Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבוקר (רביעי) החל מבצע האכיפה, בשיתוף פעולה בין משטרת מחוז תל אביב ומשרד התחבורה, ובמהלכו נבדקו עשרות זוגות אופניים. במבצע לקחו חלק שוטרי התנועה של מחוז תל אביב, מרחב ירקון, מרחב יפתח ואנשי משרד התחבורה, ובמהלכו נעצרו עשרות רוכבים אשר רכבו על המדרכות ברחבי העיר. הרוכבים התבקשו למסור את זוג האופניים לאנשי משרד התחבורה שביצעו בדיקות במקום וקבעו האם האופניים תקניים או שיש להחרימם מאחר שהם מהווים סכנה לשלום הציבור.

http://www.police.gov.il/articlePage.aspx?aid=4487

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגיד לי, גם כשעושים זה לא טוב?!

מה רצית, שיכניסו את גולני וצנחנים, בחיפוי שיריון וח"א לכל ערי הארץ בו"ז?!

וגם לצרכי תעמולה זה מצויין. שיחשוב פעמיים, מי שחושב לקנות כלי לא תקני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כאשר כן אוכפים פה חוקים, אז זה נושא לכתבה בחדשות ערוץ 2, לדוגמה:

- פיקדון הבקבוקים שפקחית הסתובבה בין חנויות ומי שלא הסכים, חטף קנס בן 4 או 5 ספרות.

- אכיפה של אי עצירה לפני מעבר חצייה.

אכן זה מבורך אבל אני בטוח שזה אכיפה רגעית לשם כותרת

פורסם

רעיון: שיקחו 10 שוטרים מכל תחנה ויציבו אותם ליד החטיבה/תיכון בשעה 8 ובשעות 1-2 בצהריים וככה המשטרה גם תוכל להתהדר שהחרימה עשרות זוגות אופניים ביום אחד

פורסם

כל הכבוד, אני בעד.

נמאס מרוכבי אופניים חשמליים שמתפרצים לכבישים. למרות שפה הבנתי שדיברנו על אכיפת איסור נסיעה על מדרכות...

גם טוב!

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

אני אף פעם לא הבנתי בכלל איפה מותר להם ואיפה אסור להם לנסוע, בכל מקרה צעד מבורך קצת לעשות סדר במערב הפרוע הזה..

פורסם

מה יש להבין ? תיכנס לת״א בצהריי היום ותראה איזה מערב פרוע קורה שם עם רוכבי האופניים, בכל אופן מותר לנוסע בכביש אז זה גם מאשר להם לנסוע בכבישים מהירים ? כי התופעה של אופניים חשמליות בכבישים מהירים מתחילה להיות נפוצה יותר ויותר..

פורסם
רעיון: שיקחו 10 שוטרים מכל תחנה ויציבו אותם ליד החטיבה/תיכון בשעה 8 ובשעות 1-2 בצהריים וככה המשטרה גם תוכל להתהדר שהחרימה עשרות זוגות אופניים ביום אחד

אני בעד.

שבאותה הזדמנות ייתנו קנסות לכל אלו שחייבים להוריד את הילדים שלהם דווקא על מעבר החצייה מול הכניסה, שחס וחלילה לא יילכו יותר מדי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בכל אופן מותר לנוסע בכביש אז זה גם מאשר להם לנסוע בכבישים מהירים ? כי התופעה של אופניים חשמליות בכבישים מהירים מתחילה להיות נפוצה יותר ויותר..

אתה שואל ברצינות או סתם ציני?!

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אם הולכי רגל ורוכבי אופניים מכאניים מסתובבים בכביש המהיר - מדוע לא רוכבי אופניים חשמליים? להדגמות ממליץ על כביש 22.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

"אכיפה" עלק.

אספר לכם איזה סיפור קטן, לפני שבועיים בערך ישבתי עם חברים באיזה מקום, מלפנינו כיכר ובזמן שדיברנו צפינו בתנועה, פתאום הגיחו 2 אופניים חשמלים, נכנסו לכיכר אבל במקום לעשות את הכיכר בצורה רגילה כפי שעושים נהגי רכב, החליטו לנסוע כנגד רכבים שבאים בכיכר, למזלם באותה רגע הנהגים היו ערניים ושמו לב, אך חשבתי לעצמי אילו אני הייתי שם ולרגע אחד הייתי מסית מבט בכדי לראות שאף נהג לא נכנס לי לכיכר בצורה "מרושלת" (לא חסרים אנשים שנכנסים לכיכר בזמן שאתה בפנים וזכות הקדימה לא ממש מעניינת אותם) הייתי פשוט פוגע בהם, הדבר העצוב הוא, שחס וחלילה וזה היה קורה אני הייתי האשם אף על פי שביצעתי את מה שנדרש לעשות בכביש.

לתת לבני נוער לנהוג בצורה כזו ולקחת אחריות כל כך גדולה בכבישי ארצנו בלי לדעת את בסיס הנהיגה או רכיבה (משמע תאוריה), זה כמו לתת לילד כבן 5 אקדח טעון ולהגיד לו תשחק עם זה.

פורסם (נערך)

אופניים זה עדיין לא אקדח טעון אצל ילד בן 5, לא צריך גם להיסחף אחר ההתלהמות של התקשורת (שמתלהמת על כל דבר שקיים כאן במדינה בערך).

אולי נתון מעניין שלא הרבה מכירים אותו, הוא שלמעלה מ90% מהנפגעים בתאונות האופניים החשמליים זה בכלל הרוכבים עצמם.

זה לא נתון סקסי וגם אי אפשר להיסחף אתו להתלהמות נגד כל רוכבי האופניים אז בכלל הוא כנראה די גרוע.

אגב, אני לא יודע מה יותר בטיחותי על הכביש, אופניים ב25 קמ"ש או 40 קמ"ש (על הכביש כן?), נראה לי שה40 יותר בטיחותי.

אני חושב שהכי טוב היה להכריח כל אחד שרוכב על אופניים חשמליים לפחות לעשות סוג של מבחן תיאוריה ולהסתובב עם אישור של כזה (כמו רישיון).

ובכלל באופן כללי, כל מי שמתחת לגיל 14 שיחרימו לו את האופניים לתקופה ארוכה במיידי. נראה לי שדי מהר התופעה תיעלם.

ד"א, שהם אומרים שהם החרימו.. הם מתכוונים לצמיתות? יש חקיקה לדבר הזה?

מעבר לזה: אפשר לעצור את כל הרכיבה על המדרכות במיידי בלי הרבה בעיה אם באמת רוצים. שיחוקקו שעל המדרכה מותר רק ללכת עם האופניים. אסור לרכב אפילו מטר. מי שייתפס רוכב על המדרכה באותו רגע קנס 1000 שקל והחרמה לחודש.

תוך שבוע לא תראה רוכב אחד על המדרכה. (בתנאי שטיפה ישקיעו גם באכיפה).

עריכה אחרונה על ידי mudale222

• תוכן חדש...