Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2008 - בעיות גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הרכב - גולף טרנדליין 1.6 מודל 2008

הגיר - dsg טיפטרוניק 6 הילוכים רובוטית

לאחרונה תגובת הרכב מאוד איטית בלחיצה על הגז. ברמזורים ופקקים זה ממש סיוט!

כמו כן, ההילוכים עוברים מהר מדי. לפעמים אני נוסע במהירות של 50 קמ"ש בהילוך שישי..

נוסף על כך, המעבר מהילוך ראשון לשני מלווה בקפיצה רועשת של הרכב.. כנל בירידה מהילוך 3 ל2.

חשוב לציין שהתופעה האחרונה באה והולכת..

יש למישהו מושג מה הבעיה?

כמובן שהגיר.. אבל האם זה סופו של הגיר או שזה בר תיקון?

פורסם

לדעתי הגיר הזה הוא פלנטרי אוטומטי טיפטרוניק ולא די.אס.ג'י, לכן כמובן הגיר לא רובוטי. התקלות שאתה מציין ניתנות ככל הנראה לתיקון. מציע לך לגשת למוסך רון לבדיקה או לגשת למכון גירים אוטומטיים שמתמחה בדגם הספציפי.

בהצלחה

פורסם

מכיוון שאינני מכונאי, אין לי מושג מה היקף השיפוץ הנדרש. לעתים מדובר בשיפוץ חלקי, החלפת שסתומים, החלפת מוח וכו'. מציע לך לגשת לבעל מקצוע כמו מוסך רון או למכון גירים שמתמחה ברכב הספציפי ולקבל הצעת מחיר מסודרת.

בשלב ראשון, כדאי לך לפנות דווקא למוסך רון, כי הוא מתמחה אך ורק בדגמי פולקסווגן ומכיר היטב את הגיר המדובר.

בהצלחה

פורסם

אם אתה מאיזור המרכז ,פנה לספי חבר הפורום (י.ס גירים). לרוב הבעיות בגיר הזה הסתכמו בהחלפת /שיפוץ בלוק שסתומים בגיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אם אתה מאיזור המרכז ,פנה לספי חבר הפורום (י.ס גירים). לרוב הבעיות בגיר הזה

הסתכמו בהחלפת /שיפוץ בלוק שסתומים בגיר.

זה נמצא בפ"ת?

• תוכן חדש...