Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

kenwood ddx3035btm+la 51000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי איך הגעת לדגם DDX3025BT ולדגם DDX3025BTM

כשאני דיברתי בכלל על דגם DDX3035BTM ובדקתי את האופציה שהמלצת ללכת על הפיונר

AVH-X2750BT, ולאחר בדיקה החלטתי שלא ללכת על הפיונר.

לא יודע תגיד לי אתה, האם אני יודע מה המשמעות של הנתון הזה או לא(4V)?

תשמעו לא באתי לפה לריב או להוכיח משהו,וסתם שתדעו אני "לא ילד מלהב" ובטח ובטח שלא בא לעשות רעש בשכונה עברנו את הגיל הזה די מזמן אז בואו נחסוך את ההערות השוליות, אני רואה שאתם מבינים טיפה יותר בתחום ולא ביקשתי ממכם שתוכיחו לי את כישורי הידע שלכם.

ואתם צודקים כמו שרשמתי וכמו שאמרתם ביקשתי ייעוץ ולכן בסופו של דבר אני בודק לעומק את כל ההמלצות שניתנו ואני בוחר מה יותר לטעמי ומה עדיף לי יותר,

ותשים לב! לא אמרתי שרכשתי את הסאב אמרתי שאני מחפש עדיין דגם מסויים שיש לי עדיפות עליו, ושאלתי בקשר לעוד דגם ספציפית, ותודה לך טום על תשובתך.

עוד דבר קטן, אתם יודעים זה לא כזה קשה לפרגן לפעמים

בכל מקרה אני מודה לכם על העזרה

ובנימה זאת שיהיה יום טוב

פורסם

טעות סופר.

הכוונה היתה לסיומת 35. כל שאר הדברים שכתבתי, רלוונטים.

איך אדע להגיד אם אתה מבין את משמעות נתון מתח היציאה, אם לא אמרת את דעתך בנושא?

גם אנחנו לא פה בשביל לריב, למרות שאולי יש ניחוח של תקיפות בהודעותינו האחרונות.

אבל זו התחושה שעברה אלינו (ואני קצת מדבר כאן בשמו של ג'קה, כך שאם טעיתי, נא תקן אותי) - שבאת להתייעץ לגבי סט-אפ מסויים, לא ממש מיצית את פוטנציאל ההתייעצות כי לא ממש דיברנו על כל האפשרויות שעומדות בפניך אבל כן הסתייגנו מעט מהסט-אפ המתוכנן שלך, ובסוף הודעת שביצעת כבר רכישה (למעט הסאב) שתואמת למדי לאותו סט אפ.

שימוש בביטויים כמו "אחי" ו"גבר" או הגדרה של מגבר כ"מפלצתי" תורמת לתפיסתך כ"ילד מתלהב".

זה לא אומר שאתה באמת כזה, זו פשוט הסטיגמה שמתפתחת כאן בפורום מהר.

זה לא אתה, זה אנחנו. :wink:

בשורה התחתונה, כמובן שאם אתה מרוצה מהתוצאה הסופית, אז הכל טוב, ולא משנה מה אנחנו נגיד.

פורסם

זה לא נאמר במטרה לפגוע וציינתי זאת.

זאת פשוט ההרגשה הכללית שהתקבלה מההודעות שלך.

בכל אופן כמובן שבסופו של דבר תעשה מה שטוב לך ומה שאתה חושב לנכון.

אתה זה שהולך לנסוע ברכב וחשוב שאתה תהנה ממנו וכמובן לא אנחנו.

לנו סה"כ יש פשוט דרך דיי ברורה לאיך שאנחנו רואים וחושבים על הדברים הללו , ועברנו פה דיי הרבה שרשורים מהסגנון הנל.

ולכן אנחנו מגיבים בצורה זו , תתחדש ותהנה.

תום תודה , אכן כל מה שאמרת הוא נכון :)

2017 Type R

• תוכן חדש...