Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום רב

אנחנו זוג צעיר עם ילד בדרך שרוצים לרכוש את הרכב ה1 שלנו שיחזיק לנו מעמד לשנים הקרובות בלי צורך להחליף. אנחנו מחפשים רכב אמין בלי טיפולים יקרים שיכול להיות חסכוני בדלק מכיוון שאנחנו נוסעים די הרבה קילומ' בשנה מעל 25 אלף בנוסף תא מטען מרווח שיכול להכיל מטען של משפחה שלמה לשבת.

ההתלבטות שלי הם על יונדאי I30CW שנת 2010-2011 ואחותה התאומה קיה סייד או טיוטה קורולה 2010.

התקציב שלנו בין 60 אלף ל65 אלף שקל.

אשמח לקבל המלצה וחוות דעת

תודה רבה

יונתן

פורסם

אני נעזר ברכב היברדי של ההורים תקופה נחמדה אבל הטיפולים של הרכב ממש יקרים ותא המטען יקר לכן זה נפסל. איזה דיזל מומלצת בתקציב שלנו אשמח לשמוע עוד פרטים בנושא הדיזל מאנשים שמבינים וכמובן עוד המלצות על דגמים שאני בוחר את הרכב שאנחנו כ"כ רוצים.

פורסם

למה זוג צעיר צריך רכב כזה ענק? תקנו סופר מיני מגניבה שתספיק לכם לשני ילדים כמו קיה ריו, הונדה ג'אז. לא צריך לקפוץ מעל לפופיק.

פורסם

מצטרף להמלצה על סופר מיני, עם ילד אחד לדעתי אין הצדקה לרכב ענק כמו I30 CW.

אפשר ללכת על ריו \ פביה, לשתיהן יש בגז' מכובד , יהיו חסכוניות יותר בדלק ואפשר לקבל באותו הסכום שנתון גבוה יותר.

אפשר להוסיף למשוואה גם יונדאי i20.

• תוכן חדש...