Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי a3 2010

omriag1993
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שמי עומרי, אני קצין קרבי בצבא והתעניינתי באאודי a3.

רציתי לשאול אם העסקה הבאה כדאית והאם בכלל כדאי לי לקנות את הרכב מבחינת סחר עתידי ועלויות חודשיות.

פרטי העסקה - אאודי a3 5 דלתות, מנוע 1600

שנת 2010, 70000 קמ, אני אהיה יד 2.

חבילת אבזור שארפ, שחורה עם סאנרוף וכו'

העלות היא 76000.

כדאי? תודה רבה לעונים

פורסם

תפרט מהם הצרכים שלך מהרכב. האם אתה מחפש בעיקר שופוני, מה הנסועה החודשית וכו'.

בדגם הספציפי שאתה מציין, מדובר במנוע 1.6 עם 102 כ"ס, זהו מנוע די ותיק בקונצרן פולקסווגן, ללא בעיות מיוחדות.

תבדוק איזה גיר מותקן ברכב, אני כמעט בטוח שזה גיר פלנטרי 6 הילוכים ולא די.אס.ג'י 7. אבל חשוב להיות מודע לזה.

בסך הכל, אם הרכב שמור, מטופל טוב והגיר תקין, יתכן שמדובר בעסקה טובה. אין לי את מחירון הרכב, בסך הכל זה רכב די מבוקש ע"י צעירים, כך שאני לא רואה בעיה עתידית למכור אותו.

בהצלחה

פורסם
והאם בכלל כדאי לי לקנות את הרכב מבחינת סחר עתידי ועלויות חודשיות.

בתור קצין בקרבי כנראה שהנסועה החדשית שלך נמוכה כי אתה די מעט בבית,

ומכאן התשובה לשאלה לעיל היא 'לא', 'סחר עתידי' אצל אאודי

מכיל לרוב ירידת ערך גבוהה ואילו 'עלויות חודשיות' [או עלות אחזקה שנתית] אצל אאודי

לא נחשבות נמוכות בשום יחס, ככה שיש מצב שכל ק"מ שתעשה על האוטו יעלה לך די הרבה כסף.

האלטרנטיבה אולי היא או רכב אחר או לשכור רכב כשאתה צריך, אולי לא מגניב כמו האאודי אבל

אופל אסטרה לרבעוש שלם יוצא בערך 450 ש"ח, 10 כאלה בשנה והגעת לעלות הביטוח בקושי.

בהכללה, אם אתה רוב הזמן בצבא, להחזיק רכב בשלב כזה זה מיותר.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...