהיגה מסוימת על פני המתחרות. היא גם מושכת אותי הכי הרבה, למען האמת..

:idea:
פורסם

בוא תגיד מה אתה אוהב במיני (ותנסה להיות קונקרטי) ותקבל המלצות שיותר יתאימו לך. המכוניות שציינת כולן טובות, אבל לכל אחת מהן יתרונות שונים.

האאודי איכותית אבל סתמית ובנאלית (עיצובית).

למרצדס יש את השם הכי נכון, אבל היא פחות איכותית ומרגישה קצת זולה (בגרסאות שנכנסות בתקציב שלך).

על הבמוו לא נהגתי, אז אני לא יכול להתייחס אליה במאה אחוז, אבל אומרים שהיא דלה באבזור ולא איכותית במיוחד. לא שזה משנה משהו, כי אין אותה כרגע במלאי. בעוד כמה חודשים אמורה להגיע הגרסה המחודשת ועליה אף אחד (בישראל) עדיין לא נהג.

הלקסוס חסכונית ואמורה להיות איכותית יחסית, אבל הם התקשו להסתיר את המקורות הטויוטיים שלה והיא מרגישה כמו אוריס מאובזרת.

האלפא לא משדרת את הפרימיום ש"שלושת הגדולות" משדרות והיא לא איכותית במיוחד וגם לא יותר מדי מאובזרת (מסך 5 אינץ' מעליב משהו).

הוולוו איכותית בטירוף ולטעמי גם אחת הדוגמאות היפות בקטגוריה. היא לא מאוד מאובזרת בגרסת הכניסה אבל רמה אחת למעלה כבר תתן לך כל מה שאתה צריך. אבל, בגרסת ה-T4 קצת חלשה (למרות אחד המנועים החזקים בקטגוריה) והגיר שלה (פאוור-שיפט) לא זוכה לביקורות מהללות בכל הנוגע לאמינות (ע"ע פורד פוקוס). גרסת T5 חורגת מהתקציב.

תשמע, בלי להתפלצן יותר מדי ובלי להתפלסף. אף אחת מהמכוניות האלה היא לא "מכונית רעה" ואני בטוח שאתה מבין את זה. הכל שאלה של מה *אתה* רוצה. ממה שהבנתי מפוסט הרכישה (הדביק עד כאב :) ) שלך על המיני, פחות מעניין אותך פידבק מההגה, התנהגות חדות כתער ושעשועי זנב. יותר מדברים אלייך דברים כמו איכות חומרים, רשימת אבזור ארוכה וייחודיות. לכן אני חושב שהוולוו תהיה אופציה לא רעה בכלל, אבל רק אם תמתח את התקציב לדגם ה-T5, או לפחות לאחת הגרסאות המאובזרות של ה-T4. אחרת אני חושב שכדאי שתתפשר על ייחודיות ותלך על ה-A3 עם מנוע 1.4 וחבילת מה-שמו שמוסיפה עוד אבזור או לחילופין על האלפא שתתן לך את הייחודיות (למרות שלדעתי היא די מכוערת, לא שזה הופך אותה לפחות ייחודית, אבל עדיין) אבל "תעניש" באבזור.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כן, כבר הבנתי שהוולוו היא הפייבוריטית שלך.. אני רוצה גם "איכות מנהלתית" (כלומר, קורזרית טובה כמו הוולוו), אבל לא רוצה לוותר על הכיף שקיבלתי במיני (כיף שאני מודה שהוא לא זה שזרק אותי לזרועותיה, אלא הכתף הקרה שקיבלתי מהאאודי A1). מה עושים? איפה הפשרה?

:idea:
פורסם

בגלל כל אלה הייתי נשאר "בבית".

קופר S יד שניה משאירה אותך גם בפרמיום וגם תכונות שלא תמצא בשאר המתחרות שנרשמו.

וכמו שנאמר,במחיר שרשמת (175)תקבל "סמל" ולא בהכרך פרמיום,מזה אני חושש ורשמתי את מה שרשמתי.

פורסם

הבנת נכון. הוולוו היא הפייבוריטית *שלי*, לכן כשאני מספר עליה, זה נשמע כאילו היא הכי טובה, מה שלא בהכרח נכון. אני מציע לך לעשות עליה נסיעת מבחן ולראות אם חסרות לך איכויות ההתנהגות. מי יודע, אולי אתה "לא מנצל" את המיני ותגיע לקצה גבול יכולות הנהיגה שלך לפני שהיא תגיע לקצה האחיזה, למרות שממש לא נראה לי.

אם תרצה "קצת יותר", לך על ה-R דיזיין. אבל אז תצטרך להתפשר על ה-T4. כי ה-T5 חורגת משמעותית מהתקציב.

אם לא חשובה לך ייחודיות, דווקא A3 תהיה אופציה חביבה מאוד (אבל אתה חייב לקחת את חבילת האבזור, אחרת היא מגיעה די עירומה).

אתה רוצה הכל, שזה נחמד, אבל אתה לא תקבל את זה. תתחיל לקצוץ פרמטרים ולהחליט מה באמת חשוב לך.

נ.ב - היות ומדובר במכוניות חדשות, אני באמת לא רואה סיבה שלא להזמין נסיעות מבחן על כולם ולתרשם לבד ממה שהכי מתאים לך. כמו שאמרתי לך לפני כן, אף אחת מהן לא באמת רעה.

פורסם

מצתרף להמלצה של נסיעות מבחן וביקור בסוכנות.

מאוד חשוב,לא רק רעיונית אלה מעשית לשבת באולם תצוגה ולבחון (קלסטרופובית את המצב) איבזור וגודל מחיה.

ונמשיך בכיף משם.

פורסם

יאפ. תעשה נסיעות מבחן, תשווה ביטוח בwobi ואנחנו נעזור לך אחר כך בחשיבה לטווח הארוך - טיפולים, שמירת ערך, אמינות וכו'. אבל הנה תקציר:

האלפא תחליד לכדי ערימת אבק.

את הוולוו תצטרך לשלם למישהו שייקח אותה כי 4 דקות אחרי שתצא מהסוכנות היא כבר לא שווה כלום.

את האאודי תשאיר בצד הכביש עם גיר מקולקל.

את הבמוו יפוצצו לך בניסיון חיסול כושל.

את המרצדס תזרוק מצוק בגלל עלויות התחזוקה.

הלקסוס תשעמם אותך עד שתרדם ותכנס בעמוד.

שאלות?

פורסם

אאל"ט רשמת כשקנית את המיני שלא בחרת בA1 בגלל אבזור דל מדי בגרסת הבסיס . אם תמתח קצת את התקציב תוכל להביא את הA3 עם חבילת השארפ , קשה לי להאמין שתצליח להסתיר את החיוך בכל בוקר כשתקום אליה. המרצדס שנכנסת לך בתקציב תהיה די בסיסית וגם הבמוו.

• תוכן חדש...