Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבי הצבא החדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כתבה ב-YNET, אה? ואני קראתי לא מזמן כתבה באחד מהעיתונים הגדולים שבצבא אין אוכל וחיילים נשארים רעבים, גם לזה אתה מאמין? לא כל מה שכתוב בעיתון הוא נכון.

אז בדוק שהייתה כתבה ב-YNET, לא בדוק שזה נכון.

ויותר מזה - בוא נחשוב שוב בהגיון לרגע. ארצות הברית, מעצמה אדירה, הגדולה בעולם, עם תוצר לאומי של 10000 מיליארד דולר (שליש מהעולם), מספקת למדינה יבחושית קטנטנה במזרח התיכון איזה שני מיליארד דולר בשנה. למה נראה לך שזה מעניין את התחת שלה אם מדינת ישראל רוכשת איזה 100 יונדאי לנטרות או 100 אופטרות במקום? (שוב - מהיבואן!!) כמה בדיוק הכמות המזערית הזאת של מכוניות תתרום לכלכלה האמריקאית?

מה שכן - חלק מהסכום שמתקבל מארה"ב נשאר בדולרים ומשתמשים בו לקניית דברים בארה"ב - ועל זה היא כן מתעקשת. מדובר כמובן על הרבה יותר מהרווח הקטנצ'יק שמתקבל בארה"ב על רכישת האופטרות בארץ. (בהנחה והן בכלל מגיעות מארה"ב ונרכשות ע"י היבואן בדולרים)

רוני

האופטרות מגיעות ישר מקוריאה אך התשלום הוא ל-GM ארה"ב והן אכן נקנות במט"ח סיוע ולא בשקלים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תסלח לי שאני אומר לך את זה, כן?

אבל אתה לא יודע הכל, כי בדף הבא ראיתי הודעה שלך שרשמת משהו כמו "תאמין לי אני יודע"

וזה מראה שאתה ממש אבל ממש לא יודע...

הסיבה שאמרתי "תאמין לי שאני יודע" היא, שבשלב הזה של חיי, יש לי קשר מאוד הדוק עם הנושא הזה, ולא אפרט למה מסיבות מובנות. זה לא ה"תאמין לי" של אלו שחושבים שהם יודעים אבל בעצם אין להם מושג.

האופטרות מגיעות ישר מקוריאה אך התשלום הוא ל-GM ארה"ב והן אכן נקנות במט"ח סיוע ולא בשקלים.

אחזור שנית - רכב לבן לא נקנה במט"ח סיוע. אך ורק בשקלים. רכבים חומים מסוימים כן נקנים במט"ח סיוע. אלף אחוז.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שוב - כספי הסיוע לא משמשים לרכישת רכבים בארץ. בטח שלא אופטרות או מה שלא תרצה. תאמין לי שאני יודע.

רוני

הצבא לאחרונה צייד את המשטרה הצבאית באופנועי הארלי מכספי הסיוע ;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...