Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אף פעם לא הבנתי בכלל איפה מותר להם ואיפה אסור להם לנסוע, בכל מקרה צעד מבורך קצת לעשות סדר במערב הפרוע הזה..

מצטער שאני תוקף אותך אישית, אבל אתה התורם לסיבה שבמדינה הזאתי אין כבוד אחד לשני. היום כל נער בן 18 שמוציא רישיון לרכב, כל מה שעובר לו בראש זה כמה שיותר מהר לעבור את הטסט ולהתחיל לנהוג ואז הם מופתעים מדברים כמו "מה זה המשולש האדום הזה", "למה הכוונה בעצור" או "למה המטומטם הזה רוכב עם האופניים שלו בכביש".

תלמד תיאוריה, רשום שם שחור על גבי לבן איפה מותר להם ולנסוע ואיפה לא.

לגבי האכיפה, ללא ספק אופניים שלא עומדים בתקן צריכים לרדת מהכבישים. אכיפה של רכיבה על מדרכות, צריכה להיות. אבל יחד עם האכיפה של רכיבה על מדרכות, צריכה להיות אכיפה של הליכה בשבילי אופניים, ואכיפה של תיאוריה בשביל אנשים כמו Taimors שלא יהיו מופתעים למה אופניים פתאום נוסעים לו בכביש.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמתי לב שרק נכנס עניין האופניים החשמליות כל העיר הייתה מפוצצת בילדים בני 13 שנוסעים באמצע נתיבים כולל נגד כיוון התנועה חופשי בכביש ועושים מה שבא להם, אבל עכשיו זה נעלם כבר נדיר שאני רואה פה באשדוד שזה קורה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

בתור רוכב אופניים חשמליים (הדרך הכי טובה להגיע לעבודה), הגיע הזמן שיורידו אותם, ועדיף שיעמדו בכניסה לבית הספר ולבדוק מי בן כמה, שיתחילו ביסודי, יעברו לחטיבה, ואז יגיעו לתיכון ויראו מי נוסע על המדרכה כדי להכנס לבית הספר.

מקרה שקרה לי - בנתיב אופניים דו כיווני (נתיב לכל כיוון), נסעו חבורה של בבונים (6 אנשים על 3 זוגות) כאשר הם צבאו לא רק על נתיב האופניים אלא על כל המדרכה, מה תעשה כשאתה בכיוון הנגדי על אופניים, חלילה שהם יהיו אחד אחרי השני הרי צריך לשמוע את המוזיקה.

או - ילד מבית טוב (רואים שהוא לא מהסוג שלעיל) פשוט החליט לדבר עם חברו ולנסוע בכיוון הנגדי, נסע וכמעט נכנס בי כי הוא העידיף להסתכל על חברו במקום למי שהוא גנב לו את הנתיב.

ברור ששתי הדוגמאות הם על ילדים בני פחות מגיל 14, נמאס, תורידו אותם כבר מהכביש ומנתיבי האופניים (ומהמדרכות).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם (נערך)
מצטער שאני תוקף אותך אישית, אבל אתה התורם לסיבה שבמדינה הזאתי אין כבוד אחד לשני. היום כל נער בן 18 שמוציא רישיון לרכב, כל מה שעובר לו בראש זה כמה שיותר מהר לעבור את הטסט ולהתחיל לנהוג ואז הם מופתעים מדברים כמו "מה זה המשולש האדום הזה", "למה הכוונה בעצור" או "למה המטומטם הזה רוכב עם האופניים שלו בכביש".

תלמד תיאוריה, רשום שם שחור על גבי לבן איפה מותר להם ולנסוע ואיפה לא.

לגבי האכיפה, ללא ספק אופניים שלא עומדים בתקן צריכים לרדת מהכבישים. אכיפה של רכיבה על מדרכות, צריכה להיות. אבל יחד עם האכיפה של רכיבה על מדרכות, צריכה להיות אכיפה של הליכה בשבילי אופניים, ואכיפה של תיאוריה בשביל אנשים כמו Taimors שלא יהיו מופתעים למה אופניים פתאום נוסעים לו בכביש.

זה לא מגיע משם, זה מגיע מנק' מבט שרוכבי אופני כביש יכולים לנסוע בכבישי בין עירונים מסוימים והשאלה מה החוק לגבי אופניים חשמליים?

ומה לעשות שהחוק לגבי אופניים ואופניים חשמליים הם שונים כי אופניים חשמליים נחשב כלי רכב ממונע והתקנות שלהם שונות וחלקם עדין לא קיימות.

תוסיף לזה כשעברתי טסט המושג אופניים חשמליים לא היה קיים ונראה לי גם ככה זה רוב האוכלוסיית הנהגים בארץ.

שמור את האנרגיה ותתקוף את משרד התחבורה שלקח לו שנתיים להבין שיש בכלל אופניים חשמליים ואז התחיל לחשוב על חוקים שעדין לא סגורים בעצמם מה נכון או לא נכון...(ראה ערך חוק הקסדות שעבר, בוטל ועד לפני כמה חודשים רצו לחדש אותו רק על אופניים חשמליים ועדין לא קרה..)

ותגיד לי איך קשור כבוד הדדי לנושא ?

עריכה אחרונה על ידי Taimors
פורסם
זה לא מגיע משם, זה מגיע מנק' מבט שרוכבי אופני כביש יכולים לנסוע בכבישי בין עירונים מסוימים והשאלה מה החוק לגבי אופניים חשמליים?

ומה לעשות שהחוק לגבי אופניים ואופניים חשמליים הם שונים כי אופניים חשמליים נחשב כלי רכב ממונע והתקנות שלהם שונות וחלקם עדין לא קיימות.

תוסיף לזה כשעברתי טסט המושג אופניים חשמליים לא היה קיים ונראה לי גם ככה זה רוב האוכלוסיית הנהגים בארץ.

שמור את האנרגיה ותתקוף את משרד התחבורה שלקח לו שנתיים להבין שיש בכלל אופניים חשמליים ואז התחיל לחשוב על חוקים שעדין לא סגורים בעצמם מה נכון או לא נכון...(ראה ערך חוק הקסדות שעבר, בוטל ועד לפני כמה חודשים רצו לחדש אותו רק על אופניים חשמליים ועדין לא קרה..)

ותגיד לי איך קשור כבוד הדדי לנושא ?

תגובה למה שהדגשתי.

אם כך, קבל את התנצלותי. לפי מה שהבנתי מהתגובה שלך, לא הפרדת בין אופניים חשמליים לכאלה שלא. כנראה הבנתי לא נכון.

פורסם

צריך להבדל בין אופניים חשמליים חוקיים (שמעמדם בחוק הינו ככל אופניים רגילים לבין

אופניים חשמליים לא חוקיים (הרוב הכבישים) שהותקנה בהם מצערת והפכו לקטנועים.

כאשר תיראו אופניים חשמליים שהרוכב לא מדווש אלו הינם אופניים לא חוקיים.

כאשר יורידו את הכלים האלו (אוטופיה) ניתן היה לדבר על תרבות רכיבה.

• תוכן חדש...